Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ysn_85 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
474
Favori
923.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şimdi siz söyleyince baktım bu ay kampanya yokmuş. Ay başından beri yurt dışındaydım daha yeni döndüm bu yüzden hiçbir kampanyaya bakmamıştım ama vakıf onu da kaldırmışsa ciddi bir tebriği hak ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemeksepeti kampanya tutarına ulaşmadan öylesine bi sipariş vermiştim ykb'den çekmiş, 450 yapsam çekmezdi
    Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erkan400 E kullanıcısına yanıt

hocam full metal versiyon ayrı bir kart değil ilk kart sunulduğunda müşterilere 1000 adeti full metal şekilde dağıtıldı artık böyle bir farklı kart tipi yok maalesef.

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Son 4 gunde yaptıgım tüm yemek sepetı harcamaları kampanyaya sayıldı. Ykb den cekılmıs.

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt
    buradan arkadaşlar bankaya kayıt iletmişti belki sorunu çözmüşlerdir ondandır

• leo8787 L kullanıcısına yanıt

özellikle lounge hizmeti için talep etmiştim, ancak sadece 2 tane havalimanında geçerliymiş sanırım. yurtdışında da geçerli olan uygun fiyatlı bir kart önerebilir misiniz hocam?

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Akbank Wings Elite ya da TEB Infinite kartlarını öneririm. İkisi de sundukları ayrıcalıklar açısından rakipsiz. Ancak, her ikisinde de varlık programı bulunuyor.

• batuhanfurkan kullanıcısına yanıt

infinite kart çıkartabilirim ancak en az 500k varlık hesaba atamam şu an. o yüzden çok da bi anlam ifade etmeyecek sanırım.

albarakatürk ün özel bankacılık kartını gördüm, internet sayfasında kredi kartlarımızda yıllık aidat yok demişler, ancak özel bankacılık kartı da buna dahil mi emin olamadım. var mıdır bu konuda bilginiz?

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Garanti bankasında özel bankacılık müşterisiyim ve özel bankacılık kartlarında aidat sıfır. Albarakatürk ise normal kartlarından bile aidat almıyor. Bir bankanın kredi kartı aidatı yüzünden özel bankacılık müşterisini kaybetmesi mantıksızdır; bu yüzden ya aidat almazlar ya da iade ederler. Ancak bu kart, özel bankacılık müşterilerine verildiği için 6 milyon TL varlık şartı aranması muhtemeldir. Bu şartı karşılamıyorsanız, şube aracılığıyla wings “elite” başvurusu yapabilirsiniz. Tavsiyemdir. (Aidatı 6500 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanfurkan -- 24 Şubat 2025; 15:29:50 >
  • batuhanfurkan kullanıcısına yanıt

Elite için de varlık koşulu vardı sanırım?

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt
    Wings Elite bir kart programı olmadığı için keskin sınırlarla belirlenmiş bir varlık şartı yok. Akbanktaki varlığım müşteri temsilcisinin belirttiğine göre oldukça düşük olmasına rağmen şube temsilcim inisiyatif göstererek başvurumu yapmıştı. Şansınızı deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanfurkan -- 24 Şubat 2025; 17:28:53 >
  • 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.