Şimdi siz söyleyince baktım bu ay kampanya yokmuş. Ay başından beri yurt dışındaydım daha yeni döndüm bu yüzden hiçbir kampanyaya bakmamıştım ama vakıf onu da kaldırmışsa ciddi bir tebriği hak ediyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (418. sayfa)
-
-
-
hocam full metal versiyon ayrı bir kart değil ilk kart sunulduğunda müşterilere 1000 adeti full metal şekilde dağıtıldı artık böyle bir farklı kart tipi yok maalesef.
-
Son 4 gunde yaptıgım tüm yemek sepetı harcamaları kampanyaya sayıldı. Ykb den cekılmıs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buradan arkadaşlar bankaya kayıt iletmişti belki sorunu çözmüşlerdir ondandır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
özellikle lounge hizmeti için talep etmiştim, ancak sadece 2 tane havalimanında geçerliymiş sanırım. yurtdışında da geçerli olan uygun fiyatlı bir kart önerebilir misiniz hocam?
-
Akbank Wings Elite ya da TEB Infinite kartlarını öneririm. İkisi de sundukları ayrıcalıklar açısından rakipsiz. Ancak, her ikisinde de varlık programı bulunuyor.
infinite kart çıkartabilirim ancak en az 500k varlık hesaba atamam şu an. o yüzden çok da bi anlam ifade etmeyecek sanırım.
albarakatürk ün özel bankacılık kartını gördüm, internet sayfasında kredi kartlarımızda yıllık aidat yok demişler, ancak özel bankacılık kartı da buna dahil mi emin olamadım. var mıdır bu konuda bilginiz?
-
Garanti bankasında özel bankacılık müşterisiyim ve özel bankacılık kartlarında aidat sıfır. Albarakatürk ise normal kartlarından bile aidat almıyor. Bir bankanın kredi kartı aidatı yüzünden özel bankacılık müşterisini kaybetmesi mantıksızdır; bu yüzden ya aidat almazlar ya da iade ederler. Ancak bu kart, özel bankacılık müşterilerine verildiği için 6 milyon TL varlık şartı aranması muhtemeldir. Bu şartı karşılamıyorsanız, şube aracılığıyla wings “elite” başvurusu yapabilirsiniz. Tavsiyemdir. (Aidatı 6500 TL)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanfurkan -- 24 Şubat 2025; 15:29:50 >
Elite için de varlık koşulu vardı sanırım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wings Elite bir kart programı olmadığı için keskin sınırlarla belirlenmiş bir varlık şartı yok. Akbanktaki varlığım müşteri temsilcisinin belirttiğine göre oldukça düşük olmasına rağmen şube temsilcim inisiyatif göstererek başvurumu yapmıştı. Şansınızı deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanfurkan -- 24 Şubat 2025; 17:28:53 >
https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/hgs-etiket-ve-ilk-yukleme-bedeli-kredi-kartiniza-iade-37932
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X