Şimdi Ara

Vakıf World her internet alışverişine 5tl worldpuan (50tl ve üzeri) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
6
Favori
8.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 opet
    2 hb
    1 sanalpazar
    1 multinet
    1 hızlıal
    1 ösym
    1 kliksa
    vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil

Bana yatan bir şey yok.
    3 opet
    2 hb
    1 sanalpazar
    1 multinet
    1 hızlıal
    1 ösym
    1 kliksa
    vardı

Dönemiçi işlemlerde görünmüyor kart bilgileri kısmına baktınız mı?
  • Puanlar ekside olduğu için görünmüyor bir mh arayayım.
  • yatan puanlar dönemiçi işlemlerde mi gözüküyor sizde?
  • ben 4 işlemim var diye hatırlıyodum 25 yatmış. Demekki 5 taneymiş. Puanlar kart bilgilerinde gözüküyor. Dönem i.çi işlemlerde hemen gözükmüyebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradım mhlerini dönemiçi işlemlerde yatan e-ticaret kampanyası gözüküyor ama ne kadar olduğu gözükmüyor dedi.Yarın arayın söyleyelim dediler.Aman ne biçim banka ykb neyden yüklendiği görünmüyor ekstreyi bekliyorsun vakıf zaten bi alem. Neyse en azından bir şey yüklenmiş.
  • dönem içi işlemlerde görünüyor mu yatan puanlar ?
  • 10 ad alışverşim vardı bana bişi yatmamış
  • 50 TL yatmış. Fatura ödemesini de kabul etmiş bu defa herifcioğulları..
  • yatmış benim de şükür
  • 50 tl yatmış tşkler
  • 50 yatmış,50 de ayın sekizinde inşallah...
  • ewet yatmış banada benimde karşıyaka belediyesi emlak vergisi ödemelerim vardı. 50tl yatmış.
  • Arkadaşlar bu kampanyadan kazandığımız puanları harcamak için bugün son gün! 'Worldpuan'ların son kullanma tarihi 10 Haziran 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 11 Haziran 2013'de geri alınacaktır.' Bugün worldpuanlarınızı harcayın aksi halde geceyarısını geçince balkabağına dönüşecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

Arkadaşlar bu kampanyadan kazandığımız puanları harcamak için bugün son gün! 'Worldpuan'ların son kullanma tarihi 10 Haziran 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 11 Haziran 2013'de geri alınacaktır.' Bugün worldpuanlarınızı harcayın aksi halde geceyarısını geçince balkabağına dönüşecekler

Günlük websubemden kontrol ediyordum puanları. Yükledikleri günün akşamında market ihtiytaçlarını giderdim hemencecik....
  • Arkadaşlar bu kampanyadan kazandığımız puanları harcamak için bugün son gün! 'Worldpuan'ların son kullanma tarihi 10 Haziran 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 11 Haziran 2013'de geri alınacaktır.' Bugün worldpuanlarınızı harcayın aksi halde geceyarısını geçince balkabağına dönüşecekler
  • Yatmis hem sanal kamp 35 tl hek hediye kamp 50 tl hem ded
    Gaz fatura odeme talimati 10 l

• vakıf ı tebrik ediyorum gerçekten.günü gününe internet harcaması 50tl otomatik ödeme 50 tl ve kişiye özel 40 tl worldpuanlarım yatmış.annemleri tatile göndermiştim toplam 350 tl worldpuanla 200 tl borcum kaldı 1 yıl içinde kapatacağız inşallah.
  • Sanırım benden başka yatmayan olmamış hepsini opetten online akaryakıt almıştım oradan mı bir sorun oldu acaba?
  • yukarıdaki mesajlarda sizleri uyardım ancak siparişimi son dakikalara bıraktığımdan ve 5 defa hata verince saat 00:00 ı geçmiş oldu ancak puanlarım silinmedi ve iki saat sonrasında başka bir sitede bu puanları sorunsuzca kullandım burdan iki ihtimal çıkarılabilir ya herkese yatmadı diye süre uzatılmıştı ya da ertesi sabah banka açıldığında tüm puanları siliyorlar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.