Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (365. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.928
Cevap
446
Favori
877.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yalniz degilsiniz, saat 21 gibi 3 kere denedim ben de hata aldim. Sabaha bıraktim artik. Genel bir problem galiba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende aynı hatayı aldım üst üste olmadı diye başka bir yerden almak zorunda kaldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Sabiha Gökçen lounge için 30.000 ekstre olması gerek mevzuyu devam ediyor mu hâlâ? Kartım metal.

• tst- kullanıcısına yanıt
    metalde ekstre şartı yok. Gidip faydalanabilirsiniz

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, cansınız.

• Vakıfbank maaş müşterilerilerine 60 ay vade ile tüm borçları kapatma kredisi devam ediyor mu ve şartları faiz oranı nedir bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malimalix kullanıcısına yanıt

aynen taksitle ötele butonu çıktı ve oradan böldüm

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Hata hala devam ediyor. Az once de denedim çalışmadı. Ben de cagri merkezini arayip hallettim. Oradan da yapabilirsiniz bilginize.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • World puanların geçtiği e ticaret sitesi var mı acaba ben çoğunu denedim ama geçmiyor hiçbirinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Platinum Plus Metal kart için 2.250.000 TL ve üzeri SKY Limit gerekli sanırım. Lakin benim SKY Limit 1.500.000 TL, ben başvurmamıştım otomatik tanımlanmış. Bunu nasıl artırabilirim? Mevcuttaki Vakıfbank kredi kartımın limiti yüksek değil, diğer bankalardaki limitlerim yüksek olduğu için. Bilen var mıdır?

• yıllık lounge sayısı ve kart ücretinde pek bir değişiklik olmazsa kartı tutmayı düşünüyorum. bu tür kartları çıkarması oldukça zor oluyor. elde edilen hak geri alınamayacağı için tutmak daha mantıklı gibi. belki kafalarına dank eder kartıda canlandırırlar

• dnzzkrks D kullanıcısına yanıt

Maaş müşterisi iseniz yükseltme talebi ile banka şubesine başvurun aynı gün içerisinde işleminiz gerçekleştiriliyor.

• fiziki pasaport harcı ödemesi sonradan taksitlendirilebiliyor mu vergi ödemesi kapsamında arkadaşlar, bilgisi olan var mıdır?

• 30.11 de çektiğim nakit avansın ilk taksidi ne zaman ödenecek ,hiç anlamadım bu bankanın işini
    Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Aralık 2024; 13:33:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul615 kullanıcısına yanıt
    kart ücreti 1399₺ olucak zannımca

• Metal karta balı troy sanal kartımda 714 tl puan görünüyor bu puan gerçek mi yoksa sistemsel hata falan mı acaba?

• metal kartta puanların silinmesi gibi bir durum yok değil mi arkadaşlar?

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

15 Aralık tarihinde kesilecek ekstrenizde ödeyeceksiniz muhtemelen 25 Aralık son ödeme tarihi olur.

• D. Targaryen kullanıcısına yanıt
    Silinirse sonra geri yükleniyor

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

geçen sene 600den 1000'e çıkarmışlardı. 1400 yaparlarsa şaşırmam. 2 lounge parasını önden almış oluyorlar böyle olunca. lounge sayısıda düşerse anlamsız hale gelir.

• 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.