< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (361. sayfa)
-
-
285 bin şuan. 99 bine düşürmüştüm önceden
-
Ekstre erteleme olayını ben mi anlamadım, ekstrenin tamamını baz alıyor nasıl olacak bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ekstrede yasaklı sektörler dışındakiler erteleniyor.
örnek, market / akaryakıt/ dijital harcama/ prepaid/ finans kurumlarına yükleme/ milli piyango harcaması vs harcamalar ertelenemez.
Yok hocam şunu soruyorum. Atıyorum ekstre borcu 50. Ben 25'i ödedim kalan 25'i ertelemesi gerekmez mi. 50'deb saydığınız sektörleri kırpıp 45 gibi bir rakam gösteriyor.
o 25 icinde uygun sektörler varsa erteler veya taksitlendirir yoksa işlem yapamazsın hocam.
Sektöre göre çıkartıyor. Erteleme/Taksit e uygun olmayan harcamaları sallamiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok saçma bir sistemleri var. Borcunuz 100 bin tl diyelim. Henüz hiçbir ödeme yapmadan kontrol ettiğinizde kapsam dışı harcamaları çıkarıp örneğin size 60 bin tl taksitlendirilebilir/ertelenebilir bir miktar gösteriyor. Sonra sizden asgari ödeme yapmanızı istiyor. 40 bin tl asgariyi ödüyorsunuz ama sonra bir bakmışsınız bu 40 bini kapsam dışı harcamadan değil de işlem yapılabilir 60 bin üzerinden alıyor. Sonra erteleme/taksitlendirme yapmaya geliyorsunuz size 20 bin tl’lik miktar çıkarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, Vakıfbank Platinum Plus veya Platinum One kartlarından birine başvurmayı düşünüyorum. Taksit ve kampanya konusunda avantajları var mıdır? Aidatsız olduğundan bu kartların taksit ve diğer kampanyalarda dezavantajı oluyor mu ? İleriki zamanda beyaz eşya, oturma grubu ve elektronik cihaz vb. alımları yapmayı düşünüyorum.
Şuan mevcut olarak elimde Bonus Flexi, Yapı Kredi World Platinium ve Enpara kredi kartları mevcut.
-
En büyük kampanya world puanların silinmemesi, o da Platinum Plus’ta hocam.
2 ay ekstre erteleme kampanyasında telefonu alıp asgarisini ödeyip 2 ay erteleyebilirmiyim?
Kafasına göre bir tutar belirliyor önceden kestirmek zor.
-
Chippin kampanyasi ile alisveris yaptim OPETten Chippin ile Benzin aldim ama gecerli harcamalara yansimamis gorunuyor. Basina gelen var mi ?
Birde gecen ay SOK Marketin uygulamasi uzerinden yapilan alisverisleri saymiyordu. Bu ay deniyen var mi ?
-
Şok kampanyasını bilmiyorum fakat oğetten 1000 tl lik yakıt aldım ödemeyi chippin üzerindende yaptım 2 gün sonra hem benzin kampanyadı hemde chippin kampanyasının işlediğini gördüm.biraz bekle hocam
Arkadaşlar bu vakıftaki puanları nerede kullanabilirim internette olmuyor herhalde
Bim Migros metro... İnternette görmedim kullandırılan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lcw da oluyordu
Vakifbank yilbasinda ani sozlesme degisiklikleri yapmayi seviyor. Bu sene yeni surpriz yapar mi acaba.
Dun sabiha gokcen dis hatlar lounge'a gittim. Icerde oturacak yer yok kabul ediyorsaniz islem yapayim deyip iceri aliyorlardi. Kapida sira vardi. Herkes banka kampanyalari ile iceri giriyor. Kahvaltilik malzemeler yavas yenileniyordu. Lounge isininde suyu cikmis biraz. Lounge sayisi degisirse hepten karti bitiriyoruz demis olacaklar. Bekleyip gorecegiz
Lcw. Com da 1000 TL ye 300 TL world puan kampanyası var ama hediye kartı seçeneği 750 lik veya 1500 lük çıkıyor, 1000 lik hediye kartı kaldırmışlar 😂😂
Eğer mağazada alışveriş yapıyorsanız. Lcw.com dan tam 1000 TL’lik ürün alın daha sonra mağazada iade etmek istediğinizi ama iadeyi hediye kartı olarak almak istediğinizi söyleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaWs1903 -- 30 Kasım 2024; 1:10:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X