yüksek tutar çekim yapmaya çalıştıysanız kartı geçici olarak engellemiş olabilirler mobilde kart gözükmüyorsa engellemişlerdir 1güne tekrar açılır |
VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar (53. sayfa)
-
-
Yok hocam 170 lira tutar,mobilde gözüküyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Valla çok iyi bana gelen 100B/500₺
Vakıfbankta Amazon e ticaret mi geçiyor elektronik mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vakifbank heaabim ve kartım yok. Tavsiye eden var mı avantajli mı? Davet kodu vb oluyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fazla hesap kartın olmasi sizi yormuyorsa bence açmanız faydalı olur. görüntülü görüşme ile hesap açıp bir iki ay gözlemleyin. bekledikçe size özel teklifler gelecektir, ürünlere avantajlı teklif sunarsa başvurursunuz.
(ben mesela kart alın 2 ay ekstre faizsiz erteleyin teklifi gelince kredi kartına başvurmuştum kimine de 25k faizsiz nakit avans öneriyordu)
davet kodu durumunu bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana bunun geçen 1000/500 olanı gelmişti. 500 tl bugün harcama yaptığım kredi kartına yatacaktı ama halen yatmadı. Bunun yatıp yatmadığı nasıl anlaşılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 gün sonra kontrol edin hocam bazen bana öyle yatıyor
Geçen hafta 3.75 orandan taksitli nakit avans veriyordu faizler düşüyor 3.50 olur diye düşünüp almadık 4.49 yapmışlar bu nasıl faiz düşüşü anlamadım
Bekleyin ve ara ara kontrol edin. Dönem dönem inip çıkıyor vakıfbank faiz oranları. Ama ben "taksitli ek hesap" öneririm. Masrafsız blokesiz direkt hesapta 12 ay'a kadar vadelendirebiliyorsunuz. Oran şu sıralar sabit 3,75.
-
Bugün yattı. Ekstreden düştü. Teşekkür ederim.
Mobil temassız hatası alıyorum devamlı. Hesap ekleyip, çıkardım profilden. 2 defa uygulama silip yükledim. İlk alışveriş sorunsuz oluyor. Sonra yine ödemiyor
Pardon hocam ben de taksitli ek hesap yazacaktım zaten. Şu an 4.49 yapmışlar 3.75 di epeydir. Bende mi öyle görünüyor acaba sadece.
Bende halen daha 3,75 görünüyor.
-
Hocam nereden bakıyorsunuz normal taksitli ek hesap khllan kısmından mı bir ekran görüntüsü atar mısınız rica etsem
Tüm işlemler --> Krediler --> Taksitli Ek Hesap İşlemleri --> Taksitli Ek hesap Başvurusu --> Burada limitimi artırmak isteyip/ istemediğimi sorduğu ekran geliyor. sonrası tutar 100bin yazıp 12 taksit seçtiğimde 3,75 oranı görüyorum.
-
aralıkta bu kampanyayı burda görünce troy kredi kartı almıştım. bu ay bana da toplam 1000tl harcamaya 500 iade gelmiş
-
Mobil temassız ödeme yapabilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X