Müşteri hizmetlerini arayıp kart basımının hızlandırılması için talep oluşturabilirsiniz. |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (383. sayfa)
-
-
toplam 12 demişler. istersen misafirin ile 6 defa yada 12 defa tek kullanabilirsin. dediğiniz gibi olsa misafirinizle yada tek 6 defa derlerdi. ben hep misafirimle beraber kullandığım için test etmedim.
-
ister tek ister biriyle beraber 6 kere kullanabiliyorsun
-
Mobil temassız bekleyenler vakıf bu konuda çok sorumsuz saçma sapan konularla bahaneler arıyor güncelleme beklemekten başka çare gözükmüyor çünkü verifone cihazlarda okumuyor halen ama diğer ingenico cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Ziraat'ın kartını Verifıno cihazlarda hâlâ kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerini yazdım. Beni aradılar. Pos cihazını marka modeline telefon modeline işletim sistemine işlem sistemine kadar her bilgiyi istediler. Ayrıntılı yazdım. Cevap gelmedi. Çözemediler de. Bu konuda kamu bankalarından çözüm beklemeyin.quote:
Orijinalden alıntı: burak550
Mobil temassız bekleyenler vakıf bu konuda çok sorumsuz saçma sapan konularla bahaneler arıyor güncelleme beklemekten başka çare gözükmüyor çünkü verifone cihazlarda okumuyor halen ama diğer ingenico cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar beceriksiz garanti bankasında bu güne kadar ama vakıfbank 2 3 ayda bir kafasına göre bozuluyor
Gecen hafta internet bankaciligindan yazdım,mobil temassız, elektronik,akaryakıt yatmadı diye önceleri 2 günde dönerlerdi,şimdi hala tık yok,iyice soğuttular
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben akaryakıt için talep açtım mh aracıyla sabah sms geldi yattı mh ile görüşün bence
Yurt dışında tek seferde yapacağınız her 100 $ ve üzeri harcamalarınızda %5 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. 7
kampanyasından illa $ olarak mı harcama yapmak veya $ ektremizin mi olması gerekiyor.
Müşteri temsilcisi evet dedi.
Ben Avrupa'da Euro harcayıp TL ektresinde ödesem yüzde % indirimden faydalanamıyor muyum
-
Hayir dolar harcayip dolar ekstresi olmasi lazim
euro alışveriş yapsanızda vakıfbank euro ekstreyi desteklemediği için zaten dolara döndürecek. dolayısıyla yurtdışında herhangi bir para biriminden yapacağınız alışveriş 100 dolar üstüne denk geliyorsa indirim yapmaları lazım. diğer türlüsü çok saçma bir kampanya olur
-
evet bana da saçma geldi o yüzden aradım ama MH dolar dedi.
o zaman sadece Amerika'da yaptığımız harcamalar mı bu kampanyadan yararlanıyor
-
Bu vakıfbank world puanları migros sanal da kullanamadım göstermedi
dolara otomatik ceviriyor merak etmeyin. ben baht harcadım iade yattı.
-
Dolar ekstrem var. Yurtdışında harcadığım tutarı para birimi farketmeksizin dolara çevirip ekstreye yansıtıyor.
Kampanya İadeyisinide TL olarak ekstrede yansıtıyor. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Moneypay'in avantajı nedir ?
-
Merhaba, metal kart ile, ücretsiz seyahat sağlık sigortasını başkası adına (kızım) yaptırabilir miyim?
noo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lcw kampanyası için hediye kartı satın alsak sorun oluyor mu.
Deneyim mi, yorum mu hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X