Şimdi Ara

Vakıfbank Hesap Açtırdım Kartta İsim Yazmıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kart iptal olduktan sonra imha etmeniz doğru olacaktır.
    Mobil uygulamada görememe sebebiniz bazı bankaların sadece kredi kartlarını görüntülemeye izin veriyor. Vakıf Bank'ta sadece kredi kartlarına izin veriyor olabilir. Kartınızı internet şubesinden kontrol edebilirsiniz.
  • Hammertime44 H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 27 Eylül 2020; 16:4:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin0

Mobil uygulamada görememe sebebiniz bazı bankaların sadece kredi kartlarını görüntülemeye izin veriyor. Vakıf Bank'ta sadece kredi kartlarına izin veriyor olabilir. Kartınızı internet şubesinden kontrol edebilirsiniz.
    Hocam çok teşekkürler. Belki doğru dediğiniz gibi olabilir kontrol ederim en kısa sürede. Yani mobil uygulama ile internetten giriş yani internet şubesi farklı mı oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efefor

.
    Hocam çok teşekkür ediyorum. Anladım evet kapatılınca kredi kartı uygulamadan silinecektir bence de. Bana da garip geldi ama belki normaldir de bilmiyorum dediğiniz gibi bende onu bekliyorum şu isimli kart çıksın gelsin bir daha mobil uygulamadan kontrol ederim.

Bir adet kart göründüğü dediğim hocam benim iptal ettirdiğim kredi kartı var başka yok.

Hocam son olarak bir soru daha sormak istiyorum bunu unuttum şimdi aklıma geldi lütfen kusura bakmayın son bu.

Şimdi şubeden hesap açtırırken ben sadece banka kartı alacağımı zannediyordum ama görevli hanımefendi iki kartı verdi biri iptal ettirdiğim kredi kartıydı. Dedim; kredi kartı da mı var? Evet, bunların ikisi bir şeklinde bir cümle kurmuştu. Yani nasıl bunların ikisi banka kartı ile kredi kartı bir aynı oluyor?
    Yani şimdi ben kredi kartını iptal edip kapattırdım yani bu durumda banka hesabını ve hesap kartını kullanmaya devam edebilecek miyim? Etkilemez değil mi kredi kartını kapatmış olmam. Çünkü hanımefendinin bunların ikisi bir şeklinde bir cümlesi kafamı karıştırdı.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 27 Eylül 2020; 16:4:39 >
  • quote:

.
    Vay be aynen öyle oldu benden bir sürü isim soyisim imza istemişti bende içimden dedim ne oluyor böyle? Demek bunun içinmiş ya. Çok süper, şimdi anladım hesabı ve kartı kullanabilmek çok iyi oldu içim rahatladı.

Hocam süpersiniz ya, yine aydınlattınız bilginiz sayesinde bu son soruydu zaten bir daha yormam artık :D Tekrardan herşey için yardımcı olduğunuz tüm yorumlar için elinize sağlık çok çok teşekkür ediyorum Allah'a emanet kendinize iyi bakın çok teşekkürler iyi günler... :) Size ve diğer hocalarıma çok çok teşekkürler iyi ki varsınız.

• quote:

Hocam ben 7 gün sonra beklerken bugün mobil uygulamaya girdim kartlarım bölümünden benim kredi kartı kaldırılmış :) sonra detaylı kontrol ettim kart detayları/kartlarım: kredi kartınız bulunmamaktadır. yazıyordu sanırım gerçekten kapatılmış ? 7 gün değil 1 günde kapandı çok çabuk oldu kartı imha edeyim artık.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 27 Eylül 2020; 16:4:24 >
  • quote:

.
    Hocam aynen öyle oldu hiç şifre almadım hiç ATM ye bile takmadım onu, demek bundan dolayı hızlı kapanmış. Tekrardan çok teşekkürler helaliniz var hocam bunu da bildiniz yardımcı oldunuz daha ne olsun çok sağolun. :)

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 27 Eylül 2020; 16:4:3 >
  • efefor kullanıcısına yanıt
    Bende Enpara kullanmasını tavsiye ederim. Bir sorunu olduğunda hızlı çözüm bulunması ve ücretsiz Havale/EFT gibi avantajları sebebiyle bende kullanıyorum.
    Hem hesap açarken diğer bankalar gibi 20-30 tane imza alınmıyor, sadece 1-2 tane imza ile banka hesabınız açılıyor.
  • efefor kullanıcısına yanıt
    Birde birkaç banka hakkında soru sormak istiyorum. Günlük kullanım, kredi kartı, döviz ve altın birikim için Garanti, İş, YapıKredi üçlüsünden hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

.
    Bankacı değilim demişsiniz ama hocam ben sizi cidden bankacı sanıyordum :) o kadar iyi bilgili anlattınız yardımcı oldunuz ki... Sağolun.

Hocam inanır mısınız hesap açtırdığım ilk gün Vakıfbank a gittim dışarda sıra beklerken ATM ye bir vatandaş geldi kartı taktı ve ne oldu tam bilmiyorum ama içeri girip güvenliğe kartım içerde kaldı vermiyor dedi. Yani cidden sanırım sıkıntılı ATM leri.

Ah hocam ya fena acemiliğime geldi ya keşke konu açsaydım şurada da hiç açtırmasaydım.

İnternetten Vakıfbank hesabımı kapatabileceğimi söylemişsiniz. Yani şubeye gitmeye gerek yok mu? Ve kapatırken ücreti yok değil mi?

Enpara cidden çok iyi ya, bedava EFT havale ile bedava para transferi gayet güzel. Başka iyi yanlarına vardır bence.

Peki hocam enpara kullanınca enpara internet bankacılığı sanırım yani şube yok. Peki mesela hesapta biraz para var mesela 30.000 TL diyelim bunu şube yoksa nereden alacağım?

Yurtdışında kullanılabiliyor mu?
    Türkiye de hangi ATM de kullanılır finans bank mı?
    Banka kartının aylık veya yıllık ücreti var mı?

Dediğiniz gibi sonradan aklıma geldi keşke enpara açtırsaydım ama hayırlısı bakalım ama ilerde işim bitince bunu kapatıp enpara ya geçeceğim inşallah. Birazcık süresi var kullanmam lazım. Çok sağolun en para için hiç aklımda yoktu ama şuan ilk çıkaracağım hesap kartı.

• quote:

Bende Enpara kullanmasını tavsiye ederim. Bir sorunu olduğunda hızlı çözüm bulunması ve ücretsiz Havale/EFT gibi avantajları sebebiyle bende kullanıyorum.
    Hem hesap açarken diğer bankalar gibi 20-30 tane imza alınmıyor, sadece 1-2 tane imza ile banka hesabınız açılıyor.
    Aynen hocam fena acemiliğime geldi Vakıfbank oldu ama ilerde geçeceğim enpara ya Vakıfbank ı kapatıp.

Hocam enpara hesap kartında da aylık veya yıllık ücreti yok değil mi? Birde Vakıfbank hesap kartını kapatırken ücreti oluyor mu?

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Hocam elinize sağlık yine çok güzel yazmışsınız iyi ki varsın herşey için çok teşekkür ediyorum.

Ama maalesef ileriyi beklemem gerekiyor çünkü bir işim gereği Vakıfbank olmalı, sürekli kullanmayacağım işim bitince kapatacağım o zaman dediğiniz gibi geçeceğim Enpara'ya.
    Elinize sağlık konuda çok yardımınız oldu çok teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.