Şimdi Ara

VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
991
Cevap
165
Favori
143.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dikkat etmemisim oraya tesekkurler hocam yoksa iade edip yapi krediden bi siparis gecicektim bugun son diye, bu vakifa hic guvenmiyom bu konularda çünkü 😂

• YawuzS Y kullanıcısına yanıt

yasal mevzuat geregi telekominikasyon harcamalari dahil degil demis ama cep telefonu bu kapsamda midir bilemedim :( taksitlendirilebiliyorsa iyi olur

• Worldpuanları nerede harcıyorsunuz? N11 hepsiburada gibi yerlerde geçmiyor. Kartı yeni aldım nereye kullanabileceğimi keşfedemedim henüz  

• Engin Cann kullanıcısına yanıt
    bi seçenek migros.
    (kart bilgilerini elle doldurmanız lazım masterpass, cüzdan vs değil. ayrıca sepet tutarının %80i puanla ödenebiliyor online'da. atiyorum 200 puan'ın tamamınu kullanmak için 250 olmalı sepet yoksa daha azını kullanır.)
    VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• vakıfbank şifrelerim güvende sigortasını mobilden iptal etmek isteyince bu ekran çıkıyor,

sigorta.vakifbank.com.tr
    VakıfBank - Sigorta
    https://sigorta.vakifbank.com.tr/SGTWIPTAL

bu likten deneyince de bu ekran çıkıyor,

bu sigortayı en kısa yoldan nasıl iptal ettirebilirim?

• Engin Cann kullanıcısına yanıt

Migros ve Şok market kasalarında kullanabilirsiniz.

• Şöyle bir kampanyayla indirim kazandım ve 8 Aralık'ta kartıma yükleneceği söyleniyor fakat ne indirimi olduğu ve nasıl yararlanacağımı anlayamadım. Başka bir kampanyadan ekstre indirimi kazandım ve alışverişin ertesi günü hesaba işledi ancak bunda ekstre indirimi diye yazmıyor. Bileniniz var mı acaba?

• canned kullanıcısına yanıt
    Hocam dönem içi işlemlerine indirim olarak yansır. Yani kk borcunuzu 350 tl daha az ödeyeceksiniz
  • 1gel 1 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.