< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar (47. sayfa)
-
-
Uzun zamandır katılmıyordum, gskiba 1 iş günü sonra yatıyor. 9u diyorsa 10unda harcanabilir oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu bankayı, elektronik/Hepsiburada alışveriş puanını vermemek için şubemize aldığınız ürünleri getirin kontrol edeceğiz, dedikleri için garip görüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı banada oldu telefon almıştım sonradan taksit vardı mart ayında troya özel kayıt açtım ürün faturası ile şubeye gelin dediler tek çekim ödedim artık. :)
sayaca işleyen tüm kampanyalar otomatik yatıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
troy sanal karttan harcama yapmaya çalışıyorum ama onay mesajı gelmiyor. Bu nasıl bankacılık.
-
kamu bankacılığı
-
Arkadaşlar extrede indirim diyor harcama yapmayip taksit extreye yansiyinca ondan dusermi bilginiz var mı ?
Troy kartla harcamaya 1000 tlye 350 tl indirim kampanyası varmış. İyi dedim güzel teklif katılayım. Hepsiburadadan bir tıraş makinesi beğendim 1500 tllik sepete ekledim. Diğer kartlara 3 taksit bölüyor. Fakat bu vakıf troyun kart bilgilerini giriyorum taksit falan çıkmıyor. Bu şekilde aldım ama sinir de oldum yani.
VAKIF İLE TAKSİT ANLAŞMASI AYLARDIR YOK.
BURADA ÇOK KEZ YAZILDI.
-
Sağlık olsun peki 1000/350 tl için Vakıfbank üye iş yerleri şartı koyulmuş. Hepsiburadayi sayar mi? Şuan provizyonda gözüktüğü için sayaçta gözükmüyorquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugVAKIF İLE TAKSİT ANLAŞMASI AYLARDIR YOK.
BURADA ÇOK KEZ YAZILDI.
Sayar hocam; vakıfbank kartlarını yapı kredi posundan çekiyor hb...
-
Üye işyeri şartı mı vardı yahu hiç dikkat etmemiştim iyi ki dediniz bakayım bir. Ben de diyorum bu kamil neden hiçbir marketi saymıyor
vakıfa taksit yapan yer kalmadı galiba. en son amazon yapıyordu o da artık 3 taksite düşmüş. bir de tl harici 7 dolarlık tl ekstrede görünmeyen ödemeyi yapmayı unutmuşum şimdi hiçbir kampanyadan yararlandırmıyor
-
Arkadaşlar banka kartı kampanyasında internet alışverişlerinde geçerli harcamalar anında yansımıyor mu? Hepsiburada ve Amazon işlemlerim halen daha geçerli harcamalarda gözükmüyor.
Not. Öğrendim, geç yansıyacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 23 Ekim 2024; 0:33:12 >
Hem bankomat kart ile hem de kredi kartı ile yaptığınız harcamalar sayaca işlemiyor. Sanırım Eylül ayında kampanyaya katılım sağlamışsınız. Eylül ayında maaşınız yattı ve belirtilen tutarda işlem yaptıysanız bu hafta içerisinde maaş hesabınıza ilk 500+500 iade yansıması gerekiyor
-
Sorunda burada. Bütün şartlar uymasina rağmen sayaç işlemedi.Tuketici hakları kararı ile puanı mi aldım.
-
Chippin 75 TL world puan kampanyasına uygulamadan katılıyorum daha sonra uygulamadan çıktığımda katılmamış olarak gözüküyor.
Defalarca denedim ancak düzelmedi, bu sorunu yaşayan var mı hiç?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka bir kampanyada olmuştu bana, müşteri hizmetlerini aradım onlar manuel katılım sağladılar o şekilde çözülmüştü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X