Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gomez_10 , vosdostburak Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.625
Cevap
486
Favori
952.816
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HGS kampanyası ile etiket alıp bakiye yüklemiştim. Dün 39TL lik bir otoyol geçişim oldu. Bu geçiş olunca üzerine 390TL daha yüklemiş kartımdan. Yani zaten bakiyem 400TL idi, üzerine +390, -39 olmuş. Böyle her geçtiğimize bir ton para mı yükleyecek, bunu nasıl engelleriz?

• Akcura kullanıcısına yanıt

Mobilden kontrol ettim, alt yükleme limiti ve asgari yükleme tutarını 440,00 TL olarak belirlemişler. Daha düşük tercihe izin vermiyor. En azından ben beceremedim. Tutarları düşük tutmanın başka bir yolu var mı, ben de merak ediyorum.

• ahmetcs kullanıcısına yanıt

hocam herkes merakla sky kartı bekliyor, ulaşmadı mı hala :)

• Akcura kullanıcısına yanıt
    bunu ben de ziraatte yaşıyorum alt limiti veya kredi kartı talimatını iptal etme yolu yok iptal edip ön ödemeli şekilde neresi varsa yeniden alacağım sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Reserve için şubeye gittim 10m mevduat istedi
    Diğer şubede belirli meslek gruplarına veriyoruz dedi . Başvuru ekranında seçenek çıkmıyor dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

hocam herkes merakla sky kartı bekliyor, ulaşmadı mı hala :)

Hâlâ basım aşamasında. Tasarımı netleştiremediler ya da 'ulan bu kartı başvuru ekranına ki koydu' diyerek sorumluyu arıyorlar sanırım. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

banka şubesine veya müşteri hizmetlerine sordunuz mu hocam?

hiçbir sayfada da bu kartla ilgili bişi görünmüyor. üst segment kart mı değil mi o da belli değil.

ben de mi başvursam ne yapsam (:

hocam neden başvuruyonuz ki aidatlı bir karttır veya aidatlı olmasa bile zaten platin kartlar var

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Yaptı. O herhalde metalde fark ediyor. Müşteri hizmetlerini arayıp aktarım sağladıktan sonra diğer kartı kapattırdım

• burst B kullanıcısına yanıt

https://www.vakifbank.com.tr/tr/bireysel/odemeler-ve-hizmetler/hizli-gecis-sistemi-hgs

Bence o tutardan daha az olamıyor.

Yukarıda paylaştığım sayfada, "HGS için Asgari Yükleme Tutarı Nedir?" yazılı kısmı genişletirseniz, otomatik yükleme / alt limit yükleme / ilk yükleme gibi rakamlara ulaşabilirsiniz.

• jordi J kullanıcısına yanıt

O zaman, ilk yükleme olarak lütfettiği tutarı depozito gibi düşünmek lazım, o tutarın altına indiği zaman yine o tutar kadar ödemek zorundayız üzerine. Saçma olmuş. Daha düşük tutulabiliyor olması gerekiyordu. Eksiye düşerek sıkıntı yaşamayı kabul eden her kişi istediği kadar ödeyebilmeliydi.

• burst B kullanıcısına yanıt

Kampanya koşulları ve paylaştığım sayfayı okuyunca ben de sizin gibi (depozito mantığı) değerlendirdim. Üzerine de, sizin başınıza geleni okuyunca; emin olmuş oldum.

Bankaların, kredi kartına bağladığı HGS etiketi olayının zaten amacı biraz da bu. Yani, bakiyenin ne olduğuna/ne kadar kaldığına bakmadan, sürekli üzerine TL yükleme şeklinde kullanım sağlanması. Sizin ilettiğiniz olay, muhtemelen PTT'nin sattığı nakit HGS ürünü için geçerli.

Zaten yoğun kullanım sağlayanlar için mantıklı. Diğer türlü, ayda yılda bir geçen veya sadece küçük tutarlar ile geçiş gerçekleştirenler için çok avantajlı bir kampanya değil bence. Çünkü 175+400 TL'yi veriyor ama hemen sonra en küçük kullanımda 400 TL karttan çekiyor. 1 sene boyunca, aracı satmamanız bir başka deyişle etiketi iptal ettirmemeniz lazım. Kullanmayıp kenara koyarsanız da, 12 ay süresince pasif kalırsa da kampanyadan caymışsınız gibi değerlendiriyor ve verdiğini geri alıyor. Yani her şekilde kullanıma zorluyor. Özellikle aynı plakaya 2. etiket/kart olarak alanlar için, HGS tarafı tutup da sürekli 1. karttan çekerse, sıkıntı olabilir bu nedenle.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzaypatronu

hocam neden başvuruyonuz ki aidatlı bir karttır veya aidatlı olmasa bile zaten platin kartlar var
    Dalgasına başvurdum. Vakıfta üç tane aidatsız kartım var. (Troy express, platinum plus ve kurumsal aidatsız kart) Hesap kesim tarihleri arasına birer hafta koyarak dünüşümlü kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 6 Mart 2025; 19:50:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

banka şubesine veya müşteri hizmetlerine sordunuz mu hocam?

hiçbir sayfada da bu kartla ilgili bişi görünmüyor. üst segment kart mı değil mi o da belli değil.

ben de mi başvursam ne yapsam (:

Sordum. Böyle bir kart yok dediler. 😁

• Yurt dışı uçuş firmalarında puanları kullanabiliyormuyuz deneyen oldumu acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platinum karttan farklı mı bu kartlar?

Troy platinum plus kart aidatsız mı ?
    Ben Troy express kart kullanıyorum ama her kampanya girişi için ücret alması canımı sıkıyor

sımdı sendeki platin plus olan troy özellikli mi hocam?

• 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.