Hocam diğer vakıfbank başlığında tartışılıyor 😄 migros hariç nfc çalışıyor, migros da çalışmıyor 😄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar (54. sayfa)
-
-
Bende aynı ekranda 4.49 çıkıyor. Saçma sapan işler yapıyor vakıfbank.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bimde de çalışmadı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Maşallah hayretler içindeyim 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TROY express karta normal kart gibi kampanya geliyor mu yoksa ücretsiz diye boş mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aliayse45
TROY express karta normal kart gibi kampanya geliyor mu yoksa ücretsiz diye boş muBana tüm kampanyalar geliyo katılım ücretide kesmiyolar. Troy express kartım var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 11 Ocak 2025; 13:37:38 >
Bende hiç birisi yok hatta taksitli ek hesap faizini bile benden fazla kesiyor. Her ay en az 70 80 bin ekstre ödüyorum 15 yıllık müşteriyim diye nasıl olsa bu enayiyi bağladık diyorlar heralde.
Arkadaşlar platinum plus metal sahibiyim ama benim cepte kazan kısmında hiçbir worldpuan kazanma kampanyası çıkmıyor, aynı sorunu yaşayan / çözen oldu mu acaba?
not: mh'ye kayıt açtım, 1 aydır ses yok.
-
click world var böyle kampanyalar yok troy kredi kartı mı başvursam napsam
2. kart olarak troy express başvurdum hemen onaylandı iyi kampanyalar tanımlarlar inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 11 Ocak 2025; 22:16:4 > -
Arkadaşlar worldpuanı hangi sitelerde kullanabilirim
Amazon ve hepsiburada denedim görünmüyor.
Pazarama olur
Deneyim teşekkürler
Bana da puan kullanılmıyor müşteri statüsü uygun değil hatası sürekli
Beyler bana eğitim kampanyası lazım normalde milplus platin kart var ama illa da Troy kart istiyor. Sanal kart oluştururken troy istesem olur mu kampanya geçerli olur mu acaba?
Bir de bu eğitim kampanyası normalde 8 ay taksit görünüyor sizde nasıl 9 ay hocam? 100 bin limitinden dolayı mı?
-
bende click mc kart ve sanal troy kart var. kampanya sanal kart sebebiyle görünüyor, açın sizde sanal kart deneyin derim.
kampanya kişiye özel. eğitim 8 taksit başka bi kampanya o da var ayrica
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 13 Ocak 2025; 21:19:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X