Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zeytin45 , Gravity33 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
435
Favori
863.144
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
Giriş

@mahiraygun

Restoran %10 indirimi için mutlaka kartla ödeme yapmak gerekiyor, NFC veya karekod yaptıysanız saçma biçimde iade gelmiyor..

@burak550

Üstad söylediğin şey mantıklı geliyor ama ben Garanti/verifone cihazı olan mağazada NFC ile ödeme yaptım ve sorun olmadı, daha önceki mesajlarımda da belirttim.

• xmutti X kullanıcısına yanıt

Vakıfbanka akıl sır ermiyor değişik bir banka kabul etmiyor an itibariyle denedim tekrardan çalışmıyor malesef ingenico sorunsuz şu anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak550 B kullanıcısına yanıt

Hocam belki sadece world içerikli verifone’larda bir sıkıntı olabilir. Üstteki arkadaşımız garanti anlaşmalı verifone’da kullanabildiğini yazmış. Muhtemelen vakıf world-verifone cihazlar sisteminde bir hata söz konusu.

• Vakıfbank posu ve yapıkredi world posu olan yerden puan alabilmek için hangisini tercih etmeliyiz? Mesela işyerine sorarken world posu mu diyosunuz vakıfbank posu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bimde verifone pos cihazından şimdi nfc ödeme denedim hâlâ çalışmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bugünden itibaren her gün farklı migrosta deneyeceğim, muhtemelen VErifone cihazların eski olanlarda işlem yapılıyor olabilir veya bilmediğimiz başka bir husus var, şansımı deneyeceğim  

• xmutti X kullanıcısına yanıt

Bence sıkıntı world anlaşmalı verifone’larda.  

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

Yok hocam şirkette ziraat ve teb bankası verifone pos larda çekmiyor belki sizin posunuz verifone dur ama temassız okuttuğunuz pinpad ingenico olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak550 -- 20 Ocak 2025; 19:3:30 >
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.