< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (359. sayfa)
-
-
migros uygulamasında odemede elle kart biligisi girince çıkıyor world puan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denedim hocam sildim yükledim kapadım açtım gerçekten çok saçma buglar var vakıfbank da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aynı hatayı aldım saçmalık en baştan söylese en azından. Olup olmadığını
uygulamayı kaldır yeniden kur. magisk root vs yüklü olmasın. geliştirici seçenekler mutlaka kapalı olmalı. yine olmazsa google playde vakıfın altında beta programına katıl var ordan güncelleştirin.
-
Henüz asgariyi ödemeden önde 30k gibi bir rakam görünüyordu ertelebilecek, asgariyi ödeyince sıfırlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serghat -- 20 Kasım 2024; 9:20:4 > -
Aynen bende de öyle oldu hocam
Betaya katıldım yükledim yine aynı bankaya ulaşayım belki çözerler ama zannetmiyorum
Bende de aynısı oldu . Hala çözemedim. Cihazı sıfırlasam olacak belki. Ama bilgileri yedekleyip yapacam inşallah
Hocam eğer olursa buradan paylaşırsanız sevinirim
telefon xiaomi ise miui optimizasyonu kapatın. uygulamayı kaldırın.geliştirici seç. kapatın uygulamayı indirip kurun
-
benimki eu rom xiaominin . Ondan şüpheleniyordum. Arkadaşım dün samsung s24 ultra almış. Onda da nfc problemi varmış . Sorun genel sanırım
-
Ekim ayı TAB Gıda kampanyası için kayıt açtırdım. Gelen yanıt, 16 Ekim'de kampanyanın bitirilmiş olduğu yönünde. Harcamam bu tarihten sonra olduğu için puan kazanamadım. 16 Ekim öncesi harcama yapıp puan kazanamayanlara duyurulur.
-
Opetten 1000 tl yakıtı chippin ile ödesem hem yakıt hemde chippin kampanyasına sayar mı arkadaşlar deneyen oldu mu?
Evet bende saydı.
Merhaba
Diyelim x magazasinda bir worldpuan kamlanyasi var. Alisveris sonrasi katila basinca puan gelir mi yoksa alisveris oncesi katilmali miydik?
Olur, puan kazanırsınız. Once ya da sonra fark etmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tsklr hocam
Eğer kampanya koşullarında “Kampanya katılımınızı alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.”
ibaresi yoksa kazanım sağlayamabilirsiniz daha önce başıma gelmişti puanımın üstüne yattılar alışverişten sonra katıldım diye. Çoğunda o madde oluyor ama birkaçına baktım lcw de yok mesela.
Tv alacağım taksit kampanyaları var mı şu an bunun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X