Evet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar (52. sayfa)
-
-
Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3000 harcamaya 900 indirim kampanyası gelmiş.
Paparaya 3000 yüklemiştim. Provizyondan çıktı ama geçerli harcama sayacı değişmemiş hiç. Papara yüklemesi de mi geçersiz artık 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben Paparanın geçerli olduğunu hiç hatırlamıyorum vakıfta çok eskiden mi öyleydi acaba
Yüklemeler işleme dahil olmayacak diyordu açıklamada.
hb ve ty cüzdan kabul değil tamam da papara sıkıntı olmaz sanırım.
Bir de ne zaman kişiye özel harcama hedefi gelse ben en kötü hb cüzdana yükleyip ödülü alıyordum. bu sefer paparayı terhi edeyim dedim 🙄
son olarak, papara sipay vesaire bunlar cüzdan olarak mı geçiyor? İlginç...
10.000TL ye 500 TL değil mi?
-
Yok hocam 1000 tl yazıyor bende
Takip
arkadaşlar bu vakıfbank worldpuanları nasıl kullanabilirim acaba?
-
Bütün worldpuan geçen yerlerde kullanabilirsiniz.
1000 tl harcamaya 600 tl indirim tanımlanmış.
Hepsipay üzerinden yaptığım harcamalar bu tutara dahil oluyor mu?
Parayı cüzdana yükleyip tutmaktan bahsetmiyorum
Dışarıdaki ödemelerimi hepsipay QR ile yapmaktan bahsediyorum.
Not: Cepte kazan kısmında “kalan harcama 0 tl” görünüyor ve 600 TL indirim kazandınız yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pn2121 -- 26 Aralık 2024; 21:41:16 >
Puanharca uygulamasına da bir göz atabilirsiniz.
-
buna bakayım hocam, benim sorum daha çok şuydu, mesela ziraat bankasında bankkart lira var, onu kullanabilmek için sadece kart ile işlem yapmak yeterli. örneğin 350 tl puan var diyelim, 300 tl lik bir kredi kartı işlemi yaptığımda (herhangi bir işlem, bankanın anlaşmalı olduğu bir satıcı veya pos cihazı olması gerekmiyor, örneğin bir market alışverişi) bunu mobil uygulamadan bankkart lira ile öde diye bir alan çıkıyor. ona bastığımda bankkart liradan düşüyor ve kredi kartı limitinden de harcamamış oluyorum. ama bu vakıfbank biraz daha farklı gibi, tam olarak nasıl çalışıyor onu sormak istemiştim.
-
3000 e 900 indirim tanımlanmış. Skechers mobil uygulamasından ayakkabı aldım. 900 indirim tanımlanır mı acaba
Vakıfbank uygulamasında dediğiniz gibi bir kullanım yok. Alışveriş esnasında pos cihazından puan kullanılmadığı taktirde, uygulama üzerinden puan ile öde şeklinde bir özellik yok. Güzel bir özellikmiş.
-
Son zamanlarda sağlık sigortasına taksit yapabilen oldu mu?
-
hangi mobil uygulama bu ?
-
Bankomat troyla,ne trendyol,ne hepsiburada nede n11 hiçbir yerde alışveriş yapamıyorum,kart internet alışverişlerinede açık.. nedir bu kartın sorunu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X