Simdi denedim sitesinde 1000 TL'lik hediye kartı var,satın aldım hatta.tekrar bakın isterseniz hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (362. sayfa)
-
-
Ben bulamadim hocam. Bunun linki var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hediye kartı alınca kampanya sayılır mı ?quote:
Orijinalden alıntı: TirelessMidfielder
Cok tesekkur ederim
Teşekkürler 👍 akşam yoktu bu sabah aldım. Aynı kampanya ykb için de var, o kart ile de aldım 👍👍
hocam peki bu hediye kartları yine mağazalarda mı geçiyor yoksa onlinede geçiyor mu?
eğer öyle ise 6 taksit ile hediye kartı almış oluruz ve puanda bize kalmış olur
-
Puan kazanımı henüz görünmüyor ama olur diye düşünüyorum.
Vakıfbank worldkarttan 3 taksit nakit avans çekecem ,ancak ilk taksit ödemeyi bugün gösteriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Kasım 2024; 14:7:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlktaksidi o dönem içine aldigi için öyle görünüyor,nakit avansı cektiginizde dönem içi borçlarına düşüyor. İsterseniz düşük miktarla dedigimi deneyin,Mayıs ayında bu şekilde kullanmıştım.
Yani ilk taksit 1 ay sonra mı oluyor o zaman?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk taksit ilk kredi kartı odeme tarihinizde oluyor,3 taksitli alışveriş yapmışsınız gibi düşünün
-
Online geçse süper olur ama Malesef sadece mağazada geçiyor hocam. Bende aile ziyareti hediye olayı falan çok oluyor her lcw kampanyasında hediye karta yüklerim sonra bir yere giderken hediyemi lcw mağazadan alır giderim. Ama mağaza ile çok işi olmayan için mantıksız
Gecenki lcw.com kampanyasında saydı bunda da sayar
6 taksitle alabiliyormuyuz hediye kartını nasıl oluyor?
Vakıfbank yapılandırma dan çıkarttığım borçu olmayan kartı 2 aydır açmadı yapılandırma kredim 15 gün gecikme de acaba ödesen açılır mı şube buna yakın birşey söyledi nakit avans kısmına giriyor işlem onaylanmadı hatası veriyor
Hayır taksit olmuyor.
hediye kartlarına baktım fakat 750 ve 1500 var ama 1000 tl yok ... hiç mi yoktu yoksa bitti mi acaba?
-
Hocam dün akşam yoktu, bu sabah koymuşlardı. Ara sıra bakmak lazım herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X