Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: boomerang01 , piri.reis , ms365 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.209
Cevap
462
Favori
904.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sorum olacak kartın asgarisini ödedim ekstreden kalan borç 80 bin ama taksitlendirilebilir tutar 113 bin çıkıyor neden acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddogu D kullanıcısına yanıt

Asgariyi ödedikten 1 gün sonra yapılıyor zaten. Kampanya detaylarını okuyun önce.

• Arkadaşlar merhaba,

Platinum plus metal kartım elime henüz ulaştı. Umarım bu kartlar hepimize faydalı olur.

Puan kazanmak ile ilgili sorularım olacak.

1) Gıda marketi kampanyasından, Migros Sanal Market'ten sipariş vererek faydalanabiliyor muyuz?

2) Giyim, Ayakkabı ve Aksesuar kampanyasından örneğin Decathlon mağazasına gidip alışveriş yapsak faydalanabiliyor muyuz? Gitmesek web sitesinden sipariş versek olur mu?

3) Araç bakım kampanyasına, otomotiv lastiği de dahil olduğu yazıyor. Bunu lastik satan bir internet sitesinden alabilir miyiz?

POS cihazlarında sektör - kampanya uyuşmazlığının önüne geçmek için ne yapabiliriz?

Kıymetli yardımlarınız için teşekkür ederim.

• emre1690 E kullanıcısına yanıt
    Sadece 2'nin cevabını bizzat deneyimledim evet decathlon giyim olarak geçmişti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Merhaba, hayırlı olsun diyelim
    1- Hayır
    2- Evet-Evet
    3- Evet ama artık satıcılar okadar güvensizki vergiden kaçmak için işleminizi saçma bir sektörden geçebilir.
    Lastik büyük bir ürün iadeside zor olur.
    Aklıma sadece şöyle bir yöntem geldi.Siparişi verince satıcıyı arayarak evde olmayacağım kargoyu 2-3 gün ertelermisiniz diye rica edersiniz o süre içinde kampanya kazanımınız belli olur zaten. Farklı bir durum olursa siparişi iptal edersiniz.

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkürler.

1) Kapıda ödeme ile de olmaması çok mantıksız bence. Sanal Market'in sektörü ne oluyor ki acaba? :) Önemli bir soru bu :)

2) Üstteki mantıksızlığın mantıklı hali olmuş hocam.

3) Ya da daha düşük puan kazanım oranını göze alıp e-ticaret kampanyasına dahil sitelerden sipariş vereceğiz hocam.

• Arkadaşlar tapu harcını Troy kart ile ödediğimizde vade farksız 6 taksit kampanyası ile bölebiliyoruz değil mi?

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/troy-logolu-kredi-karti-ile-pesin-vergi-harcamalariniza-faizsiz-6-taksit-firsati-37292

• metin0 kullanıcısına yanıt

Evet, 50bin’e kadar yapılabiliyor. GİB sitesinden yaptım, oldu.

• erenafl E kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam.

sanal market, gıda market kampanyalarına sayılıyor hocam.

aynı migrostan alışveriş yapmış gibi oluyorsunuz.

tüm bankalardaki kartlarımda bu şekilde oluyor.

• mmavcu kullanıcısına yanıt
    Hocam bu deneyim mi varsayım mı?

Bütün banka kartlarından bahsetmiyoruz şu anda.
    iki aydır vakıf metal bende Migros sanalı gıda kampanyasına saymıyor. Sizde sayıyorsa benim işlemlerde bir sorun var demektir. Ama son 2 aydır vakıf metal ile deneyimlemediyseniz arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaWs1903 -- 16 Kasım 2024; 19:56:27 >
  • metin0 kullanıcısına yanıt

Ben trafik cezasini bile boldum 6 ya Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar 

Hocam siparişi siparişi şubeden alıp ödemeyi şubeden yapsak ne olur?

Ya da ödemeyi kapıda yapsak ne olur? Sonuçta POS’un sektörü önemli değil mi?

3) otokoç serviste bir harcamam oldu. Fiziki kart ile işlem olduğu halde mail order ile işlem yapılmış sanal işlemler dahil değil diyerek puanı yatırmadılar...

• ms365 M kullanıcısına yanıt

Ben de aracın bakımını yaptirdim skodanin kendi servisinde farklı sektör diye saymadı, kayıt oluşturdum 5 7 gün kadar önce ses seda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndnc -- 16 Kasım 2024; 20:7:51 >
  • ms365 M kullanıcısına yanıt
    Hocam mail order zaten kampanyaya dahil olmuyordu. Benim aracın da bakımı geldi. Bakalım ne olacak.

• Bakımı yaptiracaginiz yerdeki posun sektörünü netlestirin öyle işlem yapın derim

• hsndnc kullanıcısına yanıt
    POS cihazının sektörü neymiş hocam?

• mmavcu kullanıcısına yanıt

İkinizin cevabida aşağıda sektörde sıkıntı yok sanaldan da verseniz market olarak geçiyor zaten daha önceden oluyordu iki aydır aşağıda ki maddeden dolayı olmuyor. Özetle vakifbankin kelime oyunlari bunlar .

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

Saymıyorsa kayıt açtırıp, inceleme istediniz mi?

metalle harcama yaptım mı bilmiyorum, inceleyeyim istedim ama son zamanlardaki işlemlerde bulamadımm. Ama dediğim gibi hangi kartla harcasam market kampanyasına geçmiştir. 15 yıldır…

daha önce kullandığım adios, teb ve axessten eminim.

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.