Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: piri.reis , piradomim , Can851 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.203
Cevap
461
Favori
903.225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    2.5 milyon cok değil mühendis teb konusunda akbank konusunda 5milyonu aşmış/ulaşmış kişiler var.
    benımde 3.5milyonu aştı diyebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    imkansıza yakın metalda.
    plastik al aidat ödemezsin

• Özel Bankacılık şubesinden aldığım bilgiye göre karta başvururken portföy yöneticinize söylemeniz üzerine 30gr veya 16gr tercih edebiliyorsunuz fakat default olarak herkese 16gr veriliyor, Platinum Metal'e kıyasla 3.5gr daha ağır yani default Reserve kart.

Anladığım kadarıyla Vakıfbank özel bankacılık ürünlerinde ve hizmetlerinde JP Morgan'ı örnek alıyor fakat acilen şu kutulama ve paketleme işlemlerinde geliştirme yapmaları gerekiyor, sonuçta kredi limitiyle de olsa mevduat miktarıyla da olsa özel bankacılık ürünleri artık bunlar ve kağıt zarfın içinde gelmesi kendi prestijlerini bozuyor.

Ayrıca ilginç bir bilgi vermek isterim, Vakıfbank Metal kartları Compo Secure tarafından üretiliyor ve %65 oranında geri dönüştürülmüş materyallerden imal ediliyor.

JP Morgan Reserve Kart: 30gr Paladyum materyalinden imal.

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

Vakıfbank Reserve Card: 16/30gr ağırlık seçeneklerine sahip metal alaşım materyalinden imal.

görsel için @islamzeki 'ye teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egerdnc -- 11 Şubat 2025; 16:4:6 >

• Merhaba,

platinum plus vs rezerve kartları karşılaştıran bir bilgi ekranı veya tablo varmı. Bende platinum plus kart var rezerve kart alabileceğimi düşünüyorum. Önerir misiniz.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

5milyonun 3,5-4ü tek bankada olduktan sonra bir işe yaramaz hocam, isterse 10m olsun limit. önemli olan dengeli olmasıdır.

toplam limitim 2.5 yerine , 2m olsun ama işbank da 200bin verse tamam derim mesela

• Dün mobil temasssiz yine olmadı migrosta, nasıl aşacağız bu sorunu ve yemeksepeti sorununu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erkan400 E kullanıcısına yanıt

Bankaya sordum, Reserve Full Metal kart basımı yokmuş. 1000 kişi doldu sanırım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası konusu, tabi yol yordamı anlatılır da konuda başka bir şey konuşulmaz olmuş. Varsa yoksa Reserve kart başvurusu. Kampanya ya da yaşanan sorunlar namına aradaki tek tük mesajlar da kaynayıp gidiyor.

• Gerçekten baydı bu reserve kart muhabbeti bir de hep aynı sorular yok fotoğrafı var mı yok şartlar neler yok metalden farkı ne bitmek bilmiyor

• Reserve kart prestijli kart. Bu karta sahip olmam için pratik yolları,deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zippeople -- 11 Şubat 2025; 19:12:54 >
  • mgb06 M kullanıcısına yanıt

ben yemeksepeti marketten alışveriş yaptığımda kampanyaya saydı.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Çok yaşa. En doğru bakış açısı bu. Artık çoklu kartla alışveriş yapma, limitleri birleştirme gibi olanaklar var nasılsa.

• dboz kullanıcısına yanıt

Donanımhaber'e yazıldıktan sonra çok bile sürdü :)

• mmavcu kullanıcısına yanıt

Yemeksepeti kampanyasına mı saydı hocam ?

• mmavcu kullanıcısına yanıt

slipte hangi postan gectıgı yazıyor?

• yemeksepeti halkbank pos yazıyor slipte ve sayaç işlemedi. böyle saçmalık olmaz. umarım kayıt açınca düzeltirler. Herkeste aynı sorun.

• Yemeksepeti Marketten sipariş verip siparişi iptal edebiliyor muyuz ? Ediliyosa da tutar YemekSepeti cüzdana geçiyor mu ?

• yurtbeyi kullanıcısına yanıt

çok mantıklı aslında. oluyorsa yazarmısınız  

• flaminks09 F kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan bişey lazım olmadığı için deneyemiyorum 😂 daha önce deneyen olmustur belki

• Merhaba,
    Aranıza yeni katıldım..
    Bende Private Card kullanıyorum, dün uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim migrosta mobil ödeme yapabildim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.