Şimdi Ara

vakıf okuluna 400 bin lira vermek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam 400 k hesapladınız ama her yıl vakıf üniversiteleri zam yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dell_Naja

Harbiden kendin yap veya yemekhanede ye niye her gün kokoreç + kola yapasın pahalı bir şey kokoreç
    her gün dediğimi nereden çıkarıyorsun? minimalize bi fiyat verdim. 15 liradan ucuza dışarıda adam akıllı yemek yok. her gün en azından öğlen veya akşam 1 öğününü oraya harcasan çok fazla masraf çıkıyor. ben de ucuz demiyorum ama böyle durum.
  • iceposeidon İ kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir şirket bu?
    400 bin lira eski 400bin lira değil, bugün adam akıllı bir semtten ev bile alamazsın büyükşehirlerde. Eğer maddi sıkıntı yoksa gidilebilir ama bu soru eğer birilerine sorulacak kadar düşündürüyor ise devlet okullarını düşünmesini tavsiye ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne abartmışsın birader dönemi 16 bin lira olan tek kişilik "otel odalarını" fiyatını baz alarak hesap yaparsan tabiki çıkamazsın işin içinden. Okul ücreti 54k / 2 den 27 bin lira, dönemlik 3 kişilik oda ücreti 4350. Senelik masrafın ediyor 36k diyelim. 36k * 5 (sene okudun diyelim ) 180 bin lira, hadi zamlar geldi vs oldu 200 bilemedin 250 bin lira, sen şimdi kalkıp 16 bin liralık oda fiyatından hesaplıyosunda o odaların kendine ait mutfağı tuvaleti oturma odası yatak odası filan var bildiğin otel odası gibi sana bana göre değil yani anlayacağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuernofbaN -- 27 Temmuz 2020; 22:22:41 >
  • 200-250 bin liraya neredeyse sıfır otomatik C segment araç satmıyolar bu ülkede, eğitimle mi kıyaslıyorsunuz birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuernofbaN

200-250 bin liraya neredeyse sıfır otomatik C segment araç satmıyolar bu ülkede, eğitimle mi kıyaslıyorsunuz birde.
    3 kişi artık aynı tuvalette sıçıp aynı banyoda duş alırsın. covid tehlikesinden bahsetmiyorum bile. tanımadıgın iki kişi ile küçücük bir odada 5 yıl kalabilir misin?
  • iceposeidon İ kullanıcısına yanıt
    Bu ne lüks birader 3 kişiyle aynı odada bile kalamıyosun, baban seni prens/prenses olarak yetiştirdi galiba. Millet kyk yurtlarında 6-8 kişi kalıyor, hadi geçtim onu çoğu yurtlar 4 kişilik ne bekliyosun herkese özel oda mı ? Okumaya mı tatil köyüne mi geliyosun, yurda yatmadan yatmaya giriyor insanlar alt tarafı.
  • JuernofbaN kullanıcısına yanıt
    Bunların önemseyen adamın parası boldur hocam harcayacak yer arıyor ben 4 yildir devlet yurdunda kalıyorum ailemden haftalık 80 TL ile geciniyordum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.