Şimdi Ara

Vakıf World her internet alışverişine 5tl worldpuan (50tl ve üzeri) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
6
Favori
8.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yatmaz değilimi 4 unde ben vakıfbank ın daha zamanında puan yatırdığını görmedim 10 una kadar anacak yatar
  • Worldpuan'ların son kullanma tarihi 10 Haziran 2013'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 11 Haziran 2013'de geri alınacaktır. şimdiden yazalım şu sayfanın başında bulunsun
  • yatmamış yine
  • Kesinlikle yatar AMA....

Ekstra bir bilgi vermek istiyorum :
    Geçen seferki e-ticaret alışverişlerinizde 5 alışverişten biri kadar worldpuan hediye kampanyasına katıldım. Şubat yada mart ayıydı 50 tl kazanmam gerekiyordu, 26 küsür lira yatırdılar. Sorun çözelim ekibine faks attım, 2 gün önce 50 tl puan yatırmışlar. Normalde 24 lira yatırmaları gerekiyordu, 14 haziran son kullanma tarihli 50 tl puanınız yüklenmiştir diye mesaj geldi. Bende akşamında market alışverişi yaptım. velhasıl, O yüzden vakıf kesin yatırır ama NE ZAMAN ????

Not : Linkini bulamadım.
  • yatmamış banada
  • bekleyeceğiz, olmadı kayıt oluşturacağız, olmadı bida kayıt oluşturacağız
  • bu ne acele beyler,daha ayın 4ü bitmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

bu ne acele beyler,daha ayın 4ü bitmedi.

bu ne acelemi, hocam garantiye bak, gün başlar başlamaz bugun yüklenmesi gereken punaları yükledi, ne var yani vakıfta biraz ders alsa, gözlerimizi yaşartsa
  • haklısın da işte vakıfbank işte böyle.Bana da 50 tl kart aidatı yaslamışlar bakalım iptal edecekler mi. Var mı iptal ettirebilen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

haklısın da işte vakıfbank işte böyle.Bana da 50 tl kart aidatı yaslamışlar bakalım iptal edecekler mi. Var mı iptal ettirebilen.

1 asıl 2 ek kart iade
  • evet bonus hemen yatırmış. ya bu devlet kökenli bankalarda işler her zaman ağır işliyor. 9 yıllık devlet memuruyum hiç bir zaman işleirimin zamanında halledildiğini görmedim.
  • varmı puanı yatan
  • Vakıfbank'ta zaman kavramını dikkate almayın. Elbet bir gün yatırıyor ama ne zaman yatıracağını kimse bilmiyor. Her gün kontrol etmek lazım.
  • benimkide yatmamış acaba neden böle geç kalıyor ya kampanya biteli 8 gün oldu 8 günde kime puan yatıracaklarını tespit edip sabah herkesi mutlu edebilirlerdi bu konuda garanti ile kimse yarısamaz hele türkiye finans 4 unde yatması gerekirken 3 unde yatırdı bonusları bekleyelim bakalım bir haftaya yatar galiba kullanmak içinde bir günümüz olur.
  • Benim 4 alışveriş vardı 3 ü yatmış. 15 tl
  • az önce yatmış, 3 te 3, ilk defa şikayet etmeden hakkımı aldım vakıftan,

eferim vakıf
  • 50 tl yatmıs , mis gibi kullandım kontör aldım
  • Benim de 5 tlcik yatmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ olsunlar 10 TL yatırmışlar. 3 alışveriş saymıştım ama Vakıf'tan buna da şükür.
  • 30 tl puan yatmış. 4X50 opet vardı, 4 tane de markafoni. bi eksiklik var bu işte.
    hesap ekstresi gelsin bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.