Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (408. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yemek Sepeti icin yaptigim bir alisverisi saymamis.
SOK Marketi i de , SOK Cuzdana para yukledim, eskiden market olarak sayiyordu ama artik saymamis. Saymiyor Sanirim. Bimpara vs da zaten gecmiyordu.
Bim, SOK cuzdan vs icin onerisi olan var mi ?
Yemeksepeti son yapilanlardan sayilan var mi ?
-
plus kartım geldi de, aidatlı diger kartı en kolay nasıl kapatırım uygulamada/sitede var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar arkadaşlar, Reserve Karta başvuru yaptım, Vakıfbank Mobil'de başvurular kısmında henüz gözükmüyor. Sonradan mı gözükecek veya SMS geliyor mu başvuru süreciyle alakalı? Metal kartta da sonradan görebilmiştim başvuruyu.
-
Başvuruyu nasıl yaptınız hocam
Portföy Yöneticimle iletişime geçtim, şubeye gitmeme gerek kalmadan telefonda başvuruyu aldı. Excel de bi başvuru formu varmış onu doldurup genel müdürlüğe iletti. Bana sadece kartın gelmesini istediğim adresi sordu.
-
Yukarıda paylaştığım ekran görüntüsünü paylaştı benimle portföy yöneticim. 3. Ve 4. Madde deyip duruyor
Evet hocam, ben 1. ve 3. kriteri sağlıyorum, başvurumda bir sorun olmadı o yüzden. Sizde de o şartlar uygunsa direkt arayıp başvurunuzu iletin.
-
Bugün platinum plus metal kartım şubeye gelmiş. Aldıktan sonra atm de şifre işleminde geçersiz kart uyarısı verdi. Şubeye geri döndüm, manyetiği bozukmuş. Şimdi yeni kart bekle dur yine.
Hocam karta başvuruyu hangi gün yaptınız ve hangi gün onaylandı.
-
Vakıfbank hariç mi 1.5 milyon olacak limit
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakıfbank'taki kart limitinizin en az 600.000 ₺ olması lazım, Vakıfbank dışındaki kart limitlerinizin de ya en az 1.500.000 ₺ ya da Vakıfbank'ta 15.000.000 ₺ mevduatınız olması gerekmekte.
-
Yemeksepeti benim de saymamis umarim toplu duzeltirler yoksa ay sonunda yine bir suru talep olusrurmak zorunda kalacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Platinium one kart hakkında ne düşünüyorsunuz
güzel iş yapar
Artısı nedir peki rezerve kartın ? Hiç bir bilgi yok internette
Platinum Plus Metal'in aynısı fakat tek farkı ücretsiz olması ve 16gr/30gr şeklinde ağırlık seçebiliyor olmanız.
-
En bariz fark olarak: aidatsız ve yıllık 10 kez loungekey hakkı var.
müşteri hizmetleri mi söylüyor kaç gram olması gerektiğini standart üretim yok mu hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X