Yahu mail olarak gelen link'e tıkladım, detaylara bakmak için ne uyarı verdi ne detay gösterdi, direk başvurunuz alındı dedi. Bu nasıl bir sistem, durduk yere karta başvurmuş bulundum... Üyelik ücreti yansıyan oldumu şu ana kadar ? Varsa onaylanır onaylanmaz iptal edeyim |
Vakıfbank Click Kart Alanlara 100/50 (4. sayfa)
-
-
Ben almıstım iade etmediler geçen ay alışverişe nasıl iş bu , ayrıca kol gibi olan axess sorgusuz sualsiz plat kart verip 216 tl yi saplıyor bu ne ki , geri de iade etmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kartı telsim alsanız bile şifre alıp kullanmazsanız kart açık olmuyor
-
Anladım hocam, teşekkürler. Sıkıntı yok ozaman
-
Kart ücreti muallakta kalmış var mi yok mu ne kadar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maaş müşterisiyim ana özel sırf 2000 tl fiazsiz nakit avans alabilmek için başvurdum. Kredi kartım olmadığı için dün internet alışverişini elime ulaşmamasına rağmen, kart bilgisiyle yaptım 120 TL alışveriş. Bugün sms geldi 50 tl indirim ilk ekstreye yansıtılacak diye şaşırdım vesselam :)
-
Kampanyaya katıldın ancak kart gelmeyecek yada 2000 tl nakit avans alamayacaksın. Sadece kart başvurusu yaparsan olur.
-
Peki, bu kampanya ilk alışverişe özel mi yoksa kaç kere daha faydalanabiliyoruz ?
-
Thh ile alınıyor mu kart ücretleri
Ee bana gelmedi hocam ya kasımda alışveriş yaptım ilk alışverişimi dalga mı geçiyor bu vakıf anlamadım
Alınır herhalde ben axess e başvurucam 216 tl 4 senedir de kol gibi kart aidatı zamlanıyor bıktırdılar artık , patronumun milyonluk hesabı var diye ona hemen iade edip üstüne müdür özür diliyor böyle de ikiyüzlü bu bankalar
100 tl üzeri mi yaptınız ? MH ile bir görüşün isterseniz. Diğer taraftan, kampanyaya katılıp kart başvurusu mu yaptınız yoksa kampanyaya katılmadan mı başvurdunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMK46 -- 28 Aralık 2021; 13:36:17 > -
akbankınkini almıştım galiba akbank erken yansıttığı için, garantiyi alamadım
-
Banka banka fark mı ediyor almak
Eyvallah cevap için
9 aydır daha bitmemiş mi bu kampanya,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X