Merhaba, bende hesabı ilk açtığımda 1000/500 gelmişti. Bimden 1000 alışveriş yapmıştım. Ertesi ay ekstre indirimi yansımıştı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhaba, bende hesabı ilk açtığımda 1000/500 gelmişti. Bimden 1000 alışveriş yapmıştım. Ertesi ay ekstre indirimi yansımıştı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet bana da saymayan pos ödemesi yattı 😉😉😉 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende bilmiyorum ama tahminim birleşir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vakıfbank banka kartı hala nkolay yüklemesini harcama olarak sayıyor mu? |
elektrikli araçların şarjı için %20 indirim kampanyası var. tesla aylık internet ücretini de şarj olarak değerlendiriyor, indirim yapıyor. |
bu mesajı arıyordum buldum. Teşekkürler. |
Kazandığımız puanları nerelerde kullanabiliyoruz ? Önceden migros uygulamasında çıkıyordu, şimdi sadece fiziki migros pos'da kullanabiliyorum. Online kullanım için geçerli nerler var? |
Sayaçtan kastınızı anlamadım ancak bu ay işlem yaptım. Katıldıklarımda da gözüküyor. Hatta kazandınız diyor ancak hesabıma yatmamış gözüküyor. |
Arkadaşlar cevap verebilecek var mı ? Puanları kazanmak tamam da harcaması var bir de işin |