Arkadaşlar selam, dün 8 farklı migros'tan 1000'er tl'lik alışveriş yaptım ama ceptekazan kısmına baktığımda sadece 1'ini (ilk yaptığımı) gösteriyor. diğer 7 alışverişi kampanyaya dahil etmemiş. kayıt mı açmak gerekiyor yoksa puan yükleme aşamasında düzelir mi? |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (397. sayfa)
-
-
Hocam kampanya da farklı günlerde yapılan diye şart var. Doğal olarak aynı günde yapılan tek yüklemeyi sayar. Sayaç ta sıkıntı yok yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır hocam 5-6 aydır günlük tek işlemi sayıyorlar.
kayıt açsan da sana kampanya şartlarını gösterecekler.
şartlara iyi bakın yazıyor.
Cok kötü oldu bende 2 ay önce acı tecrübe etmiştim.
Hep ykb yüzünden oldu. onlar kampanya yapmayınca adamlarda kendi kampanyalarını yapmaya başladılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar pttavm alışverişi yaptım ama sayaç' ta gözükmüyor.
Kayıt açtırıcam ama 444 0 724 dışında mesajla kayıt açtırabileceğim bir alternatif var mı? 1 saat telefondan beklemiyeiyim.
-
hocam pttavm den malum üründen mi aldın yoksa normal alışveriş mi. normal ise kayıt aç mobil uygulamadan puan yatma süresinden sonra. ama malum üründen aldıysan yatmaz boşa uğraşma :)
-
Adamlar önemli kısımları siyahla yazıyor.
-
Keşke ziraat gibi kendi markası ile bir kart çıkarsa.
Ziraat'ın kartı Bankkart şu an kullanıcı sayısı açısından zamanında markasını kullandığı Maximum'u belki de geçmiştir.
-
Çok özel olmazsa hangi şartı karşılayarak aldığınızı da paylaşabilir misiniz?
VB’de 15.000.000₺ tutmak çok mantıklı gelmiyor bana ama merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Platinium kartıN yerine express kart istedim. World ve Troy olarak geldi. Sizce hata mı yaptım ? Yıllık aidat ödememek için yaptım sadece .
Bankada altın hesabına 100.000 TL tutsam sanırım Platinium one kart veriyor yıllık kart ücretsiz olarak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X