Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.820
Cevap
437
Favori
866.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalar selamlar platinum plus metal kart için sitesinde en az 300k limit olması durumunda onaylandığı yazıyor ancak mobilden başvurunca platinum plus ücretsiz onaylıyor. Başka şartları da mı var bilginiz var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GK Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Buraya da not düşmüş olayım sigortam.netten yapılan harcamayı dediğiniz gibi sigorta şirketinden işlem olarak gösterdi ve dolayısıyla sigorta sektöründen saydı. Bana özel sigorta sektörüne sonradan vade farksız taksit kampanyası vardı, sorunsuz faydalandım. Kampanya çıkan arkadaş varsa fikir vermesi açısından paylaşmak istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ercanya E kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için sağolun. Malum trafik sigortasında taksit kalktı, yenileme dönemimde bu kampanya denk gelirse iyi olur. Sayenizde öğrenmiş olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercanya E kullanıcısına yanıt
    peki hocam size özel olmayan kampanya dışında diğer kampanyalar acılmadı mı?
    uygulama 6 taksit var sigorta sektörüne özgü acaba böler mi

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Vergi, sigorta, sağlık ve sanırım eğitim sektöründe vade farksız 9 taksit kampanyası çıkmıştı bana. Taksitlendir butonundan bu kampanya dışında faizsiz seçenek yoktu, faizli taksitlendirmeler görünüyordu.

Vergi( e devlet üzerinden telefon kaydi) ve sigortada(sompo) sorunsuz kullandim, hatta Türkiye sigorta denemedim ama başka bir sirketten bes ödemesini de vade farksiz taksitlendirdim.

• GK Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, açıkçası bu tarz kampanyalari aktif kullanılmayan kartlara yapıyorlar. Eşimin kartını pek kullanmazdik, kampanya onun kartına çıktı. Ben kendi kartımı aktif kullanıyorum ona böyle kampanya gelmiyor.

• Metal kart ucretine deger mi yoksa plus alıp geceyim mi sizce. Yılda 1- 2 ucak kullanırsam kullanırım. Daha ziyade otel için dusunuyorum. Yarım puanlık katsayı ve 30bin ekstre sartı olmaması dısında metalle bi fark yok sanırım

• ardnz kullanıcısına yanıt
    Yarım puanlık fark dediğiniz yılda 10000 puan toplasanız 5000 TL fark yapar, 20000 puana 10000 TL fark yapar.

Hiç puan kasmadınız diyelim ayda 175 puan toplasanız zaten yarım puanlık katsayı kart ücretini ödüyor.

• Platinium plustayim
    Son ekstre 30k şartı için çözüm yok mu ya 20 gün sonra kullanmam lazim

• tarabdi kullanıcısına yanıt
    Son ekstre 30k Veya 1,5 milyon tl varlık diyo sitede

• burak550 B kullanıcısına yanıt

Bu NFC sıkıntısı kötü oldu, Vakıfbank bunu anlayıp çözemeye çalışacakta.... Karekod heryerde olmuyor, temassız iyiydi. Neyse bakalım.

• Yurtdisi seyahat sigortasi icinde lounge gibi ekstre sarti avr mi?

• Dün aidat alınınca müşteri iletişim merkezini aradım önce bota bağlandım platinum plus metalde aidat iadesinin olmadığını söyledi sonra başka bir konu ile temsilciye bağlanıp aidat alındığını ve iadesini istediğimi belirttim kayıt açtı ve aidat bugün iptal edildi şansınızı deneyin. (Genelde ekstrelerim 150-200k civarında onun etkisi olmuş olabilir)

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimberk35 -- 11 Ocak 2025; 10:21:1 >

• 5000 avans puanı 12500 tl olarak otelde harcadım bugün.

6 ayda kapatmam gerektiği yazıyordu.

Ama şöyle garip bir şey var; hem platinum plus, hem de platinum plus metal kart sahibi olmama rağmen Vakıf mobildeki Cepte Kazan kısmında hiçbir worldpuan kazanma kampanyası çıkmıyor bende.

müşteri temsilcisi kayıt açtı, 1 ay oldu hala ses yok.

evin yakınındaki vakıf'a gidip bireysel m.t. , sonra da müdürüyle görüştüm, o da anlamadı. o an vakıf bölge müdürlüğünden birini arayıp konuyu aktardı onlar da anlamadı.

6 ay sonra kredi kartıma 12.500 tl borç kaydederlerse, bana wolrdpuan kazanma hakkı tanımadıkları için Tüketici Mahkemesine para iadesi amacıyla şimdiden başvurmayı düşünüyorum.

Çok hantal banka.

Çok.

• Vakıf limit konusunda nasıl arkadaşlar? eğitim kampanyası için başvurmayı düşünüyorum ama diğer bankalarda da yüksek limitlerim var. Rahat limit tanımlamıyorsa uğraşmayalım

• ceyon C kullanıcısına yanıt
    öyle 300/400k limit alamazsın hocam.
    Yüksek limiti de olan ya diğer bankalarda kredi kartı limitleri düşük yada uzun dönem vakıfla calışmış kişilerdir.
    Ben vakıfla 1500₺ ile başladım 12. yılda limitim 800bine kadar cıktı. gerisini sen hesap et

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Anlaşıldı teşekkürler, o zaman uğraşmaya gerek yok.

Üstteki arkadaşın bahsettiği kadar kötü değil, 4200₺ ile başladım 1. Yılın sonunda 975k Metal Kart ile devam ediyorum VB diğerlerine göre limit konusunda daha eli bol bir banka.

En bonkör kendileri sky limit tanımlayim

• 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.