Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Abdullahbugcu , Abdullahbugcu Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (4 Mobil) - 22 Masaüstü5 Mobil
5 sn
7.930
Cevap
446
Favori
877.426
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen ilk kesilen ekstrede 4970 lira taksit ödeyeceksiniz(+BDDK haraçları)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperBlack S kullanıcısına yanıt

Kartın bütün borcu kapandı mı kesin olarak? Eğer öyleyse kredilerinin gecikmesini bitir sistem 1 sonraki ekstre kesiminde kartını otomatik olarak açacak

• TirelessMidfielder T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, doğum günün kutlu olsun ayrıca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fashfed çıtayı yükseltiyor her ay 10000’e 3000 gelmiş.
    Alacak birşeyiniz varsa oran şahane

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar,

Harcamalara ilişkin alışveriş yaptığımız yerin MCC kodu ya da sektör tutarlılığı ile ilgili en erken bilgiyi nasıl öğrenebiliriz?

Örneğin bir yerin gıda marketi sayılmasıyla ilgili nasıl bilgi sahibi olabiliriz?

Ya da oto lastik kampanyasından faydalanmak için online alışverişi nasıl yapmam lazım?

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Marka puan olarak yuklenmiyor degilmi oradan yatan puanlar? 3bin puan baya iyi gozukuyor

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Normal world puan. Marka puan değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam normal worldpuan olarak yükleniyor

• emre1690 E kullanıcısına yanıt

Hocam maalesef yok. Biz burada birbirimizle paylaşıyoruz kullandıkça denedikçe. Geçen ay arabamın arızasından dolayı 3 farklı yerden yedek parça satın aldım hepsinin adında otomotiv geçiyor ama hiçbiri sayılmadı.

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim. Acaba ihtiyacım olan lastiği nereden alsam? Ya da henüz garantiden çıkmamış aracımı resmi servisinde bakım mı yaptırsam? Bu olay MCC meselesi sanırım. Vakıfbank bu bilgiyi paylaşmıyor; ancak birçok banka biliyorum kampanyadan faydalanmak için sitesine MCC sektör kodlarını koyuyor. Hoş... Alışveriş yapacağımız esnafa ya da bayiye MCC öğrenip teyit amaçlı bu soruyu sorsak, muhtemelen o da bilemeyecektir zira...

Kampanyadan resmen faydalanmamak için kampanya yapmışlar desek doğru mu olur?

Hocam belki world sitesinde üye işyerleri bilgisi vardır bir bakın isterseniz. Ya da nereye götürecekseniz yazın sorun burada belki daha önceden denemiş birileri vardır.

Benim İzmirde peugeot yetkili servis alışverişimi vakıf saydı, akbank saymadı tuhaf şekilde...

Küçük bir alışveriş yapıp, hangi pos olduğuna da not alarak, sağlama almalı, tabi mümkünse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahiraygun -- 1 Aralık 2024; 14:56:0 >
  • Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Hocam Bursa’da Chery Gönye servisine götüreceğim. Oto servis olursa problem yok. Araç satış gibi dışarıda tutulacak bir sektör koduysa o zaman problem olur. En kötü ihtimalle arayıp sorarız ama bunun daha kolay ve resmi yolu olması lazım. Üye işyerleri bilgisine ulaşamadım.

Şirketlerin sicil gazetesinde ortaklıklarına kadar görmekle ilgili bir sakınca yok, ama firmalarına ait POS’un sektörünü görmek ile ilgili şeffaflık sıkıntısı var. 😀

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt
    Diyelim ki 1 TL denemek için çektik. O anda nasıl bilgi sahibi olup konuyu neticeye bağlayabileceğim ki hocam? POSlar genelde tüm bankalara uygun oluyor. Önemli olan sektörün saptanması. Ne Vakıfbank tüyo veriyor ne de iş yeri bu güveni veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1690 -- 1 Aralık 2024; 14:30:17 >

Alışveriş yapıldıktan sonra, mh ile sekyör teyidi yapılabilir hocam. Benim yetkili servis inşaat firması görünüyor dediler.

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla servisin de otomotiv haricinde inşaat işleri var. Bakalım ne gösterecek hayat. 🙂

• Arkadaşlar milplus com tr den yarına trabzona uçak bileti aldm avNans puanla lk once hata verdi sonra pnr no fln oluşturuldu. 1 saat sonra pegasusu aradim iptal olmuş dedi rezv.
    Neden olabilir sizce?

• fashfedten 15 bine 10bin tl aldık 2 ayda , avans puan ile beraber resmen yaz tatiline altyapı oldu.

kasım indirimlerinde bu kampanyaları yapmalarını da takdir ettim , fiyatlar gerçekten çok iyi , 4 kişilik aile olarak ucuzundan yıllara göre ayakkabıları ve montları aldık.

• losthell kullanıcısına yanıt

merhabalar, fashfed kampanyasında kazanılan puanların e-ticarette kullanılamayacağı ifade edilmiş. Bu durumda kazanılan puanların milplus seyahat hattı veya milplus.com.tr üzerinden otel,tur veya uçak bileti alımlarımızda geçerli olacak mı olmayacak mı bilginiz var mı

• erenn_alp E kullanıcısına yanıt

eticaret malum siteler hocam zaten metal kart puanlarını oralarda harcamak anlamsız 2,5 kat değerini alamıyorsunuz, hiç harcayan da görmedim.

bu kart özelinde kazanılan puanların hepsi silinmeden uçak ve otel rez için kullanılanılabilir zaten amacı da o'dur.

• 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.