Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
435
Favori
863.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben yaptım. 3.000/10.000 ve 750/3000 kampanyalarında. Puan yattı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ferman40 F kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam ilk kampanya da tam 10 bin civarı yapmıştım. Ayakkabı dar geldi. Sırf bu yüzden iade de edemedim 😂 Keşke değişim olsa.
    Şimdi fazla ürün alıp deneyeceğim olmayanları iade edeceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • (Ü… ile baslayan şey ne cok merak ettim 😄

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

• ardnz kullanıcısına yanıt
    ücretli:)

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Adına yazacak kadar belli etmişler. Alınacak o ücret :)

• Platinium plus hala ucretsiz mi? Kart ucreti alinacak mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt

daha önce 3000'e 750'ydi şimdi 3000'e 500 olmuş. geçen kampanyadan kazak almıştım. dar geldi diye iade etmek zorunda kaldım. kampanya boşa gitti.

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Kalan tutar 3000 altına düştü o zaman hocam? Fashfed büyüyecek belli ki. Değişim de olsa çok iyi olur. Sonuçta fatura var mesela mağazasına gidip değiştirmek iyi olurdu.

• carlitoss kullanıcısına yanıt

kurtköy viaportta mağazası var gözüküyor aslında ama istanbulda yaşasamda kolay değil oraya gitmek. mağazadan değişiklik yapabildiğini yazmıştı bir arkadaş. ama gittiğinde beden bulacağını fiyat farkı olmayacağının bir garantisi yok.

aynen kalan tutar 3000 altına düştü. iadem yatmış ama henüz puanları kesmemişler. muhtemelen puanıda ay sonuna kadar iptal ederler

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Hocam eğer denediyseniz ve olduysa yazınız, kullanmadıysanız, migros üye işyeri nasılolsa düşüncesi ile lütfen insanları yanıltmayın. Mağaza ile sanal market farklı.

1. Adios topicine girerseniz sanal market alışverişi + sayaç işlemeyen bir çok şikayeti görebilirsiniz,
    2. Şikayetvar.com'a girip vakıfbank migros yazarsanız, şikayetlerin çoğunun farklı pos/ kampanya dışı kalınması olduğunu görebilirsiniz,
    3. Şu an yine denedim, migros sanal markette YKB ve Vakıfbank ile puan gösterimi yok, yani puan kullanamıyorum, Edit: Yapı kredi asıl kartı ile işlem yapılırsa puanı gösteriyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 15 Ocak 2025; 12:42:24 >
  • xmutti X kullanıcısına yanıt

Sanal kart ile deniyorsanız göstermiyor, asıl kart bilgilerini girerek deneyin.

• Worldcard asıl kart ile denedim üstad, internete açınca gösteriyor ancak vakıfbank kart ile puan göstermiyor.

Alışveriş yapıp, sayaç işleten var ise güncel bilgi olarak verebilir, (vakıfbankın şu anda ki kampanyası üye işyeri şartı koşmuyor ama eticareti kampanya dışı bırakmış).

PS: akaryakıt puanı yatmamıştı, kayıt vs. açmadım, bugün kendiliğinden yatmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 15 Ocak 2025; 12:43:47 >

Yapı Kredi üye işyeri migros , kullanmadığım birşey için yanlış bilgi vermem zaten eğer ykb kartıniz varsaa deneyin göreceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt

Hocam merak ettiğimiz world üye iş yeri olması değil. Vakıf kartının puanlarını sanal markette kullandınız mı kullanmadınız mı? İhtiyacımız olan bilgi bu

Hocam Migros Sanal Market gıda kampanyasına işlemiyor.

Kesin bilgi denedim olmuyor. Oluyordu olması lazımdı yapıkredi de oluyor vs vs değil yani :)

Ama sanal markette puan kullanma olayını bilmiyorum.

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Üstad Vakıfbank 3 aydır kendine market kampanyası yapıyor, worldcarddan bağımsız, geçen aydan bu yana da eticareti kampanya dışı bıraktı.

Migros sanal market kampanyalara zaten dahil değil idi (bu benim görüşüm) ama bu ayki market kampanyasına, migros sanal, cepteşok, carrefour uygulama vs hiçbirisi dahil değil, uygulama ve web siparişlerinde tabi ki Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar 

• ChaosFİre C kullanıcısına yanıt
    Olusturacagımız sanal kart, metal sanal kart olarak olusuyor de mi? Normal mastercard düz degil?
    Sanal kartla yapacagımız alısverişleri puan kazanmada sıkıntı oluyor mu? Guvenlik nedeniyle hep sanal kart kullanıyordum internet alısverislerinde diger bankada

• ardnz kullanıcısına yanıt
    Normal mastercard olarak oluşturuyor ama kazandığınız puanlar asıl kartınıza ekleniyor.

• Mtvyi troy ile gib üzerinden ödeyip 5 taksit yaptırabilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khan143 kullanıcısına yanıt
    Ben yaptırdım dün. Mobilden mtv ödedim. Ertesi gün provizyon kesildikten sonra kampanyaya tıkladım yine mobilden direk 5 taksit çıktı onayladım faizsiz.

• 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.