Dün almış olduğum orijinal müzik cdlerini bilgisayarım okumuyor, hiç cdyi bile görmüyor. Ancak cd çalışıyor müzik setinde. AYrıca bilgisayarda başka cdler de çalışıyor, almış olduğum yeni çıkan yaşar cdsi çalışmıyor. Bunun yanında ıssız adam film müziklerini de almıştım en başta o da çalışmamıştı aynı bunda olduğu gibi ancak açtım kapadım bikaç kez bilgisayarı ve çalıştı,nedenini anlamadım ama yaşarda çalışmıyor.Herhangi bir güvenlik kilidi olabilir mi kopyalamaya karşı eğer öyleyse diğerini de hiç görmüyordu ancak birkaç denemeden sonra okuyabildi ama bunda tık yok. Bu arada aynı denemeyi başka veri ve ses cdleriyle yaptım anında okuyor yani cdromda sorun yok.Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
merhabalar. sony sz serilerinde matshita dvd sürücler kullanılıyor. ben bugune kadar denediğim müzik cdlerinin çoğunu sorun çıkarmadan okudu. bir audio>mp3 converter programla açıp mp3 çevirmeyi denemeniz döngüsel bir hatadan dolayı çalmıyor olabilir ama çevirmede küçük de olsa okuma ihtimali olabilir. bunun yanısıra 2-3 tane eski audio cdsi bulun birde onlarla deneyin bunları okuyabilecekmi acaba. sonucu bizimle de paylaşırsanız seviniriz.
Öncelikle teşekkürler cevabınız için ancak sorun şu ki yaşarın yeni cdsini hiç görmüyor ve sürücüde cd yok diyor oysa başka cdleri sorunsuzca çalıştırıyor,dediğnizi gibi başka ses cdleri de çalışıyor sorunsuzca.
bende de oluyor buna benzer sıkıntılar en iyi diyebileceğiniz cd rom bile olsa bazen bazı cdleri okuyamayabiliyor. kaldı ki sony nin kullandığı cdromdan iyileri de var. misal vermek gerekirse geçende bir oyun aldık,arkadaşımda öğretmen laptopu dediğimiz Toshiba L10'un 4 yıllık dvdromu okuyor,benim 8 aylık sony,arkadaşımın yeni aldığı casperı okumuyor. ecay arkadaşımızın dediği de çözüm olabilir bu sorununuza.
quote:
Orjinalden alıntı: tas7035
Selamlar,
Dün almış olduğum orijinal müzik cdlerini bilgisayarım okumuyor, hiç cdyi bile görmüyor. Ancak cd çalışıyor müzik setinde. AYrıca bilgisayarda başka cdler de çalışıyor, almış olduğum yeni çıkan yaşar cdsi çalışmıyor. Bunun yanında ıssız adam film müziklerini de almıştım en başta o da çalışmamıştı aynı bunda olduğu gibi ancak açtım kapadım bikaç kez bilgisayarı ve çalıştı,nedenini anlamadım ama yaşarda çalışmıyor.Herhangi bir güvenlik kilidi olabilir mi kopyalamaya karşı eğer öyleyse diğerini de hiç görmüyordu ancak birkaç denemeden sonra okuyabildi ama bunda tık yok. Bu arada aynı denemeyi başka veri ve ses cdleriyle yaptım anında okuyor yani cdromda sorun yok.Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Bazen cd seçer cdromlar dert etme :D
Yeni başlık açmak istemedim buradan devam edelim. Ben Toshiba kullanıyorum dvd player da sanırım Matshita, bendeki problem de üstteki probleme benziyor fakat bende istisnasız hiçbir müzik cd'si çalışmıyor. CD takılmamış gibi gözüküyor bilgisayarımdan bakınca. Diğer herhangi data cd'leri sorunsuz çalışıyor. Winamp falan da yükledim ama nafile. System Registry'den biraz birşeyler kurcaladım forumlardan okuyup yine olmadı. Bir fikri olan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme