Şimdi Ara

Vakıfbank Hesap Açtırdım Kartta İsim Yazmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, merhaba herkese arkadaşlar. Dün, gerek cüzdan olarak kullanmaktan gerekse alışverişlerde internet alışverişlerinde kullanmak için ve asıl amacı askere gidecek olmamdan dolayı Vakıfbank tan hesap açtırdım. Ama açtırdığıma pişman oldum moralim bozuldu. İki sebebi var birincisi Vakıfbank hiç önerilmedi herkes keşke başka bankadan açtırsaydın dedi, ikinci sebebi ise görevli hanımefendi iki şok yaşattı moralim bozuldu bunlar şunlar:

1. Ben kartım eve gelecek diye beklerken oradan hemen kart verdi üzerinde ismim yazmıyor :( biraz üzüldüm sanki gerçek hesap değilde yan hesap gibi hissettirdi Vakıfbank mobilden herşeyi kontrol ettim sorun yok ama isimsiz olması moral bozucu oldu.

2. Şok ise biraz daha önemli: ben sadece banka kartı istemiştim yani içine para yatsın çekeyim alışveriş yapayım gibi ama, ben istemeden Vakıfbank bana kredi kartı çıkardı oradaki yetkili hanımefendi iki kartı da hemen orda verdi ikisinde de isim yazmıyor :( ben kredi kartı istememiştim şimdi ne yapacağım ? Yıllık ücreti yok falan dedi ama ben kullanmak istemiyorum ki kredi kartını.

Şimdi şubeye gidip sadece kredi kartını iptal edebilir miyim? Yani hesap kartı kalsın kredi kartını iptal ettirmek istiyorum bu olur mu? Veya şubeye gitmeden müşteri hizmetleri çağrı merkezi ile kapatılabilir mi?

Ve ilerde işim bitince hesap kartı ve kredi kartını kapattırmak istiyorum içime sinmedi bunu kapattırmak için belli bir süre geçmesi lazım mı dün açtırdım.
    Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İsimli kart istiyorsanız çağrı merkezinden talepte bulunabilirsiniz.
    Kredi kartı için de çağrı merkezinden iptal başvuru yapabilirsiniz. Fakat ben yeni banka kartı elinize ulaşmadan iptal etmenizi önermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin0

İsimli kart istiyorsanız çağrı merkezinden talepte bulunabilirsiniz.
    Kredi kartı için de çağrı merkezinden iptal başvuru yapabilirsiniz. Fakat ben yeni banka kartı elinize ulaşmadan iptal etmenizi önermem.
    Hocam öncelikle teşekkürler. Hocam banka kartı elimde ki hemen orda şubede verdiler. Yani neden önermezsiniz şuan elimde yani iptal olmaz mı?

Şubeye gitmeden sadece kredi kartını kapattırabilirmiyim müşteri hizmetleri çağrı merkezi ile? Ve kredi kartını iptal ettirirsem bir ücreti olur mu ve kapattırınca sadece tek banka hesap kartını kullanmaya devam edebilir miyim? Çünkü orada ki hanımefendi bunların ikisi bir şeklinde bir cümle kurmuştu sanırım.
    Teşekkürler

• Hammertime44 H kullanıcısına yanıt
    Kart kullanmanız gerekirse işlemlerinizi kredi kartı ile halledip mağdur olmayın diye önermiyorum.
    Müşteri hizmetlerinden sadece kredi kartını iptal edebilirsiniz ve banka kartını etkilemez. Dilerseniz hemen sonrasında yeni banka kartı talebinde bulunabilirsiniz.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 27 Eylül 2020; 16:6:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efefor

.
    Hocam çok sağolun ya çok önemli bilgiler arayacağım. Kartım bunların hiçbiri. Vakıfbank Express Kart yazıyor zarfında ücret yok falan yazıyordu hanımefendi de ücretimiz yok demişti ama yinede iptal ettirmek istiyorum çünkü kullanmayacağım direk şubeden verdiler sormadan etmeden.

