Şimdi Ara

VAKIF UNİVERSİTESİNDEN DİGER VAFIK UNİVERSİTESİNE GİDİNCE BURS KESİLİR Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Vakıf ödemesini yapabiliyorsan çok takma bence.keşkeler yerine ort için derslerine çalışıp ilk sınıfta bile devlete geçersin belki. geçemezse bile en kötü 3 te geçersin inş. okula odaklan geçmişi bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

Hocam Arel degil benimki hocam üni sınavını kazansamda 2yıl kayıp oluyor okulun parası ödenir ama odemek istemiyorum yani 3. Yıl filan devlete nasıl kaçarım üni sınavına girip ders saydırırsam yıl kaybı olabilirmiş

• Arkadaşım 10k yapıp Erciyes de okuyordu yeni yüzyıl tıpa yatay geçiş yapmaya çalıştığında %50 burs verdiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Karakurum sadece yazdıklarını okumakla kalamicam artık. Beni iyi dinle andjskkdk
    Ben 80k dan 21 k ya geçtim bu yıl küçük bi şehirde tıpa girdim(yazdığım güne..)
    Bi altındaki tercihlerim hep dişti zaten diş için mezuna kalmıştım. Çevrem dişi beğenmeyince benimde kafamı karıştırdılar. Yok atanamıyorlar bilmem ne. Keşke takılmasaydım bunlara da bir tane bile tıp yazmasaydım. Tamam iyi meslek bişi diyen yok ama en ufak kuşku varsa yoldan dönülmeli.düşünüyorum sene sonu myp ile geçiş kararı aldım. Alakalı dersler olduğu için belki saydırabilirim diye bu sene kaçmak yok ama. Zaten özel yurda girdim bi ton sözleşme iptal etsem daha çok para alcaklar. İstanbulda yaşayan biri olarak bu şehir okul beni asla tatmin etmedi en başından beri. Doğu tıp fln diyosun ya sakın yapma etme knk. Orda kimse devlet tutturduk kafasında değil herkes ankara istanbula geçiş için ort kadma derdinde berbat bi ortam. Geçen yıl ortalamayla bi kişi bile geçememiş bizim okulda. Çünkü zorluyorlar. Neyse ben de senin gibi okul başladı 2 ay oldu sızlandım durdum şimdi ilk kurul geldi 3 güne giricek bana. Elimden geleni yapıyorum ama olduğu kadar yüksek not yalan oldu. Sen de diyelim devlete geçtin bu ortama hazr ol ben neden istanbuldan ayrıldım die ağlar durursun ben gibi . Seneye geçiş yapıcam ama bu sene burdayım bitti artık bunu kabullenelim yolumuza bakalım. İstemediğin meslek istemediğin şehir yaşadığım pişmanlık zirvede. Ama kendi tercihimdi sonuçta 7 8 ay çekicez bu çileyi. Her ley bi tarafa istanbulu acayip özledim he ocakta gelicem anca. Sende elindekilerle idare et seneye umarım seni daha cok tatmın eden bi okula girersin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.