Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ceset_1980 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.949
Cevap
446
Favori
878.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vakıfbank mobil uygulamadan mi ödediniz yoksa dijital gib.com.tr den mi? Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar platinum plus kartta kazanilan worldpuanlar süresiz degil miydi? Kasim ayinda kazandigim puanlar 7 ocakta silinmis, musteri hizmetlerini aradim kem kum etti dogru durust bi yanit veremedi. Var mi puani silinen baska?

• khan143 kullanıcısına yanıt
    Vakıf mobilden ödedim. Sorun olmadı ertesi gün kampanyadan taksitlendir dediğim karışma direk 5 taksit çıktı. Sorun yok direk ödeyebilirsin dün yaptım ödemeyi mobilden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ardnz kullanıcısına yanıt
    puandan yana skntı yok ama troy oluştur bence sanaldan
    taksit konusunda troy kampanyaları iyi.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Mobilden Secebiliyo muyuz yoksa musteri temsilcisi aracılıgıyla mı? Kart henuz gelmediğinden deneyemedim

• vieri32 V kullanıcısına yanıt

Bir iki gune geri yuklenir

Müşteri hizmetleri aracılığı ile troy istiyorum deyin. Bazıları biz yapamıyoruz filan diyor. Hiç zaman kaybetmeyin tamam deyin kapatın başka müşteri hizmetleri ile şansınızı tekrar deneyin.

• khan143 kullanıcısına yanıt
    Troyun da altyapı gelişmemesinden sikayetciyim. En son amazonda gecmiyodu. Bildiğim kadarıyla psstore da gecmiyodu bilemedim

hocam adı üstünde troy, sadece TR'de geçerli bu kredi kartı. yabancı poslarda çalışmaz. yurtdışında çalışmaz.

bende aldım kampanyalar vs için ama öyle çekmece de duruyor ayda yılda troy kampanya gelirse çıkarıp kullanıyorum onun dışında çoğu pos da geçmiyor adamı yarı yolda bırakır. özellikle sık yurtdışı seyahat ediyor yada yurtdışı sitelerden bişeyler alıyorsa işe yaramaz

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Yurtdisi icin discovery ile anlasmalari var. Yurtdisi yerler direk bu sekilde tanimliyor. Problem daha cok yurtici sirketlerde

• 16.01.2024 itibariyle kart şeması,

VB PP Metal

300.000₺ ve üstü KK Limiti veya 1.5M ₺ Varlık

12,5gr Metal Kart

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

VB Private KK

5.000.000₺ Üstüne verilen Özel Bankacılık segmentindeki müşterilere tanımlanan Kredi Kartı.

Plastik Kart

VB Reserve KK (Varlık tutarı şubeden şubeye değişebiliyor, bulduğum en ucuzu 15.000.000₺)

15.000.000₺ Üstü VB’de varlık bulunduran müşterilere verilen KK, 16gr ve 30gr seçenekleri mevcut, bugün için fiyatta bir esneme yapılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egerdnc -- 16 Ocak 2025; 15:2:37 >

• egerdnc E kullanıcısına yanıt

Platinum Plus Metal malzemesi aşırı kötü. Elimde başka kuruluşun metal kart karşılaştırdığımda hiç metal hissiyatı vermiyor. Elinizde eski kalın plastik kartlardaki gibi eğip bükebiliyorsunuz ve malzemesini deforme edebiliyorsunuz kolayca.

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

hocam geçen ay japonyadaydım hiçbir pos cihazında çalışmadı. 3-5 denedim baktım olmadı direkt visa master kartlarımı kullandım

Limitleri guncellenebilir yakında. Özellikle metali alma kriteri Yukselebilir

Plat plus kullanıyorum, Metalin kartın güzel olmasından başka bir numarası yok gibi.

• serghat kullanıcısına yanıt
    Evet ben de bunu merak ediyorum. Ayrıca görünüş olarak güzel olabilir ancak metalin cüzdanda yapacağı ağırlık tercih etmeme sebebim olabilir.

• vakıfbank, platinum plus kartımın özelliğini kapattı.

şöyle ki, geçtiğimiz aylarda seyahat harcamam için avans puan kullandım. sonra yüklü alışverişlerim oldu, puanlar yattı avans borcum bitti sonra aldıklarımdan bazılarını iade ettim. puan haklarımı kaybettim. buraya kadar her şey normal.

vakıfbank iadelerden dolayı avans borcuma tekrar ilave etmek yerine karta borç olarak kaydetti ve kartımın özelliklerini kapattı. itiraz ettim kabul etmediler.

beni suistimal etmekle suçluyorlar. koskoca banka beni yanlış anladı.

hiçbir kampanyadan faydalanamıyorum. beyler dikkat edin size de olmasın

acaba metal kart alsam düzelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 17 Ocak 2025; 9:0:24 >
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt

düzelmez maalesef. aynısı arkadaşımın başına da geldi. ben bu konuyu forumda da defaten 2-3 kez yazdım ve insanları uyardım. o zaman benimle dalga geçen alay eden kişiler olmuştu.

bu konuda vakıf çok sert maalesef. ürün iade konusunda o kadar suistimal eden olmuş ki gerçekten iade edenler de arada kaynıyor. millet deli gibi ürün alıp puan yatınca ürünleri iade ettiğinden banka da bunu illegal kullanım olarak görüp kartı puan kazanımına ve katlı kullanıma kapatıyor ve bu müşteri bazında olduğu için hangi kartı alırsanız alın sonuç değişmiyor.

yani yine kendi ayağımıza sıkıyoruz adam gibi puan kazanmak yerine hem üçkağıt peşinde koştuğumuzdan gerçekten ürün alıp beğenmediği için iade edenlerde artık ürün iade edemez hale geldi.

şahsen iade ihtimali olan hiçbir ürünü vakıf ile almıyorum kaza bela bir kapattılarmı gitti geri dönüşü de yok. zaten adios bitik durumda elde sadece vakıf metal kaldı

öz cümle dikkat edin ürün iadesi yapmayın

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    bi sen kendini akıllı zannetmişsin ama maalesef cok kötü çarpılmışsın.
    Birdaha vakıfbankın hiçbir kampamyasına katılamazsın.
    istediğin kartı al. seni kara listeye eklemişler.

Bende 2 kartta mevcut. İade de gelir. harcama da olur 1 yıldır bir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 17 Ocak 2025; 9:31:33 >
  • 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.