|
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (358. sayfa)
-
-
Önceki aylardaki kampanyalarda internet alışverişleri dahildi. Bu sefer sayaç işlemeyince detaylara bir daha bakayım dedim, Web ve mobil alışverişler dahil değil yazıyor. Nelerle uğraşıyor koca banka, vereceği 350 TL.?!
-
Bende de aynı şekilde. Sadece sanal troy kartım var ve onunla yaptığım alışverişten sonra sayaç işledi.
-
-
Yattı üstad.
-
Mavi.com puanı yatmadı 15 Kasım a kadar yüklenir yazıyordu yatan var mı acaba ?
-
Benim yatti hocam
-
Teşekkürler hocam demek ki katılmadik muhtemelen.
-
Evet hocam... AYTEMİZ den kodla benzin aldım... Cüzdan mı saydı onu acaba? Acaba o yüzden mi kampanyaya dahil olmadı?... Düz internet sitesinden alışveriş yapsam olur belki 😄
-
Aynen öyle hocam. E-ticaret dahil yani yapabilirsiniz -
Teşekkürler 👍
-
Arkadaşlar Vakıfbank world puanları param uygulamasından komisyon karşılığı nakite çevrilebiliyordu bir süredir puan bulunamadı şeklinde hata veriyor param uygulamasına world üzerinden puan yüklemesini kaldırdılar mı hala yükleyebilen varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 19 Kasım 2024; 13:9:6 > -
platinum plus metal kart aidatı için iade alan oldumu .nasıl bi yol izlediniz
-
Ekstre ertelemeyi bir türlü yapamadım. 70K borç vardı asgariyi ödedim üstüne bir gün bekledim. (008 hatası)
Aradım ertelemeye uygun borcum yokmuş arkadaş 50.000 borç içinde hiç mi uygun bir şey yok. Bunlarda sürülecek akıl yok.
-
Bende ertelemeyi deneyeceğim bu ay bakalım neler bekliyor beni 😀 -
Merhabalar hocam bi anda benimde nfc gitti diğer bankalarda sorun yok geliştirici seçenekleri zaten aktif değil sildim telefonu kapattım yükledim daha sonra mobil temassız aktif ettim halen yine aynı
-
Hocam hesaplama şekillerini anlamak mümkün değil. Benim 103k borç vardı 19’unu taksitlendirebildim.
-
Uygulamadan actiysaniz nfc ödeme ayarlarının doğru olduğundan emin olun hocam. Varsayılan banka vakıf seçili olmalı,vakıf mobil uygulamasinin batarya kısıtlamaları kaldırılmalı vs
-
Nfc ayarlarında varsayılan ödeme aracı vakıfbank başkada ayar yok posa okuttuğumda hata veriyor sorunlu uygulama gerçekten başka çözümü yok galiba
-
Bende de bir ara öyle olmuştu uygulamayı silip yeniden kurmuştum. Bir deneyin isterseniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X