yok. tv de 4 taksit sınırı var |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (360. sayfa)
-
-
Tsklr hocam baktim yaziyor
-
Migros sanal market alışverişleri market kampanyasından sayılıyor mu -
Sayılmıyor -
Merhaba milplus hakkinda bir sorum olacak. Diyelim 6000 puanim var. 20000 lik bir otel rez yapacagim
Bunu 6000 puanima ilave 4000 de avans alinca 10 bin eder. 2x degerinde kullanip 20bin lik oteli sadece bu puanlarlam oduyorum? -
Aynen öyle hocam. Avansıda 6 ayda kapatırsanız bir problem yok kapatamazsanız kalan kısım ekstrenize borç yansır -
Iyiymis. O zaman bu 6000 puani cer cop almaya harcamamak lazim. Peki oteli oderken avans kullan secenegi cikiyoemu yoksa mh yi arayip avansi tanimlatmalimiyim?
-
Vakıf metal kartın limitini yükseltmek istiyorum ama toplam limit sınırına ulaşmışım. Diğer banka kartlarının sadece kart limitini düşersem yeterli mi yoksa müşteri limitini de mi düşürmem gerekiyor..
-
yükselme garantisi yok hocam ona göre 2 kez düşünmeniz lazım
-
sitede puanınız da avans kullan da çıkıyor kart bilgilerini girince
-
Vakıfbank yapılandırmadan çıkan borcu olmaya kart 1 boş ekstre sonrası açılacak denildi bugün ilk ekstre günü çıktı ama açılmadı müşteri hizmetleri gün içi açılır dedi acaba açılır mı bilen var mı -
Hocam eğer çok gereksiz hiç kullanmadığınız bir kart değilse sakın diğer limitlerinizi düşürmeyin ben dahil çoğu arkadaşın kötü tecrübeleri var bu konuda. Diğer kartlardan olursunuz boşu boşuna. Vakıfın limit konusunda herhangi bir standardı yok. Ne yaparsanız yapın yükseltmiyorlar. Gün geliyor hiç istemediğiniz zaman yükseltiyorlar. Neden nasıl olayları yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaWs1903 -- 23 Kasım 2024; 10:0:41 > -
Ben diğerlerini düşürünce uygulamaya girdim hemen yükselttim ve oldu. Çünkü burayı düşürünce diğerleri otomatik yükselmiş. Onları düşürdüm ve sıkıntısız artırdım
-
ne kadara yükseldi hocam -
-
Rezerv kart icin belirli bir limitmi gerekiyor bilgi verdilermi?
-
reserve kart devam ediyor mu?
-
evet -
dönüş bekliyorum hocam. -
Reserve kart icin;
Vakifta +600.000 limit
Ve diger tum kartlarin toplam limiti +1.500.000 tl olmasi gerekiyormus. İki sartin birlikte karsilanmasi gerekiyormus
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X