Yani müşteri hizmetleri çağrı merkezi ile iptal ettirmek şubedeki gibi sağlıklı olur mu hocam yoksa yarın şubeye gideyim?
    Teşekkürler

• quote:

Kart kullanmanız gerekirse işlemlerinizi kredi kartı ile halledip mağdur olmayın diye önermiyorum.
    Müşteri hizmetlerinden sadece kredi kartını iptal edebilirsiniz ve banka kartını etkilemez. Dilerseniz hemen sonrasında yeni banka kartı talebinde bulunabilirsiniz.
    Teşekkürler hocam. Bana sormadan direk kredi kartı çıkardılar ben zaten istemiyorum kullanmayacağım banka hesap kartı yeterli benim için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 27 Eylül 2020; 16:5:50 >
  • quote:

.
    :) Çok teşekkürler hocam tamamdır. Yani bu bendeki kredi kartının Vakıfbank Express Kart ücreti yok değil mi hocam yani kapatırken bir ücret istemezler inşallah.

Arayacağım ve ilk olarak diyeceğim ki özet olarak: işte şubede hesap açtırdım isimsiz banka kartı verdiler bunu isimli olarak değiştirip gönderir misiniz? Sonra kredi kartını kapattırmak istiyorum.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 27 Eylül 2020; 16:5:28 >
  • sanırım ilk defa hesap açtırıyorsunuz artık bankaların çogu isimsiz kartı orda anında hesap açınca veriyor kartı hesaba baglayıp

akbank,ziraat,iş bankası, finans, vakıf şuan aklıma gelenler.. müşteri hizmetlerini ararsan kartını isimli, olarak ücretsiz gönderirler.
    kredi kartınıda iptal edebilirsin tabiki..
  • quote:

.
    Hocam sizlere çok teşekkür ederim yardımınız çok oldu elinize sağlık. :) Bugün şubeye gitmeden müşteri hizmetleri çağrı merkezi ile işlerimi hallettim. Aradım ve kısaca: elimdeki isimsiz kartı isimli ile değiştirmek istediğimi söyledim ve şubeye isimli kartımın gönderileceğini söyledi. Sonra kredi kartımın iptalini istediğimi kapattırmak istediğimi söyledim ve sadece onay verdim ve kapandı. :) Yani yaklaşık 7-8 dk da işlerim bitti.

Sadece bir sıkıntı var o da kredi kartında o da şu: onay verdim kapandı ama, mesaj geldi işte sayın müşterimiz xxxx ile biten kartınızın iptal talebi alınmıştır kartın iptali halinde diye devam ediyor, yani hala kapanmadı mı acaba? Ve Vakıfbank mobil uygulamadan kontrol ediyorum hala kredi kartım var olarak gözüküyor kart bilgilerinde çıkıyor? Acaba zaman mı geçmesi lazım. Tekrardan teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hammertime44

Hocam sizlere çok teşekkür ederim yardımınız çok oldu elinize sağlık. :) Bugün şubeye gitmeden müşteri hizmetleri çağrı merkezi ile işlerimi hallettim. Aradım ve kısaca: elimdeki isimsiz kartı isimli ile değiştirmek istediğimi söyledim ve şubeye isimli kartımın gönderileceğini söyledi. Sonra kredi kartımın iptalini istediğimi kapattırmak istediğimi söyledim ve sadece onay verdim ve kapandı. :) Yani yaklaşık 7-8 dk da işlerim bitti.

Sadece bir sıkıntı var o da kredi kartında o da şu: onay verdim kapandı ama, mesaj geldi işte sayın müşterimiz xxxx ile biten kartınızın iptal talebi alınmıştır kartın iptali halinde diye devam ediyor, yani hala kapanmadı mı acaba? Ve Vakıfbank mobil uygulamadan kontrol ediyorum hala kredi kartım var olarak gözüküyor kart bilgilerinde çıkıyor? Acaba zaman mı geçmesi lazım. Tekrardan teşekkürler.

