Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: emreyil Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
435
Favori
863.238
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iade herkeste olur bende de oluyor hocam.

burada dikkat edilmesi gereken nokta:

Eğer puan kazanıp ürün iade ettiyseniz o puanı harcamayın. veya mevcutta kartınızda puan olsun ki,
    banka geri tahsilat yapabilsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

aynen hocam olay zaten tamamen kötüye kullanım. ürünün puanını kullanıp sonra da ürünü iade ediyorsan burada bir art niyet görüyor banka ki bence haklı. zira bu yolla haksız yere dünya kada rpuan kazanan var.

ama artık devran değişmiş banka da uyanmış. hatta benim arkadaşımda geriye dönük tarama da tespit edilip kartı kapandı. banka 6 ay önce kazanılan puanları bile geri aldı. o derece sıkı takip ve kontrol ediyorlar

yani şu anda artık yapmıyor bile olsan eğer zamanında puanı kazanıp sonra harcayıp ardından iade ettiysen radara girme ihtimali yüksek.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

terbiyesiz organizma. sen ne sanıyorsun kendini de beni muhakeme edebiliyorsun?

laf söyledi balkabağı

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt

hocam burada olay uzayın'da dediği gibi iade edeceksen artıda puanın olacak. eğer yoksa ve eksideysen banka senin iyi niyetlimisin yoksa sistemi suistimal mi ediyorsun bilemez. belki de bu hareketi kasıtlı yapıp puanın üzerine çöküyorsun banka nerden bilecek. kendini onların yerine koyup bakarsan banka burada haklı.

çünkü senin bu yaptığın gibi yapıp binlerce tl bedavadan puan kazanan büyük bir kitle var. ama dediğim gibi banka geriye dönük taramalara başlamış hepsini bulup ayıklıyorlar.

geçmiş olsun artık yapacak bişey yok. başka banka kartları ile devam

aynen ben terbiyesizim + akılsızım.

bi sen akıllısın.
    Herkesin hali ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendisgsm

hocam burada olay uzayın'da dediği gibi iade edeceksen artıda puanın olacak. eğer yoksa ve eksideysen banka senin iyi niyetlimisin yoksa sistemi suistimal mi ediyorsun bilemez. belki de bu hareketi kasıtlı yapıp puanın üzerine çöküyorsun banka nerden bilecek. kendini onların yerine koyup bakarsan banka burada haklı.

çünkü senin bu yaptığın gibi yapıp binlerce tl bedavadan puan kazanan büyük bir kitle var. ama dediğim gibi banka geriye dönük taramalara başlamış hepsini bulup ayıklıyorlar.

geçmiş olsun artık yapacak bişey yok. başka banka kartları ile devam

hocam neden haklıymış? avans puanı tekrar borç puan değil de dönem içine borç olarak kaydettin anladık. peki beni niye cezalandırıyorsun? hangi fikre varıp dolandırıcı olduğumu düşünüyorsun? alt tarafı bir iade yaptık diye mi? napayım şimdi bedeni uymayan şeyi iade mi etmeyeceğiz? böyle saçma şey mi olur? başka bankalarda defalarca başıma geldi, puanımdan kesiyorlar, puan yoksa borç kaydediyorlar. bir tanesi bile beni dolandırıcı varsaymadı.

tbb hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 17 Ocak 2025; 13:58:31 >

• Sakin olun şampiyonlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam sistemi kötüye kullananlar yüzünden banka bu yola başvuruyor. sen gerçekten beden uymadığı için iade etmiş olabilirsin yada diğer türlü düşünelim bedavadan puan kazanmak için yaptın. Şimdi ben bankayım bunu nasıl ayıracağım. üstelik hesabında puan da yok eksidesin. Yani THH gitsen de buradan bişey çıkmaz. Zira daha önce kartı kapananların hiçbiri bu yoldan kartı geri alamadı

Kredi kartı sözleşmesi gereği banka uygun görmediği kişilerle çalışmama yada kart vermeme hakkına sahip burada THH müdahil olmaz. Banka benim kara listemdedir bu şahıs der geçer, bu konudan bağımsız başka sebepten de kara listeye alabilir. burada banka sözleşme maddeleri gereği özgür maalesed

yine de sen git çağrını aç ama pek umutlu olma derim. Bizim arkadaşın başvurmadığı yer kalmadı sonuç sıfır.

• Haklıysan mücadele et.
    tabi eğer sen mağdursan da işte diğer capsız insanlar yüzünden bunlar senin veya bizim başımıza geliyor.

aynı olay qnbde de yaşandı.
    Maaş programına katıldık bazı karaktersizler aralarında paraları dolaştırıp dolaştırıp kendilerince bir şey yapacaklarını zannettiler sonuçta arada bizde kaynadık.
    Mevduatı olan bir insanım. Banka programdan beni attı. Halbuki programdan ömce de her ay 1 milyona yakın hesaba para girişi yapiyordum.

hakkımı aramak icin bddk, thh başvurdum banka 15’inci maddeyi gösteriyor ve kurumlar da hiçbirşey yapamıyor.

Yani @mühendisgsm hocamın da belirtiği üzere kurunun yanında yaş da yanıyor. O karektersizler bu yollara başvurmasalar normal insanlarda mağdur olmayacaklar.

• Arkadaşlar NFC de var mı gelişme? pos markalarına bakar olduk, ne saçma şey?

hep birlikte MH'ye yazı yazsak, o zaman dikkate alırlar mı acaba?

• xmutti X kullanıcısına yanıt
    normal öde geç hocam belki gelecek ay düzelir.

Sayin **** numarali basvurunuz incelenmistir. Mobil Bankacilik Uygulamasindan; Tum Islemler-Kredi Kartlari-Mobil Temassiz Odeme Islemleri-Karti Kullanima Acma/Kapama adimlarini takip ederek kartin acik/kapali olma durumunu kontrol etmenizi, acik durumda ise Mobil Uygulamayi cihazinizdan silip yukledikten sonra tekrar islem denemenizi rica ederiz.

Hala olayın farkında değiller bence

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

banka kabul etmedi zaten. dediğiniz gibi hakem heyeti kabul etmeyecek gibi. napalım daha da kullanmam vakıf

• Akaryakıt puanı yatmamıştı kayıt açtım ertesi gün yatırdılar bugün tekrar yatırmışlar ayakta uyuyor banka resmen

Migros da ödemede kare kod olmuyordu, değil mi hocam?

• burak550 B kullanıcısına yanıt
    Sahiden öyle ben de,akaryakıt ve elektronik için bir kayıt açtım yatirmadiniz diye,ertesi günde mobil temassız yatmadı onun içinde ertesi gün açtım,6 gün sonra hepsi yatti,ilk kayitim için puanlarınız yattı diye cevap geldi,3 u de yatmıştı,ertesi gün öteki kayıt için mobil temassız işlem yapmamissiniz yatiramayiz dediler,bir saat güldüm,ilgili ama zor bir banka.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ms365 M kullanıcısına yanıt
    oluyor

• gezginci06 G kullanıcısına yanıt

Garip bir banka hatalarla dolu gerçekten halen mobil temassız sorunu çözülmedi verifone pos larda çalışmıyor😀

• 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.