< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (393. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba, eskiden vakıfbank mobilde kart ayarları kısmında kart iptal talebi vardı. Burdan kart iptali yapabiliyorduk. Bu menüyü kaldırmışlar, iptal talebini nerden yapabiliriz mobilde?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kartlar-Kredi Kartı-Kart ve Puan Bilgileri-Kart Bilgileri-İsim soyadı altında kart iptali yazısı.
-
troy eğitim 8 taksit önümüzdeki ay da geçerli olur mu acaba?
-
İlk defa mobil üzerinden vakıf banklı olanlara kampanya var mı? Ya da daha önce oldu mu? Vakıf banklı olmayı düşünüyorum ancak zamanlama ne zaman daha uygun olur?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
okula sanal troy'la yüklüce ödememizi yaptık, ekstreye yansısın da bölelim diye bekliyoruz bakalım.
-
Bu tip kampanyalar sanki sene sonlarında oluyor. Bu sene sonu birçok bankada kampanyalar vardı.
-
Aynısını bugün bende yaptım ama müşteri temsilcisi şöyle bir bilgi verdi, ödeme provizyona düşmeden taksitlendirme yapılamıyor ve ödemenin dönem içi hareketlerde görülmesi bazen 4 günü bulabiliyormuş ve bu durum banka sorumluluğunda değilmiş. (zaten bu bilgi kampanya detayında da var.) Hesap kesim tarihi yakın olanlarda kesim tarihine kadar dönem içi hareketlerde görülmezse ödemenin peşin olarak hesap ekstresine geçme riski varmış. Bence bu durumu takip edin derim. Kampanya detayında taksitlendirmenin hesap kesiminden sonra yapılamayacağı bilgisi var. Hesap kesimi yakın olupta ödeme yapanlar dikkat etsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanalla nasıl yaptın hocam online ödeme oluyor mu
Belli olmaz hocam. Geçen sene 2 ay boyunca 6 taksit seçeneklerinden faydalanmıştım.
Güncel durum. Migros da alışveriş yaptım ve NFC ödeme çalışmadı...
Okuldan sanal kartla ödeme alabiliyor musunuz diye teyit edin, ödeme sırasında sanal kart bilgilerini verin, sisteme girip çekiyorlar. Mail order ödeme oluyor sanırım
-
Doğru söylüyorsunuz. Buradan da bilgilendirelim çünkü tek çekim ciddi rakamlar ödeniyor.
Siz ödeme yaptıktan sonra ekstre kesilmeden önce dönem içi işlemlere düşmesi lazım. Ekstre kesilir de ödeme önceki ekstrede kalırsa taksitlendirme yapılamaz. Yani özetle ekstre kesilsin sonra ödemenizi yeni dönem için yapın.
Benim ekstrem 24 ünde kesildi. Kart yeni, özellikle o tarihi seçtik. 27 sinde de ödeme yaptım. güncel işlemlere yansıyan işlemi taksitlendirme seçeneği çıkacak. 3 şubata kadar güncel işlemlere yansıması lazım
-
Vatandan malum cihazı alsak sonradan böler mi
sonradan taksit yasaklandı. telefon alırken taksit var zaten . telefondan bahsediyorsanız
-
Nasıl yani vatandan telefon alırsak taksit yapıyor mu vakıf
Dünkü eğitim ödemesi bugün dönem içi hareketlere düştü ve 8 taksite bölündü.
kredi içinmiş son karar. ben kredi kartı sanmıştım. kredi kartına niye izin vermezler anlamak güç.
www.aa.com.trBDDK, cep telefonu alımı için kullanılacak tüketici kredileri ve taksit sayısını düzenledihttps://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/bddk-cep-telefonu-alimi-icin-kullanilacak-tuketici-kredileri-ve-taksit-sayisini-duzenledi/3414480
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X