< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (395. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler. Sanal kart oluşturunca Troy kart verdi doğrudan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim iki tane, bilfen.
Ev taksidi gibi ödüyoruz valla :)
-
Arkadaşlar selam.
Vakıf kk limitim 600k üstü.
Reserve kart için yeterli mi bu şart?
MH aradım, şubeyle iletişime geçin diyor, detay vermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Vakıfbank mobil uygulamasindan sol üstte profil kısmından portföy yöneticisi bilgileri var. Oradan portföy yöneticinize sorabilirsiniz. Yukarıda bir arkadaş yazmıştı. Vakifbankta 600k kredi karti limiti + diğer bankalarda 1.5M kredi kartı limiti olması gerekiyor diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vay bide 2 tane helal olsun size.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vakıf haricinde diğer bankalarda 1.5milyon olcak limitler
Vakıfbank ın metal kartı varmış bu konudaki karttan farkı nedir
Hocam ben daha yeni aldım bu karttan.
basvuru su sekilde oluyor.
ilk kosul: kredi karti limiti +600.000 olacak
ikinci kosul:
a- vakif disindaki kart limitleri toplami 1.500.000TL
b- vakifta toplam mevduat 15.000.000TL
ilk kosul + ikincisinden birisi varsa basvurabiliyorsunuz.
subedeki herkes bilmiyor. Siz ogrenmelerini talep edin merkezlerinden ogrenip donus yapiyorlar.
limitinizi yukselttiginiz gun bu karta basvuramiyorsunuz ertesi gun basvurulabiliniyor.
bu kartin degerlendirilmesi sadece pazartesi gunleri yapiliyormus. Yani sali gunu talep olusturursaniz bir sonraki pazartesi gunu karara baglaniyormus.
bu sartlari saglasaniz bile ilgili birim tarafindan degerlendirilip son karar o sekilde veriliyormus. Sartlari saglamaniz kartin onaylanacagini garanti etmiyormus.
musteri temsilcisinden aldigim en son bilgiler bu sekilde.
degerlendirmede neye bakiliyor sartlar disinda bilmiyorum ama benimki onaylanmis. Darisi isteyen diger tum forumdaslarin basina diyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Okul ödemelerinin troy ile sonradan taksit kampanyasına işlem öncesi bir katılım falan yapmamız gerekiyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakıfbank ta eft havale ücretlerini sıfırlamanın bir yolu var mı arkadaşlar?
Vakıfbank platinum plus kullanıyorum hali hazırda. Vakıfbank ta ödeme çeşitlerinin bolluğu , devlet bankası olması bir de atm lerin devlet bankasında ortak kullanılabilir olması beni cezbetti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 29 Ocak 2025; 21:54:30 >
aidatı da 1000 tl imiş,
iade ediyorlar mı acaba?
-
önceden katılıma gerek yok, harcama yapılıyor borç dökümünden harcamanın altında taksitlendir diye bir seçenek çıkıyor, oraya basıp kampanya seçiyorsunuz.
fakat işlemi yapabilmeniz için ödemenin dönem içine düşmesi lazım. ekstre kesildikten sonra yapamıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyon -- 29 Ocak 2025; 22:4:34 > -
Hocam geldiğinde resim atabilir misiniz birde vakıf mobildeki kartlarim kısmındaki görüntüsünü.
Bildigim kadariyla reserve kart aidati yok. Platinum plus metal kartin aidati 1.000TL
Kartin kendisi tahminimce haftaya gelir. Uygulamada bu sekilde gorunuyor hocam
Değerli veliler bankanın troy ve 8 taksit kampanyası bir sonraki ayda devam eder mi bilgisi olan var mı?
-
tamamdır , ben sizinkini metal kart ile karıştırdım. Bu kartı bir sorayım, internette pek bilgi yok.
-
Sağolun hocam.
Peki playinum plus metale göre avantajları nelerdir?
Size kart geldiğinde mzellik btoşürü veya kitapçığı olmalı.
Görseli burada paylaşır mısınız?
Özellikle iga lounge yılda kaç kez, kendi çocuklarım ve misafir dahil mi vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X