Yüzde 50 burslu şeklinde mi kabul ederler sizce ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VAKIF UNİVERSİTESİNDEN DİGER VAFIK UNİVERSİTESİNE GİDİNCE BURS KESİLİR Mİ

-
-
Karakurum çaresiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi okula geçmeyi düşünüon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vafık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konuya vakıf değilim
-
Demiroglu tıptan yeni yüzyıl tıpa
neden yeni yüzyıl
quote:
Orijinalden alıntı: Lost245
neden yeni yüzyılSınavları kolay oldugu için 90-100arası alan baya kişi varmış belki 3.sınıfts filan doğu tıplara çıkarım diye
Tekrar sınava girip kazanırsa bile ders yıl tekrarı olabiliyormuş o secenek kotu biraz
bu sekil denerim belki
teng geç
-
HOCAM SIZ HANGİ BOLUM OKUYOSUNUZ HER KONUDA BIR YERDEN CIKIYORSUNUZ
-
nerden biliyorsun 90 100 arasında çok kişi olduğunu
hocam bılıyorum yatay gecıs sonuclarına baktım sallamıyorum he tabi herkes bunu yapamaz ama yapan az kısı yok yenı yuzyıl haliç te var ama dıger vakıflarda bu kadar yok
-
Hocam yatay geçiş çok zor bir olay yani çölde su aramak gibi düşün. yksyle yatay geçişi kıyasla yks bebek kalır.Eğer istiosan çok çalışman lazım he tabi şans faktörü de var.
ACI TENG
-
hocam 1 yıl mezuna daha kalmadım ailem git artık dedi 3 kere gırdım sınava 4.ye girmeme sebebim usengeclık degıldı saglık sıkıntııs bıse olur aksilik olur dıye 40k yaptım kı hakkım daha coktu kendımden 20k beklerdım gecen yıl 30k yapmıstım ılk yılda 87k bu yıl kalsaydım 40k dan 28k ya cekmem cok mu zor olurdu bılmıyorum ama kalmadım yatay gecıste 1.sınıflarda notlar yuksek ama 3-4. sınıfta gecıs yapanlar 82 ıle fılan doguya geçiş yapan var baktım kolay bir vakıfa gecıp orda ılerleyen yılda cıkarım yıl kaybetmeden en kotu vakıftan devam ama 1 sene kalmamakla dogru mu yaptım sızce ?
-
bence doğru yaptın vakıf veya devlet fark etmez belki seneye yksde daha kötü yapcaktın belli olmazdı.4.seneye kalmaman bence iyi olmuş
hocam biliyorum cok uzattım ama nasıl bırı mezun yılında dusurur ki 87k-30k-40k nasıl 10k dusuyor ki ben calıstım ve netlerım gecen yılla genelde daha yuksekti mental yorgunluktan mı acaba ayt matta cok yorgundum cozerken?
-
sınav anı çok etkilo hocam
Sen şu Arel'de mi okuyordun vakıftı sanırım çökmüş.Senin sorunlarına dayanamamış.
İşin şakası tekrar sınav deneyeceksen okulunu dondur ama bu sene değil bir sonraki sene yada otur derslerine çalış ortalamanı iyi tut devlete geç.Konum sorunun yoksa.
En Beğenilen Yanıtlar

Karakurum sadece yazdıklarını okumakla kalamicam artık. Beni iyi dinle andjskkdk
Ben 80k dan 21 k ya geçtim bu yıl küçük bi şehirde tıpa girdim(yazdığım güne..) Bi altındaki tercihlerim hep dişti zaten diş için mezuna kalmıştım. Çevrem dişi beğenmeyince benimde kafamı karıştırdılar. Yok atanamıyorlar bilmem ne. Keşke takılmasaydım bunlara da bir tane bile tıp yazmasaydım. Tamam iyi meslek bişi diyen yok ama en ufak kuşku varsa yoldan dönülmeli.düşünüyorum sene sonu myp ile geçiş kararı aldım. Alakalı dersler olduğu için belki saydırabilirim diye bu sene kaçmak yok ama. Zaten özel yurda girdim bi ton sözleşme iptal etsem daha çok para alcaklar. İstanbulda yaşayan biri olarak bu şehir okul beni asla tatmin etmedi en başından beri. Doğu tıp fln diyosun ya sakın yapma etme knk. Orda kimse devlet tutturduk kafasında değil herkes ankara istanbula geçiş için ort kadma derdinde berbat bi ortam. Geçen yıl ortalamayla bi kişi bile geçememiş bizim okulda. Çünkü zorluyorlar. Neyse ben de senin gibi okul başladı 2 ay oldu sızlandım durdum şimdi ilk kurul geldi 3 güne giricek bana. Elimden geleni yapıyorum ama olduğu kadar yüksek not yalan oldu. Sen de diyelim devlete geçtin bu ortama hazr ol ben neden istanbuldan ayrıldım die ağlar durursun ben gibi . Seneye geçiş yapıcam ama bu sene burdayım bitti artık bunu kabullenelim yolumuza bakalım. İstemediğin meslek istemediğin şehir yaşadığım pişmanlık zirvede. Ama kendi tercihimdi sonuçta 7 8 ay çekicez bu çileyi. Her ley bi tarafa istanbulu acayip özledim he ocakta gelicem anca. Sende elindekilerle idare et seneye umarım seni daha cok tatmın eden bi okula girersin. |
Benzer içerikler
- itü ziyaretçi girişi saatleri
- concor kullananlar yorumları
- arkalı önlü yazdırma
- concerta sicile işler mi
- üniversiteyi bırakmak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X