Alıntıları Göster
    7 Gün içinde kapanır :) vazgeçersiniz diye gözüküyor yada onlar arayıp vazgeçirmek için uğraşır 7.günden sonra iptal olur tamamen

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

7 Gün içinde kapanır :) vazgeçersiniz diye gözüküyor yada onlar arayıp vazgeçirmek için uğraşır 7.günden sonra iptal olur tamamen

Alıntıları Göster
    Anlaşıldı hocam çok sağolun çok teşekkürler elinize sağlık :) Çok iyi o zaman

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 27 Eylül 2020; 16:5:18 >
  • quote:

.
    Teşekkürler hocam aynen öyleymiş 7 gün sonra kapanacak inşaallah :) Hocam banka finans konusunda bayağı bilgilisiniz onu anladım @BlackMon hocam da çok bilgili sağ olsun o da sizde çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ediyorum. Evet çağrı merkezindeki yetkili bu yeni gelecek olan isimli kartımın elimdeki isimsiz kartın aynısı olacağını (kart numarası hesap numarası iban vs...) gelene kadar kullanabileceğimi hatta geldikten sonra ister imha etmemi istersen ikisini de aynı anda kullanabileceğimi (isimsiz olanı yedek olarak) söyledi. Keşke eve isteydim ama şubeye çok kısa sürede gelir dedi tamam dedim. Yeni kart için ücret istemediler ama yıl içinde sanırım 1 ücretsiz hakkımız varmış ve bende onu şimdi kullandım bir daha yeni kart istersem ücretliymiş. Gelince işte isimsiz olanı imha edip isimli yeni kartımı kullanacağım inşaallah.

Keşke hocam daha önce haberim olsaydı olurdu da benimde acemiliğime denk geldi neyse hayırlısı artık. Belki ilerde VakıfBank ı kapatırsam ENPara en iyisi bence de ilerde olabilir. EnPara banka hesap kartından ücret almıyor güzelmiş peki benim VakıfBank hesap kartının aylık veya yıllık ücreti var mı?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 27 Eylül 2020; 16:5:3 >
    Yılda 3 defa kartınızı ücretsiz yenileyebilirsiniz.
    Hiçbir banka hesap kartı için ücret kesmiyor. Ama Vakıfbank'ta Havale ve EFT işlemleriniz ücretlendiriliyor fakat Enpara'da Havale/EFT işlemleri ücretsiz. Ayrıca kartınızı kullanmak isterseniz sadece VakıfBank ATM'lerini kullanmanıza gerek yok. İşlemlerinizi Vakıf Katılım, EmlakBank, Ziraat Katılım, Halkbank, VakıfBank, Ziraat Bankası ve PTT ATM'lerinden ücretsiz şekilde halledebilirsiniz.
  • quote:

.
    Hocam ağzınızdan bal damlıyor resmen ya :) bilmiyordum bunu bak çok iyi oldu içim rahatladı çok iyi. Elinize sağlık çok teşekkür ediyorum tekrardan iyi ki varsınız sizler sayesinde zorlanmadan işlerimi hallettim bir çok şeyi öğrendim. Size, @BlackMon ve @metin0 hocama ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum çok bilgilisiniz iyi ki varsınız.

Sizleri çok yordum kabul ederseniz son kez bir soru soracağım:

1) Hocam şimdi kredi kartı 7 gün sonra iptal olacak peki iptal olduktan sonra elimdeki kredi kartını imha edeceğim değil mi?
    2) Son olarak; VakıfBank mobil uygulamasına girdiğim zaman kartlarım bölümünde benim iptal ettiğim kredi kartı görünüyor şuan görünmesi normal 7 gün sonra dediğiniz gibi kapanacak ama asıl sorun bir tane kart görünüyor, yani benim VakıfBank hesap kartım orda görünmüyor, kartlarımda VakıfBank hesap kartım görünmüyor?

Tekrardan teşekkürler.

• quote:

Yılda 3 defa kartınızı ücretsiz yenileyebilirsiniz.
    Hiçbir banka hesap kartı için ücret kesmiyor. Ama Vakıfbank'ta Havale ve EFT işlemleriniz ücretlendiriliyor fakat Enpara'da Havale/EFT işlemleri ücretsiz. Ayrıca kartınızı kullanmak isterseniz sadece VakıfBank ATM'lerini kullanmanıza gerek yok. İşlemlerinizi Vakıf Katılım, EmlakBank, Ziraat Katılım, Halkbank, VakıfBank, Ziraat Bankası ve PTT ATM'lerinden ücretsiz şekilde halledebilirsiniz.
    Hocam elinize sağlık çok teşekkürler iyi ki varsınız sağ olun verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler bilmiyordum bunları iyi oldu. İçim rahatladı gayet iyi bankaların hesap kartı için ücret kesmemesi teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.