Varlıktan kastı banka nezdindeki varlıktır. Buna nakit, pay piyasasını vs. dahil edebiliyorlar. Asıl detayları portföy yöneticiniz daha doğru verecektir. Bu gibi şeyler müşteri özelinde değişiklik gösterebiliyor. |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (389. sayfa)
-
-
Dün yerel bir markette idim. Normalde karekod ile ödeme yapacaktım ama posun verifone olduğunu görünce yazdığınız aklıma geldi ve deneyim dedim ama olmadı. Bu ay 4 defa farklı yerlerden yakıt aldım ve hepsinde mobil ödeme yaptım ve hiç sıkıntı olmadı. Sorun gerçekten de verifone’da olabilir. Ama bu da bankanın çözmesi gereken bir problem.
Bu arada iki gün önce 4 bin tl civarında restaurant ödemesi yaptım. İşlemde x balık restaurant olarak yazıyor ama iade gelmedi. Posta restaurant yazmasına rağmen sektör farklı mıdır acaba yoksa iadeler geç mi geliyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar içinizde Lounge Key kullanan oldu mu? Ziraat prestij alma aşamasındayım ve vakıf metale göre en önemli artısı bu.
hocam o bankada sürekli varlık tutman lazım orası baya sıkıntı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İade anıbda geliyor hocam. Sektör sorunu olabilir.
Ziraatte Prestij plus varsa iş yapar. Prestijin bi numarası yok malesef. Tek seferlik de degil Her ay basında hesapta 1 milyon tl istiyor plus için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vazgeçtim.
Prestij plus avantajları ne peki. 1 milyon tutmaya değecek neler veriyor
Aslında benzer seyler. Lounge daha etkin buna gore sanırım. Kart ucreti yok.
2 kat onda
www.bankkart.com.trBankkart Prestij | Kartlar | Bankkarthttps://www.bankkart.com.tr/kartlar/prestij-kart
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Cuma gecesi Restaurant odemesinin yaptim. Cumartesi Sabah indirim kazandiniz diye mesaj geldi. Ama donem icine yansimasi ancak pazar oldu. Size hic bir sey gelmediyse sektor problemi vardir.
Sorun yüzde 100 verifone marka poslarla alakalı şirkette her gün deneme yapıyorum bankanın çözmesi gerekiyor Aralık ayında sorun yoktu
Ben ödedim sorun yok.
-
Ben dün ve bugün saat 13:40 da NFC ile migrosta odeyemedim.
Ama yazılım güncelleme yapmadım, playstorda güncelleme de yok
Platin plus veya platin one alin, ikiside ucretsizdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aytemiz vaay uygulamasına yükleme veya kart tanımlamada 1000 tl alışverişi akaryakıta sayar mı yoksa e ticaret mı görür arkadaşlar
Ziraat tırt arkadaşlar hiç bulaşmayın
Ben hepsiburadadan aytemiz 2000 tl aldim. 100 tl puan kazandim. Alternatif bunuda degerlendirebilirsiniz
Herhangi bir güncelleme gelmedi zaten hocam
Bugün tekrar denerim iyi günler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler oda mantıklı. 4 bini tamamlama zorunluluğu da yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X