Şimdi Ara

Vakıf bank sky limit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaslar vakıf bank sky limit kullanan varmı nasıl bende başvurmak istiyorum ama eğer onaylanırsa Bask bankadan da kredi alabilirmiyim

• SerkannT S kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum memnunum size bir hazır limit sunuluyor ve bunu sadece tanımlanan oranlarda Vakıfbank ta kullaniyorsunuz
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

hocam size banka kendisi mi tanımladı yoksa siz sky limit başvurusu yapmış mıydınız? 3 senelik vakıfbank kredi kartı kullanıyorum o yüzden sordum

Peki hepsini kulandiriyirmu birde başka bankdan kredi cikarmi sky limit harici
  • Findeks puanı kaç olması lazım sky limit icin
  • Durduk yere vakıfbanktan sky limit tanımlama/güncelleme işleminiz başarıyla tamamlanmıştır diye bir msj aldım. Ben bir talepte bulunmamıştım bu nedir? Sanırım hazır kredi limiti tanımlama gibi birşey ama ben başvurmadan neden çıktı ve arkadaşın sorduğu gibi diğer banka işlemlerini engelleyici bazı durumları olur mu?

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt
    Gelir durumunuz ve kredi puanınız iyiyse tanimlaniyor.Cok yararlı diğer limitlerinizi etkilemiyor izin verilen oranda kredi ve ek hesap kullanıyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Valla benden izinsiz yapılan şeylere kızıyorum iptal ettiricektim yarın ama dursun madem. Yarın bi inceleğim pek bişiy kullanmasamda oranlar nasıl avantajlı oluyor mu?

• Hocam büyük ihtimal imzalattıkları formlarda bunun iznini sizden almışlardır.Yeni ürün tanımlanması ,tanitimi gibi bir madde var şubeye uğrayıp islak imza vermiş iseniz bu durum yaşanmış olabilir.

Sky limit hizmeti ihtiyaç anında ise yarıyor sonucts size tanımlı sürekli bir hazır limit ve oranları da piyasaya göre uygun oluyor
  • Sky limit 1200 altı puana mevcut limiti kapatıyor mu bilgisi olan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.