< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar (6. sayfa)
-
-
Malum yer deyince "Hepsiburada" mı anlaşılıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kardeş olgun halim sana neden lazım soruya yanıt vereceksen ver tatava yapma
-
Bana lazım değil hocam.
Kampanya şartlarını toplasanız 3 paragraf bunu okuyup anlayıp derlemek için olgunlaşmak elzem. Bu foruma takıldıkça olur inşallah
Troy bankomat 250/50 *2 500/100
Tüm bankomat 500/75
ikiside sana özel diyor ancak sizde de varmı kontrol edebilirsiniz.
-
okuduk teyit arıyoruz kardeş kapiş?
-
Kapiş.
Merhaba. 205₺ çıkar, temassız alışveriş için farklı günler şartı olması gerek. Diğerinde de aynısı olması lazım.
7 kere alışverişe Temassız 35₺
1+6 Gıda alışverişine 120₺
A101 alışverişine 50₺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aidatsız kartım var. yeni kart başvurusu yapınca sadece platinium kart tanımlıyor. click kartı nasıl alabilirim?
-
Bankomat 300/20 kampanyası için market yaptım 2 gün geçti saymadı. Sayaç mı bozuk acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 25 Aralık 2022; 13:45:52 > -
Daha önce başıma gelmişti atıyorum şok un bir şubesindeki sayıyor diğerini saymıyor, talep açıyorum vakıf posundan veya world posundan geçmemiş diyor veya o şubede world anlaşması yok diyor. Bazı benzin istasyonlarında bile başıma geldi. Talep aç, incelensin.
-
Arkadaşlar vakıfbank fiziki troy kart yok sana troy kart ile de 500-30000 arası faizsiz 5 taksit yapıyor mu?
geçen ay yapıyordu bu ay denemedim.(bazı yüklemelerde taksit seçeneği çıkmıyor bilginiz olsun.)
-
Vb bankomat ve kredi kartı kampanyaları gelmiş sonunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 6 Haziran 2023; 16:41:6 >
Bankomat market 20/400 oran kötü hakikaten.
Kredi kartında NFC de eklenince bir parça oluyor ama yine de hiç kampanya olmamasından iyidir elbette.
-
Kasa da yaşanan mücadeleye değmez
evet yapıyor bende yeni kart aldım kayıp olarak bildirdim müşteri hizmetleri troy göndermiş
-
Benim durum farklı sanal kart troy
sanal veya normal fark etmez, kısıtlı sektör değilse yapıyor.
-
Market iadeleri gelen varmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X