< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vakıfbank Click Kart Alanlara 100/50 (3. sayfa)
-
-
50 puanı aldıktan sonra kartı kapatsak aidat yansır mı ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende şuan başvurdum bana da verdiler. Şimdi maaş müşterisiyim ben bunda komisyon aidat kat bedeli itelemezler değil mi ?
-
Maas musterisiyim, kart hemen cikti. Alis veris karta yansidigi an indirim dustu. Haber veren arkadasa tesekkur ederim 👍🏻 -
Morhipodan alışveriş yaptım ama hemen düşmedi. Size provizyondayken mi düştü? -
Bende seçenekler arasında click kart yok internet şubesinde..
-
Hayir, donem ici islemlere dusunce indirim dustu. Provizyondayken indirim gorunmuyor. -
mobil bankacılıktan kontrol edin bir de hocam
-
20000 dolup dolmadığını bilemeyiz değil mi hocam? şansa ?
-
çalışmıyor olarak kayıtlıymışım şubeye gidip değiştirmem gerekiyormuş falan fişne klasik devlet bankası icraat 0
-
-
Eğer çalışmıyor iseniz hiç bir şey yapmıyorlar 2 farklı şubeye gittim kartım ve limitim hâli hazırda olduğunu limitime bağlı çıkaracağımı söyledim ama ciddiye bile almadılar bankada 2 tane aktif kartım ve müşteri limitim de olmasına rağmen yeni kart başvurusu yapamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: mcdaredevil_17çalışmıyor olarak kayıtlıymışım şubeye gidip değiştirmem gerekiyormuş falan fişne klasik devlet bankası icraat 0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 2 Mayıs 2021; 0:19:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aprendimos
119₺ kart aidatı varAfedersiniz de oha yani. Bu zamanda kart aidatı mi kaldı yav
Her şey sözleşmede açıkça yazılı iken, geçirmek tabiri çok yanlış olmuş.
-
Vakıfbank kredi kartında trendyol sektör olarak ne geçiyor acaba? Bilen varsa yazabili mi
Elektronik hocam çünkü faizsiz 2 taksit yapmaya izin veriyor Trendyol harcamalarında
Teşekkürler bilgilendirme için
Merhaba. Ben de kartı yeni almıştım. 50₺ ödül gelmiş. Haberim yoktu kampanyadan.
Kart aidatı yok bu arada. Merak edenler için
nası yok click kart yıllık 119tl yazıyor ben aldım kullanmıyorum
-
bu click kartı vakfbank ne diye çıkarttı?
50 tl indirim lansman ise geldi geçti
eee
sonrasında ne yapacak?
ne kampanyası var Clicke özel ne indirimi?
ne diye çıktı bu click kart?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X