|
Vakıfbank Cepte Kazan yenilenmiş (3. sayfa)
-
-
merhaba arkadaşlar bim ve a101 harcamaları kabul oluyor mu
-
keşke güncellemeseydim, like card kampanyaları gözükmüyor artık :/// sms ile katılmak zorunda kaldım -
Güncelleme ile sorunlar almış başını yürümüş.
Sayaç her gün değişiyor, 8-9 market harcamam var, bir gün bakıyorum Şok var, Migros yok, diğer gün bakıyorum Migros var Şok yok. İnşallah puan yatarken ikisi birden gelir
-
İlk aşışverişten sonra dediği için muhtemelen random gösteriyor
-
Sorunun cevabı yukarıda yazılmış. -
Vakıfbank forumda aşırı övmüştü bir iki arkadaş ben de almıştım ama yorumlardan da gördüğüm işleyiş vasat ve kampanyalar da harika olmuyor genelde. Hayırlısı olsun dursun kenarda. -
Arkadaşlar birazdan yaklaşık 4000 TL'lik bir elektronik alet alacağım Amazon'dan.
Bu duruma göre uygun sadece bir kampanya bulabildim ama başka katılabileceğim bir kampanya var mı acaba?
https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/secili-e-ticaret-alisverislerinize-120-tl-worldpuan-30589
@shutterbug hocam rica etsem bir bakabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 1 Mayıs 2022; 21:23:13 > -
Şu an başka hangi kartta güncel kampanya var bilgim yok. En son Cardfinans 75/1000 yaptı. Bu ay da yapan çıkacaktır ama ne zaman hangisi yapar bilemem. Takip etmeniz gerek.
-
Tamamdır hocam. Çok teşekkür ederim. -
Çek satışta yüzde 3-3.5 ile hediye kartı satanlar var. Direkt indirim edinebiliyorsunuz -
Merhaba, uygulama android mağazada yok mu?
Edit, uygulama ana sayfasından giriliyormuş 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 2 Mayıs 2022; 23:9:34 > -
Hocam artık aldım ya. İnşallah hayırlı bir alışveriş olmuştur.
Cevabınız için çok teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X