Şimdi Ara

vakıf mı devlet mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar,kızım 38000.endüstri müh.liği sakarya da tutuyor.eğitimi türkçe hazırlık isteğe ve kontenjana bağlı.doğuş üniversitesi tam burslu tamamen ingilizce,doğuşun eğitimi nasıldır bilemiyorum.acaba şehir dışı yerine istanbulda doğuşu mu tercih edelim.doğuş da okuyan veye mezun olan arkadaş varmıdır bilgi alabileceğimiz,bu arada kızımın ingizcesi yok almanca lise den mezun,hazırlıkta öğrenip derslerde sıkıntı yaşanmaz umarım.ayrıca doğuş da tükçe eğitim de varmış. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pavel68

arkadaşlar,kızım 38000.endüstri müh.liği sakarya da tutuyor.eğitimi türkçe hazırlık isteğe ve kontenjana bağlı.doğuş üniversitesi tam burslu tamamen ingilizce,doğuşun eğitimi nasıldır bilemiyorum.acaba şehir dışı yerine istanbulda doğuşu mu tercih edelim.doğuş da okuyan veye mezun olan arkadaş varmıdır bilgi alabileceğimiz,bu arada kızımın ingizcesi yok almanca lise den mezun,hazırlıkta öğrenip derslerde sıkıntı yaşanmaz umarım.ayrıca doğuş da tükçe eğitim de varmış. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

eğer türkçe öğrenim görürse ilerde işsizler ordusunda 1 kişi daha olur.şuan özel sektörde en alakasız pozisyonda bile ing+2.yabancı dil arıyorlar
    ben olsam devlet ünide okumayı tercih ederdim .sakaryada (odtü-itü-yıldız tknk)den sonra gelen ve mühendislik fak. çok iyi olan bir üniversite,
    kızınız 38bininci olmuş ve 300.000bininci ve paralı okuyan bir kişiyle mezun olunca aynı diplomayı alacak doğuşta....diplomada burslu diye yazmıyor:)
    devlet en iyi seçim

• doğus üniversitesini tam bilmiyorum ama genelde özel üniversitelerin imkanları çok iyi.

herkes ankaradaki atılım üniversitesine kötü der, kötüdürde para tuzağıdır ama benim arkadaşlarımdan oraya gidipte işsiz kalan görmedim, öğrenci işleri çok iyi çalısıyordu.
  • peki istanbul da okumak için 1 yıl beklemeli mi yoksa sakarya ya gitmeli mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    THY (özel mi devletin mi ? )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.