< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vakıfbank Cepte Kazan yenilenmiş (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
merhaba arkadaşlar bim ve a101 harcamaları kabul oluyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
keşke güncellemeseydim, like card kampanyaları gözükmüyor artık :/// sms ile katılmak zorunda kaldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncelleme ile sorunlar almış başını yürümüş.
Sayaç her gün değişiyor, 8-9 market harcamam var, bir gün bakıyorum Şok var, Migros yok, diğer gün bakıyorum Migros var Şok yok. İnşallah puan yatarken ikisi birden gelir
-
İlk aşışverişten sonra dediği için muhtemelen random gösteriyor
Sorunun cevabı yukarıda yazılmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vakıfbank forumda aşırı övmüştü bir iki arkadaş ben de almıştım ama yorumlardan da gördüğüm işleyiş vasat ve kampanyalar da harika olmuyor genelde. Hayırlısı olsun dursun kenarda.
Arkadaşlar birazdan yaklaşık 4000 TL'lik bir elektronik alet alacağım Amazon'dan.
Bu duruma göre uygun sadece bir kampanya bulabildim ama başka katılabileceğim bir kampanya var mı acaba?
https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/secili-e-ticaret-alisverislerinize-120-tl-worldpuan-30589
@shutterbug hocam rica etsem bir bakabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 1 Mayıs 2022; 21:23:13 > -
Şu an başka hangi kartta güncel kampanya var bilgim yok. En son Cardfinans 75/1000 yaptı. Bu ay da yapan çıkacaktır ama ne zaman hangisi yapar bilemem. Takip etmeniz gerek.
-
Tamamdır hocam. Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çek satışta yüzde 3-3.5 ile hediye kartı satanlar var. Direkt indirim edinebiliyorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, uygulama android mağazada yok mu?
Edit, uygulama ana sayfasından giriliyormuş 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 2 Mayıs 2022; 23:9:34 >
Hocam artık aldım ya. İnşallah hayırlı bir alışveriş olmuştur.
Cevabınız için çok teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X