Sen deyince kontrol ettim bende de aynısı olmuş.. İtiraz etmiştim 200 tl puan yüklemişlerdi bugün bir kez daha yüklemişler.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (388. sayfa)
-
-
verifone poslar değişecek yakında öyle görünüyor
-
temassız işini çözdüler sanırım. ne beceriksiz adamlar...
-
Merhaba, hgs ödemelerine 3 taksit kampanyasına katıldım. Çanakkale köprüsünden geçtim. Geçiş sonrası temassız ödeme yaptım, şu an taksitlendiremiyorum. Geçiş ihlali yapıp sonra edevlet ile mi hgs ödemesi yapmak gerekirdi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstad normal alışverişte karekod ödemesi var ama moneypay yüklemesinde yapmıyorlar diyebiliyorum, olmadığını söylüyor kasiyerler.
Normal alışveriş veya migros hediye kartı yüklemesinde karekod oluyor.
Ayrıca bu arada sorun verifone, ignerco mu neyse marka olayı değil bence. Dün akşam Kurtköy İtimat'ta Verifone (eski bir cihaz) Garanti bankası POSu vardı, NFC ile ödedim ki 2-3 gün önce de ödeyebilmiştim.
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var mı bugün deneyen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
edit: reserve kart görseli eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamzeki -- 18 Ocak 2025; 22:43:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kart nerde hocam:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: islamzekiedit: reserve kart görseli eklendi.
alma şartları neydi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Burada bir arkadaşımız paylaşmıştı.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160353922
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamzeki -- 18 Ocak 2025; 22:54:56 > -
Hocam nasıl aldınız acaba ?
Migros NFC yi sonunda düzeltebildiler mi yani
Biraz kafa karıştırıcı bir açıklama yapmış VB ancak sorum şu şekilde olacak.
1) 600.000₺ KK Limiti + 15.000.000₺ Varlık mı isteniyor ilk şartta?
2) VB harici diğer bankalardaki KK limitlerinin toplamının 1.500.000₺ olması tek başına yeterli mi?
Kendileri yönlendirdiler.
600k + diğer şartlardan birisi sağlanmalı. Dediğiniz iki maddede doğru yani.
Peki varlıktan kasıt ney? Mesela ev göstersek oluyor mu? Yada hisse senedi vs. Birşeyler mi olması gerekiyor vakıfbank hesabında. Sizde ne vardı varlık olarak.
Teşekkür ederim.
Hocam paylaştığınız broşürdekinden başka avantajları var mı? Lounge harici aman aman diyebileceğimiz bir şey yok broşürde benim açımdan
Vakıfrank premium kart var. Kart aidat ücretini ne zaman alıyor acaba sanırım senede iki defa alıyor diye hatırlıyorum. Yanılıyor da olabilirim. Kart aidat ücreti vermeyecegim hangi kartı var ? Ona geçmeyi düşünüyorum premium bana bir faydası yok çünkü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X