Dikkat etmemisim oraya tesekkurler hocam yoksa iade edip yapi krediden bi siparis gecicektim bugun son diye, bu vakifa hic guvenmiyom bu konularda çünkü 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar (50. sayfa)
-
-
yasal mevzuat geregi telekominikasyon harcamalari dahil degil demis ama cep telefonu bu kapsamda midir bilemedim :( taksitlendirilebiliyorsa iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Worldpuanları nerede harcıyorsunuz? N11 hepsiburada gibi yerlerde geçmiyor. Kartı yeni aldım nereye kullanabileceğimi keşfedemedim henüz
-
-
Teşekkürler hocam
-
-
Migros ve Şok market kasalarında kullanabilirsiniz.
-
Şöyle bir kampanyayla indirim kazandım ve 8 Aralık'ta kartıma yükleneceği söyleniyor fakat ne indirimi olduğu ve nasıl yararlanacağımı anlayamadım. Başka bir kampanyadan ekstre indirimi kazandım ve alışverişin ertesi günü hesaba işledi ancak bunda ekstre indirimi diye yazmıyor. Bileniniz var mı acaba?
-
Hocam dönem içi işlemlerine indirim olarak yansır. Yani kk borcunuzu 350 tl daha az ödeyeceksiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
-
1000/350 gelmiş troy
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar vakıf'ın aidatsız kartlarıyla veya ona bağlı olan sanal kartlarla yukarıdaki ekran görüntülerinş attığınız kampanyalara katılabiliyor muyuz?
aidatsız kartı olan var mı kampanyalar ona bağlı sanal kartlarla oluyor mu?
Merhaba,bana da 1000/500 gelmiş.
Biz kampanyadan kazanım sağlayabilmek için fiziki kart ile mı alışveriş yapmalıyız?
VakıfBank Troy logolu VakıfBank Worldcard ile 1-31 Aralık 2024 tarihleri arasında yapacağınız toplam 1.000 TL alışverişe 500 TL indirim hediye edilecektir.
Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir.
Ticari kartlar ve Bankomat Kartlar ile yapılan işlemler, nakit çekim, iade, iptal ve puan kullanımı, yurt dışı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya web site ya da mobil uygulama üzerinden yapacağınız cüzdan ödemeleri dahil değildir.
1000/350 1000/500 maaş müşterilerine geliyor galiba Bu yıl 2 defa bana geldi ki 2 aydır ne eşim ne bende bu kampanya yok.
Troy Sanal Kart oluşturun, internet üzerinden alışveriş yapın sayaç işleyecek bir sonraki ekstrenizde +500 TL olarak düşecektir.
-
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Fiziki zor olacaktı. İnternetten harcama daha iyi olur. Sanal kart oluşturayım dediğiniz gibi. Tekrar teşekkür ederim.
Ben maaş müşterisi değilim bu yıl 5-6 kere geldi. Bu ayda gelmiş 1000/350
bana bir kez bile gelmedi.
-
Dark Territory şanslısınız
@Moldova_lovee kime göre neye göre veriyorlarsa artık 1000/500 esimimln maaş hesabıyken bile hic görmedik bu kampanyaları
bu rezil kepaze torpilli eleman dolu bankada, mecburen şubeye gideceksin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X