< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (354. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Teşekkürler
-
Seçili e-ticarete saymaz şartları okursanız LCW’nin seçili e-ticaretler arasında olmadığını görürsünüz.
Hediye kartı alabilirsiniz. Ama hediye kartı sadece LCW markalı ürünlerde geçerli bilginiz olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ikisi ayrı soru hocam, Hepsipay yükleme bu ay da geçerli mi diye sormuş arkadaş da geçerli deyince teyit etmek istedim ki tekrardan cevap verdi sağolsun
diğeri de lcw.com dan 1000 üstü alışverişe 300 puanı sormak istedim
-
Çok teşekkür ederim. Çok net anladım
Burdan 1000 tl nasıl ayarlıyoruz hocam? 250, 500, 750, 1500 var, 1000 yok...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Giriş ücreti olarak metal kartı girişte bulunan bayan arkadaşa ilettim, fiziki olarak kontrol etti ve provizyon olarak 750 lira çekti.
-
Ben ona dikkat etmemiştim 1500 50 giyime de sayarsa diye 1500 aldım bakalım belki 350 verir
Bende dün kullandım bugün 750tl geri yatmışquote:
Orijinalden alıntı: easutayGiriş ücreti olarak metal kartı girişte bulunan bayan arkadaşa ilettim, fiziki olarak kontrol etti ve provizyon olarak 750 lira çekti.
Lcw 1000 tl hediye kart görünmüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Vakıfbank lcw kampanyasına sanal kartı sayıyor mu daha önce denediniz mi yapı kredi world sayıyor da Vakıfbank da aynı mı merak ettim birde masterpass ile ödesek kampanyaya sayıyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Memnun kaldın mı
-
Ben gittiğimde kahvaltı bitmişti yemekleri beğenmedim ancak alkol kullanan birisi için mantıklı bir yer. Ücretsiz olduğu için memnunum ama para vermezdim normaldequote:
Orijinalden alıntı: easutayMemnun kaldın mı
Alkol kullanmadım. Neler dahil neler değil bilmiyorum yada bir kısıtlama var mı bilmiyorum.
Bne kahvaltı yaptım. Öğle saatlerinde yemek mi çıkıyor ? Yemeklerde ne vardı. Cuma günü yine kullanacağım ucağım 2 de.Ona göre giriş yapabilirim
-
Saat 11 den sonra çorba pilav sulu yemek birde dandik tatlılar vardı kutu içecekler çerez fix . Alkol kısmıda vardı bende sormadım ama dahil diye biliyorumquote:
Orijinalden alıntı: easutayAlkol kullanmadım. Neler dahil neler değil bilmiyorum yada bir kısıtlama var mı bilmiyorum.
Bne kahvaltı yaptım. Öğle saatlerinde yemek mi çıkıyor ? Yemeklerde ne vardı. Cuma günü yine kullanacağım ucağım 2 de.Ona göre giriş yapabilirim
Arkadaşlar platinum plus kartımda 8200 puan var yurtdışı bileti için milplus sitesine girdim thy ajet gözükmüyor pegasus gözüksede kendi sitesinde 3300 olan bilet milplus da 4500 gözüküyor Seyehat hattında da aynımı dır acaba daha önce deneyimleyen varmıdır
Hepsiburada ödememi hepsi pay'den çekmiş dolayısıyla puan kazandırmıyor :))) alışveriş yapacaklar dikkat etsin
Selamlar arkadaşlar metal kart için şuna aktif hangi kampanyalar var takip edemedim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bilet alımı yaptım eksideyim. Acil şekilde 1400-1600 lira kampanya yapmam lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X