Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dr.yaman , Walka Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.225
Cevap
462
Favori
905.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapı krediden yapınca chippin ödemeyi mağaza ödemesi olarak geçiyor, lcwaikiki.com alışverişi tamamen başka bir şey.

Ben bu kampanyaya YKB ile katıldığım için net konuşamıyorum ama ben olsam yaparım, sorun çıkacağını sanmıyorum (YKB de yaptım ve sorun çıkmadı, geçen ay yine bu şekilde 2 farklı kampanya vardı).

@outofnick

• xmutti X kullanıcısına yanıt
    Ben yapmam hocam 400 puanı riske atamam. Daha önce deneyimleyip puan yatmayan arkadaşlar olmuştu.

Aynı işlem Migros’ta ta mevcut onda da Chippin ile ödemeyi market saymıyor. Onu denedim mesela geçen ay puanı düşük diye markete saymadı. LCW kampanyası ile koşulları aynı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt

Hocam senin kendi yazdığın taleple onların gönderdiği olumsuz cevabın ekran görüntüsünü alıp e devlet uzerinden bankalar Birliği hakem heyetine yaz ben ağustosta aldım. Hatta verdikleri puana 1 ay süre veriyorlar riske atmamak için 26-29 Ekim arasında güzel bir tatil yaptım. Forumda puanı yatıp geri alınanların ve yakinen tanıdığım birisinin puanını yatirmadilar.Yasal olarak iki yılı var diye biliyorum başvur birşey kaybetmezsin metin aşağıda hoşçakal.

Merhaba ,

Vakıfbank kartında biriken puanların seyahatlerde 4 katı kullanımı taahhütü ile kullanmaya başladığım kartın özelliğini müşteriye haber vermeksizin çarpanı 2.5 olarak değiştirmiştir. Bankanın uygulama değişikliğine gittiği 01.01.2024 tarihi itibari ile kartımda birikmiş hakedilmiş xxx bin puan bulunmaktaydı.Aradaki katsayı farki kadar puanın tarafima tanımlanması ile ilgili basvuruma banka olumsuz yanıt vermektedir.Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Üstad tercih meselesi, vakıf zaten adamı hep arada bırakıyor. 1 yıldır Şok cüzdana para yüklüyorum, 3 sayıyor 1 saymıyor, nedenini anlamıyorum. POSta farklı olmuyor ama böyle, süprizlerle dolu bir banka Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar 

• tsender T kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum aytemiz kodlu alışverişim oldu ay başında ve sayıldı. Ama ne gariptir ki farkı bir siparişimde taksitli alışvreişimi de sayaçta göstermedi :) gece 23:50 gibi sipariş geçmiştim saatten kaynaklı bir problem mi oldu anlamadım ama umarım puan yüklenme zamanı kendiliğinden puanlar yüklenir. Sizde de sayaçta muhtemelen bir problem olmuştur benim gibi. Ama puan mutlaka yüklenir. Yüklenmese bile talep açılınca yüklenir.

• Hepsipay yükleme bu ay da geçerli mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Aynı kampanya bana da gelmiş, 89 bin ekstrede 74 bin ertelenebilir gösteriliyor ama 2 ay erteleme ücreti 2190 çıkıyor. Normalde vergiler dahil 1800 civarında olması gerekir. Ekstrenin tamamına faiz uygulanıyor sanki

• mgb06 M kullanıcısına yanıt
    Geçerli

Dun aytemiz kod aldim bugun sayac islemis

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Şimdi yine baktım işlememiş sayaç. Bakalım puan yatacak mı?

• Bu kartlardan sanal kart oluşturunca otomatik troy oluşuyor, MH 'yi aradım yapamadılar, twitterdan şikayet ettim yine bir şey olmadı. Yok mu bunun bir çözümü

• Dostlar, 14 bin tl harcama yapacağım ve 4 ay taksitlendirme yapacağım. Anlamadığım konu 4 ay taksitlendirmede, yine asgari tutarı ödeyecek miyim

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    İletişim formundan yazıp master veya visa sanalkart lazım amazonda kullanamiyorum diyince olusturmuslardi. O şekilde bir deneyin isterseniz.

• kıng365 kullanıcısına yanıt

Harcamanızı değil ekstrenizi taksitlendireceğiniz için evet doğal olarak ekstre kesildiği zaman önce %40’ını ödeyecekseniz sonra kalan tutarı taksitlendirebileceksiniz. Ama taksitlendirilebilir tutarı da bazı harcamaları çıkarıp kendileri belirliyor. Mesela benim ekstre 103 bin tl olarak kesildi. Asgari olarak 41 bin tl ödedim. Geriye kalan 62 bin tl’nin sadece 19 bini taksitlendirilebilir diyorlar.

• Asgariyi ödeyince ertelenebilir tutar 0 oluyor geçen ayda böyle oldu. Ödemeden önce gözüküyor ama

• ersincoo E kullanıcısına yanıt

Evet maalesef müşteri açısından rezalet bir politika. Bende taksitlendirilebilir tutar 61 bin görünürken 41 bin asgari ücreti ödeyince tamamını bu kısımdan kestiler, taksitlendirilebilir tutar 20 bin oldu.

hocam kartlar karışmış. vakıfbank karttan almamışım. kusura bakmayın yanlış yönlendirme için

• Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt

seçili e ticarete mi sayıyor? lcw com 1000 harcamaya 300 puan için hediye kartı alsak sayar mı ki ?

• hsndnc kullanıcısına yanıt

Hediye kartı alınıyor mu netten?

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt
    Ben bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.