Şimdi Ara

Vakıfbank Full Paket Tahsis Ücreti İadesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
11.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende başvurdum 1 ay oldu nerdeyse daha bir sonuç yok.950tl kestiler benden de 95k kredi için.Maaş müşterisiyim birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlıgı açıp bilgilendiren Allah razı olsun bugün itibariyle full paket adı altında kesilen masraf tarafima iade edildi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 06.11.2019 başvuru tarihim olmasına rağmen TBB vakıfbanktn cevap istemiş, cevapta gelmiş ama heyete sunulacaktır diye bekliyoruz bakalım.
  • 12.06.2019 da VakıfBank tan 140000 TL konut kredisi çektim. 1719.00tl full paket ücreti aldılar. 24. 07.2019 da THH ne şikayette bulundum. İtirazım kabul edildi. Ancak banka mahkemeye verdi. Sonuç bu gün elime ulaştı. Yine kazandım. Kazanma gerekçem ise bu bir ürün olarak bize satılıyor. Biz bu ürünü iade edebiliyoruz. Kanundaki açıklaması şu"Tüketici belirsiz süreli veya süresi bir yıl ve daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangibir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart öddmeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. " Bu Kanuna göre ben paketi iade ettim ve bana 1594.00 tl ödeme yapılacak. Bu durumda olanlar direk THH ye başvurun. Beklemeyin.
    Vakıfbank Full Paket Tahsis Ücreti İadesi
    Vakıfbank Full Paket Tahsis Ücreti İadesi

• Ben de full paket ve diğer sigorta ücretleri için thh tarafından haklı bulundum. Banka mahkemeye itiraz etti. Tam 2 yıldır dosya mahkeme de bekliyor. 1 hafta önce dosya bilirkişiye gönderilmiş. Thh kararında bilirkişi raporu da olmasına rağmen mahkeme bilirkişiye göndermiş. Sanki mahkeme bilirkişi raporu ile beni haksız çıkarmaya çalışacak gibi geliyor. Bu konu ile ilgili mahkemeye emsal karar sunsam işe yarar mı arkadaşlar?akıl verebilecek tecrübeli arkadaş var mıdır?

• dragontool D kullanıcısına yanıt
    benden de vakıfbank 1719 tl işlem masrafı tahsilati diye kesinti yaptı,, 100bin konut kredisi kullandım 29 Nisan 2019 da, bu parayı hepsini alabilirmiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dura_cell D kullanıcısına yanıt
    Bu masrafi nasil basvuru uapiyoruz e devlette nelr yaziyoruz basvuru icin

• quote:

Orijinalden alıntı: S918B

benden de vakıfbank 1719 tl işlem masrafı tahsilati diye kesinti yaptı,, 100bin konut kredisi kullandım 29 Nisan 2019 da, bu parayı hepsini alabilirmiyim
    hocam ne yaptınız alabildiniz mi ?
  • Aynı konu ile ilgili tüketici hakem heyetine başvurdum ve haklı bulundum. Ancak banka ücreti iade etmedi ve karşı dava açtı. Mahkeme sonucunda maalesef haksız bulundum. işte açıkça kabul etmişim imza atmışım falan filan. Üstüne bir de mahkeme masrafı ödedim.

Ama yukarıdaki mesajda aynı davayı kazanan da var. Mahkeme kararını da koymuş. Açıkçası bu ülkede ne yazık ki aynı dava iki farklı şekilde bile sonuçlanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 22 Nisan 2020; 4:28:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • surfer kullanıcısına yanıt

hocam ben de hakem heyeti tarafından haklı bulundum banka parayı bana yatırdı da geçen günlerde tesadüfen gördüm dava açmışlar. Mahkeme masrafı olarak ne kadar ödediniz acaba?

• dura_cell D kullanıcısına yanıt

davaya dilekçe gönderdiniz mi acaba yoksa kendi kendine mi sonuçlandı?

• Kendi kendine sonuçlandı. Dilekçe yazmadım. Sanırım 140 150 lira gibi bir masrafı oldu. Net hatırlamıyorum. Ama önce iade edip sonra da mahkemeye vermeleri garip olmuş. Bana iade etmemişlerdi.
  • Nefer1963 N kullanıcısına yanıt

Peki mahkeme karsi dava açtı mi size ? Açarsa eger ne gibi bir savunma veriyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.