Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: XuQa , sukruciger , ysn_85 , uguraci , bobobobo88 Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir (2 Mobil) - 19 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.203
Cevap
461
Favori
903.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kart borcunu ertelemeye çalıştığımda aşağıdaki gibi bi hata veriyor. Sebebi ne olabilir ?

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yurtbeyi kullanıcısına yanıt

Tum bakiye taksit olmuyor. Belirli sektorlerde yapilan harcamalar ertelenebiliyor. Ekstreniz buna uygun olmayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Diğer banka limitleri toplamı ve vakıfbank limitim kurtarıyor kart başvurusu için, ama bunun üstüne 15m da hesapta para olsun derlerse kooolay gelsin size sevgili vakfbank derim :D

• reservce kartım geldi, bahsedilen kuru temizleme ve diğer avantajlar hakkında bilgi yok.

• serkaf S kullanıcısına yanıt

Başvuru sürecini anlatabilir misin?

Başvuru süreciniz nasıl ilerledi hocam başvurmak istiyorum

• benim metal kartım vardı zaten. sky limit müşterisiyim. 980 bin liralık ek hesabımın limitini düşürüp kredi kartı limitimi 600 bin yaptım. sonra bankayı arayarak başvurdum. diğer kredi kartları limitim 4 milyondan fazzla.

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Eğitim sektörünü erteler değil mi, normalde eğitime taksite yapıyor Vakıf Kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 9 Şubat 2025; 14:23:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sametyiigit kullanıcısına yanıt
    Şartların ikisini sağlamanız yeterli. Vakıfbank mobil e girip sol üst köşeden profilim e girin orada portföy yöneticisi kısmı var. Telefon numarası filanda veriliyor orda. Kendisiyle iletişime geçin. Başvurunuzu portföy yöneticiniz aracılığı ile yaptırın.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

Ekstre erteleme sartlarinda egitim ile ilgili bir sey goremedim. Ama egitim odemesi yapmadigim icin yorum yapamayacagim.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    evet erteler.

• adioses A kullanıcısına yanıt

Bende güncelleme görünmüyor, sizdeki güncellemenin tarihi nedir? Benim son güncelleme 9 aralık gözüküyor.

• Merhaba

Iphone ler için nfc kullanan varmı, yada bu konuda bilgisi olan yazabilir mi.

Ben mobil uygulama üzerinde nfc ile ilgili bir alan göremedim.

• usahbaz U kullanıcısına yanıt
    türk banklarıyla apple pay çalışmıyor

Hayırlı olsun metal kartınızla arasında ciddi bir ağırlık farkı var mı ve fotoğraf ekleme şansınız olur mu?

• usahbaz U kullanıcısına yanıt

Apple, NFC ile ödemeyi yalnızca kendi Apple Pay uygulaması üzerinden destekliyor. Dolaylı yoldan kullanılabiliyor, ancak doğrudan kart ekleyip kullanma seçeneği yok.

Bunun sebebi, BDDK ve BTK'nın ödeme sağlayıcılarının verilerini Türkiye'de tutmaya zorlaması. Aynı nedenle PayPal da ülkemizde kullanılamıyor. Umarım yakın vadede bu karardan vazgeçilir, çünkü global şirketlerin pek de umurunda değiliz ve bu durum, bizi Avrupa ve diğer ülkelerden, özellikle de hayatı kolaylaştıran teknolojilerden oldukça geri bırakıyor.

• Geçen hafta Vakıfbank Troy sanal kart oluşturmuştum. İlk 1000 lira harcamama 500 lira puan verdi. Fiziksel kartım yok ama bu kartla puan kullanabilirim sanırım.

• 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.