Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: akten , mutevaziyim Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
7.209
Cevap
418
Favori
802.483
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de aynı kampanya var ama bende öyle bir şart yok herkeste farklı demekki. Ben Online yaptım sayaca işledi
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Önceki aylardaki kampanyalarda internet alışverişleri dahildi. Bu sefer sayaç işlemeyince detaylara bir daha bakayım dedim, Web ve mobil alışverişler dahil değil yazıyor. Nelerle uğraşıyor koca banka, vereceği 350 TL.?!

Bende de aynı şekilde. Sadece sanal troy kartım var ve onunla yaptığım alışverişten sonra sayaç işledi.

• ms365 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz madde bu değil dimi?

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar
  • onurforever53 O kullanıcısına yanıt

Yattı üstad.

• Mavi.com puanı yatmadı 15 Kasım a kadar yüklenir yazıyordu yatan var mı acaba ?

• celestine_x C kullanıcısına yanıt

Benim yatti hocam

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam demek ki katılmadik muhtemelen.

Evet hocam... AYTEMİZ den kodla benzin aldım... Cüzdan mı saydı onu acaba? Acaba o yüzden mi kampanyaya dahil olmadı?... Düz internet sitesinden alışveriş yapsam olur belki 😄

• ms365 M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. E-ticaret dahil yani yapabilirsiniz

Teşekkürler 👍

• Arkadaşlar Vakıfbank world puanları param uygulamasından komisyon karşılığı nakite çevrilebiliyordu bir süredir puan bulunamadı şeklinde hata veriyor param uygulamasına world üzerinden puan yüklemesini kaldırdılar mı hala yükleyebilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 19 Kasım 2024; 13:9:6 >
  • platinum plus metal kart aidatı için iade alan oldumu .nasıl bi yol izlediniz

• Ekstre ertelemeyi bir türlü yapamadım. 70K borç vardı asgariyi ödedim üstüne bir gün bekledim. (008 hatası)

Aradım ertelemeye uygun borcum yokmuş arkadaş 50.000 borç içinde hiç mi uygun bir şey yok. Bunlarda sürülecek akıl yok.

• serghat kullanıcısına yanıt
    Bende ertelemeyi deneyeceğim bu ay bakalım neler bekliyor beni 😀
  • danqer kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam bi anda benimde nfc gitti diğer bankalarda sorun yok geliştirici seçenekleri zaten aktif değil sildim telefonu kapattım yükledim daha sonra mobil temassız aktif ettim halen yine aynı

• serghat kullanıcısına yanıt

Hocam hesaplama şekillerini anlamak mümkün değil. Benim 103k borç vardı 19’unu taksitlendirebildim.

• burak550 B kullanıcısına yanıt

Uygulamadan actiysaniz nfc ödeme ayarlarının doğru olduğundan emin olun hocam. Varsayılan banka vakıf seçili olmalı,vakıf mobil uygulamasinin batarya kısıtlamaları kaldırılmalı vs

• TirelessMidfielder T kullanıcısına yanıt

Nfc ayarlarında varsayılan ödeme aracı vakıfbank başkada ayar yok posa okuttuğumda hata veriyor sorunlu uygulama gerçekten başka çözümü yok galiba

• burak550 B kullanıcısına yanıt

Bende de bir ara öyle olmuştu uygulamayı silip yeniden kurmuştum. Bir deneyin isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.