VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar (60. sayfa)

-
-
-
Teşekkürler hocam da aramaya yazdım ama çıkmadı smsle ne yazıp nereye gönderiyoruz bilginiz var mı peki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sms geliyor siz kampanyaya katıl diyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: RedBeardMan
Teşekkürler hocam da aramaya yazdım ama çıkmadı smsle ne yazıp nereye gönderiyoruz bilginiz var mı peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 13 Mart 2025; 0:15:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım ama bana SMS gelmedi sadece banka uygulamasının bildirimi geldi
Bana bildirim de gelmedi sizin mesajınızı görünce kampanyada arattım kredi kartı kısmında çıktı katıla bastım kod sms olarak gelecekmişquote:
Orijinalden alıntı: RedBeardMan
Anladım ama bana SMS gelmedi sadece banka uygulamasının bildirimi geldi
Vakıf worldpuan hiçbir yerde kullanılmıyor. Ben sadece puanharca diye bir uygulamada gördüm, oradan Migros hediye çeki aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginç bana bildirim geldi kampanyalarda gözükmüyor her yere baktım. İyi hocam size yaramış en azından :)
Teşekkürler, peki fiziki geçen yerler nereler hocam ? Market / Akaryakıt vs
-
Pazarama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazarama diğer sitelere göre pahalı. Orada puan harcamak anlamlı değil bana göre.
Fiziki yerlerle ilgili bilgim yok maalesef.
Yalnız şuan Vakıfbank kampanyası var pazarama da 200 TL ye kadar worldpuan 3 kat değerli 200 TL worldpuanı 600 TL worldpuan olarak harcadım
Milplus kartlara geçerli. Düz kartlar geçerli değil.
-
nkolay yüklemeyi hala işlem olarak sayıyor mu?
-
HGS iadesi alan var mı ?
Arkadaşlar cepte kazandan bana özel kampanya vardı internet üzerinden alışveriş yaptım fakat iade edeceğim bu durumda tekrar başka ürün aldığımda tekrar kampanya dan yararlanabilir miyim?
Kampanya devam ediyor, 31mart2025 de bitecek,
15nisan 2025'e kadar yatabilir denmiş ama muhtemelen erken değil son günler yatar.
Kısaca daha 1ay beklemen lazım, kampanyaya başladığı gün tesadğf emekli maaşı taşırken farkedip müşteri temsilcisi bile bilmeden katılmıştım. Herşeyi kuralına uygun yaptım, ilk paylaşılan detaylarda kampanya hareketlerinde olmayacağı yazmıyordu, kurallara ben talep açtıktan sonra revize ettiler,
Gelen yazı
HGS etiket ve ilk yükleme bedeli için indirimler 15 Nisan 2025 tarihine kadar, HGS hesabınıza bağlı olan açık kredi kartınıza yansıtılacaktır. Cepte Kazan uygulaması üzerinde gösterilmemektedir.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
0 850 222 0 724
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Garantinin market saydığı posu vakıf saymıyor . Hemde vakıf posundan geçtik
Market bakkal farkı mı oluyor acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem kupon hem puan kullanmaya izin veriyor mu 23 ünde puan yüklenecek karta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X