|
Vakıfbank Cepte Kazan yenilenmiş (2. sayfa)
-
-
Sağol hocam. Geçen senelerde kiişiye özel kampanya iadesi gelmemişti, iadeyi almak 1ayı geçmişti.
-
Benimde bir ara başıma gelmişti öyle bir durum vakıfta işler yavaş işliyor ama sonunda veriyor. -
Ben kampanyaya SMS ile katıldım. Harcamaları yaptım. Şu anda kontrol ettiğimde kampanyaya katıldığım görünüyor ama harcama yapılmamış görünüyor. Bu normal mi? -
Harcama ne zmaan yaptınız
-
8-11-12 Nisan -
Bu uygulama iOS ta yok mu -
bankamatik kampayalarında sayaç işlemese de yatıyor puanlar, merak etmeyin.
-
normal harcama ise yatar
-
Fatura ödeme talimatı vardı kampanya olan kredi kartında puan verir inşallah sayaç ta geçerli işlemler de gözükmüyor nedense -
Vakıfbank bankomat paralar nerelerde kullanılır axess gibi direk ekstreden borç düşümü yapılamıyor sanırım -
Devletin diğer bankası (ziraat) anında yatırırken hatta kendi puan sistemini kurmuşken bunların kampanyalarına katılamıyorduk neyse 1 gün sonra uygulama işliyormuş buna da şükür
-
direk nakit olarak hesaba geçiyor hocam ayarları kurcalayın bankomat katılım diye bir şey var ordan tutarı 10 tl yaparsanız vadesiz hesabınıza yüklüyor 10 tl oldukça
-
Akaryakıt kampanyasına SMS ile katılmıştım ve akaryakıt da aldık ama şimdi uygulamaya baktığımda katılmamış görünüyorum🤔 -
SMS i silmeyin sıkıntı olmaz
-
Sağol hocam anladım onu biliyorum da vakıf kredi kartına yüklenen bankomat para lar o şekilde olmuyor sanırım -
aynen hocam 15 gün geçti sayaçta yok
-
Nasıl yüklediniz öyle bir uygulama yok AppStore de -
IOS u bilmiyorum ama böyle bir uygulama Android'de de yok aslında. Cepte Kazan olarak baktım bulamadım Vakıfbank'ı güncelledim uygulamanın içinde olduğunu gördüm. -
Vakıf kredi kartına direkt puan yukleniyor ve bir süresi oluyor en azından ben de öyle hocam. Vakıf world var kazandıklarımı süresi içerisinde genelde akaryakıtta kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X