Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: karamamba92 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.208
Cevap
417
Favori
802.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yok. tv de 4 taksit sınırı var

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Tsklr hocam baktim yaziyor

• Migros sanal market alışverişleri market kampanyasından sayılıyor mu
  • memati2626 M kullanıcısına yanıt
    Sayılmıyor
  • Merhaba milplus hakkinda bir sorum olacak. Diyelim 6000 puanim var. 20000 lik bir otel rez yapacagim
    Bunu 6000 puanima ilave 4000 de avans alinca 10 bin eder. 2x degerinde kullanip 20bin lik oteli sadece bu puanlarlam oduyorum?
  • Oz_Webster O kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Avansıda 6 ayda kapatırsanız bir problem yok kapatamazsanız kalan kısım ekstrenize borç yansır
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Iyiymis. O zaman bu 6000 puani cer cop almaya harcamamak lazim. Peki oteli oderken avans kullan secenegi cikiyoemu yoksa mh yi arayip avansi tanimlatmalimiyim?

• Vakıf metal kartın limitini yükseltmek istiyorum ama toplam limit sınırına ulaşmışım. Diğer banka kartlarının sadece kart limitini düşersem yeterli mi yoksa müşteri limitini de mi düşürmem gerekiyor..

• cenkbjk C kullanıcısına yanıt

yükselme garantisi yok hocam ona göre 2 kez düşünmeniz lazım

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

sitede puanınız da avans kullan da çıkıyor kart bilgilerini girince

• Vakıfbank yapılandırmadan çıkan borcu olmaya kart 1 boş ekstre sonrası açılacak denildi bugün ilk ekstre günü çıktı ama açılmadı müşteri hizmetleri gün içi açılır dedi acaba açılır mı bilen var mı
    Hocam eğer çok gereksiz hiç kullanmadığınız bir kart değilse sakın diğer limitlerinizi düşürmeyin ben dahil çoğu arkadaşın kötü tecrübeleri var bu konuda. Diğer kartlardan olursunuz boşu boşuna. Vakıfın limit konusunda herhangi bir standardı yok. Ne yaparsanız yapın yükseltmiyorlar. Gün geliyor hiç istemediğiniz zaman yükseltiyorlar. Neden nasıl olayları yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaWs1903 -- 23 Kasım 2024; 10:0:41 >

Ben diğerlerini düşürünce uygulamaya girdim hemen yükselttim ve oldu. Çünkü burayı düşürünce diğerleri otomatik yükselmiş. Onları düşürdüm ve sıkıntısız artırdım

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    ne kadara yükseldi hocam
  • en güzel limit bende ama eskisi gibi taksit yok şans işi.

reserve kart için portföy yöneticine mail attım. Oda başka bir yere mail atmış.
    1 hafta. oldu halen geri dönüş olmadı.

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Rezerv kart icin belirli bir limitmi gerekiyor bilgi verdilermi?

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

reserve kart devam ediyor mu?

• seas79 kullanıcısına yanıt
    evet
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt
    dönüş bekliyorum hocam.
  • Reserve kart icin;
    Vakifta +600.000 limit
    Ve diger tum kartlarin toplam limiti +1.500.000 tl olmasi gerekiyormus. İki sartin birlikte karsilanmasi gerekiyormus
  • 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.