Şimdi Ara

VAKIFBANK 3 ADET E TİCARET 75 TL ALIŞVERİŞE 25 TL İNDİRİM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
2
Favori
7.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yine vakıf yine gecikme.hala indirim yansımamış
  • puan ne zaman yatacak bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

puan ne zaman yatacak bilgisi olan varmı?

puan yok ekstre indirimi var...
  • arkadaşlar indirimi yansıtılan varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor68

arkadaşlar indirimi yansıtılan varmı...

maalesef şimdi kontrol ettim yansımamış indirim müşteri hizmetlerini arayan olursa paylaşsın lütfen
  • Arkadaşlar ben aradım müşteri hizmetlerini pek bişeyden haberi yok baktı inceledi tamam dedi kayıt açtı ilgili birim bakacakmış.Zaten bağlanana kadar akla karayı seçiyor insan bide kayıt bekle oooo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzalpturk

Arkadaşlar ben aradım müşteri hizmetlerini pek bişeyden haberi yok baktı inceledi tamam dedi kayıt açtı ilgili birim bakacakmış.Zaten bağlanana kadar akla karayı seçiyor insan bide kayıt bekle oooo.

dün aradım müşteri hizmetlerini, adamlar bihaber kampanyanın duyurusunu bile bulamadı
    biriki tariften sonra gördü, kayıt oluşturalaım geri dönüş yapılır dedi anladımkı işyok tamam tamam
    deyip kapattım.
    vakıfbank tırt...........
  • tam bir rezalet. hepsiburada'dan kazandığım 75 Tl. worldpuan da yüklenmedi.bu kampanyanın 25 Tl. indirimi de yüklenmedi. Kartımın açılışıyla birlikte vaad edilen hoşgeldin puanı(20Tl.) de yüklenmedi.Taksitler olmasa direkt kapattıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbaran

tam bir rezalet. hepsiburada'dan kazandığım 75 Tl. worldpuan da yüklenmedi.bu kampanyanın 25 Tl. indirimi de yüklenmedi. Kartımın açılışıyla birlikte vaad edilen hoşgeldin puanı(20Tl.) de yüklenmedi.Taksitler olmasa direkt kapattıracağım.

World'te taksitler kart kapatıldıktan sonrada devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor68

quote:

Orijinalden alıntı: oguzalpturk

Arkadaşlar ben aradım müşteri hizmetlerini pek bişeyden haberi yok baktı inceledi tamam dedi kayıt açtı ilgili birim bakacakmış.Zaten bağlanana kadar akla karayı seçiyor insan bide kayıt bekle oooo.

dün aradım müşteri hizmetlerini, adamlar bihaber kampanyanın duyurusunu bile bulamadı
    biriki tariften sonra gördü, kayıt oluşturalaım geri dönüş yapılır dedi anladımkı işyok tamam tamam
    deyip kapattım.
    vakıfbank tırt...........

Vakıf geç yatırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbaran

tam bir rezalet. hepsiburada'dan kazandığım 75 Tl. worldpuan da yüklenmedi.bu kampanyanın 25 Tl. indirimi de yüklenmedi. Kartımın açılışıyla birlikte vaad edilen hoşgeldin puanı(20Tl.) de yüklenmedi.Taksitler olmasa direkt kapattıracağım.

Puanları zamanında yükleme konusunda biraz sıkıntılı ama iyi para dağıtıyor, hakkını vermek lazım. İyi ki Vakıf World çıkartmışım diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala yatmamış.
  • E-Ticaret kampanyası diye şubat ayında 1000 puan yüklemişler ve 3 gün sonra iade almışlar.
    Ben ancak ekstreden öğrenebildim

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

E-Ticaret kampanyası diye şubat ayında 1000 puan yüklemişler ve 3 gün sonra iade almışlar.

Maalesef banka kampanyalarını çok dikkatli takip etmek gerekiyor. Ben artık bir kampanyaya katılırken puanın yüklenme ve silinme tarihlerini telefonun ajandasına kaydediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

E-Ticaret kampanyası diye şubat ayında 1000 puan yüklemişler ve 3 gün sonra iade almışlar.

Ekstreye baktım, bende o da olmamış.
  • Bu kaçıncı Vakıfbank?
  • 5 gün geçmesine rağmen hala yatırmamışlar.
  • Herkes şikayet yazsa bakın nasıl hallederler hemen. Diğer kampanyadan da puanı indirimi yatırmadılar benim.

http://www.vakifbank.com.tr/istek-oneri-ve-sikayetleriniz.aspx?pageID=608
  • bana özel kampanyaya katıldım. puanı yüklemediler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.