Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: emronr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.952
Cevap
447
Favori
879.261
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müşteri hizmetlerini arayıp kart basımının hızlandırılması için talep oluşturabilirsiniz.

• saricoban S kullanıcısına yanıt

toplam 12 demişler. istersen misafirin ile 6 defa yada 12 defa tek kullanabilirsin. dediğiniz gibi olsa misafirinizle yada tek 6 defa derlerdi. ben hep misafirimle beraber kullandığım için test etmedim.

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

ister tek ister biriyle beraber 6 kere kullanabiliyorsun

• Mobil temassız bekleyenler vakıf bu konuda çok sorumsuz saçma sapan konularla bahaneler arıyor güncelleme beklemekten başka çare gözükmüyor çünkü verifone cihazlarda okumuyor halen ama diğer ingenico cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak550

Mobil temassız bekleyenler vakıf bu konuda çok sorumsuz saçma sapan konularla bahaneler arıyor güncelleme beklemekten başka çare gözükmüyor çünkü verifone cihazlarda okumuyor halen ama diğer ingenico cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor
    Ben Ziraat'ın kartını Verifıno cihazlarda hâlâ kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerini yazdım. Beni aradılar. Pos cihazını marka modeline telefon modeline işletim sistemine işlem sistemine kadar her bilgiyi istediler. Ayrıntılı yazdım. Cevap gelmedi. Çözemediler de. Bu konuda kamu bankalarından çözüm beklemeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Bunlar beceriksiz garanti bankasında bu güne kadar ama vakıfbank 2 3 ayda bir kafasına göre bozuluyor

• Gecen hafta internet bankaciligindan yazdım,mobil temassız, elektronik,akaryakıt yatmadı diye önceleri 2 günde dönerlerdi,şimdi hala tık yok,iyice soğuttular

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gezginci06 G kullanıcısına yanıt

Ben akaryakıt için talep açtım mh aracıyla sabah sms geldi yattı mh ile görüşün bence

• Yurt dışında tek seferde yapacağınız her 100 $ ve üzeri harcamalarınızda %5 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz. 7

kampanyasından illa $ olarak mı harcama yapmak veya $ ektremizin mi olması gerekiyor.

Müşteri temsilcisi evet dedi.

Ben Avrupa'da Euro harcayıp TL ektresinde ödesem yüzde % indirimden faydalanamıyor muyum

• chilekesh1903 C kullanıcısına yanıt

Hayir dolar harcayip dolar ekstresi olmasi lazim

euro alışveriş yapsanızda vakıfbank euro ekstreyi desteklemediği için zaten dolara döndürecek. dolayısıyla yurtdışında herhangi bir para biriminden yapacağınız alışveriş 100 dolar üstüne denk geliyorsa indirim yapmaları lazım. diğer türlüsü çok saçma bir kampanya olur

• evet bana da saçma geldi o yüzden aradım ama MH dolar dedi.

o zaman sadece Amerika'da yaptığımız harcamalar mı bu kampanyadan yararlanıyor  

• Bu vakıfbank world puanları migros sanal da kullanamadım göstermedi

dolara otomatik ceviriyor merak etmeyin. ben baht harcadım iade yattı.

Dolar ekstrem var. Yurtdışında harcadığım tutarı para birimi farketmeksizin dolara çevirip ekstreye yansıtıyor.

Kampanya İadeyisinide TL olarak ekstrede yansıtıyor. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xmutti X kullanıcısına yanıt

Merhaba, Moneypay'in avantajı nedir ?

• Merhaba, metal kart ile, ücretsiz seyahat sağlık sigortasını başkası adına (kızım) yaptırabilir miyim?

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt
    noo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lcw kampanyası için hediye kartı satın alsak sorun oluyor mu.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Deneyim mi, yorum mu hocam?

• 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.